Şimdi Ara

Garanti Bankasi SIFIR ÜCRETLİ PAKET (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
15.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • garanti diriyi .ikti sıra ölüye geldi, o derece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

sıfır ücretli paket - flexi kart, 3,99 lira olarak devam ediyor.
    www.flexi.com.tr

bonus kampanyalarından yararlanmak için kampanyaya SMS ile katılım gerekiyor.

12 ay / aylık alışveriş sözüne bonus veriyor.

o ayri. benim 3 fleksim var. asil kart 4 tl. ek kartin biri 2 tl biri 0 ucretli paket. ama 0 ucretli paketi biraz zor veriyorlar. musteri temsilcisinin insiyatifine kalmis.
  • Bende size tavsiye.Ne yaparsanız yapın garanti bankasından uzak durun...
    kart aidatı adı altında değilde başka bir şekilde yine alır onlar aidatı kafanızı yormayın :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziohab

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

garanti ile alakalıysa uzak durun.

+1000

+ ∞
  • Normal bir ülkede bu banka kapatılır ama çalışıyor sahibi tek muhalif akşam haberi yapan büyük kanalı star tv'yide aldı artık daha rahat soyabilirler hükümetle birlikte.
  • yoksa siz hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

garanti diriyi .ikti sıra ölüye geldi, o derece...

konuyu hortlatma amacınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

garanti diriyi .ikti sıra ölüye geldi, o derece...

konuyu hortlatma amacınız nedir ?

Konuyu ben hortlatmadım aslında , dün hortlatan kişi benden önceki mesajını sildiği için ihale bana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YabandaGEZER

Herbirinizin yazdıklarını okudum... Dondum kaldım şimdi !! Ben napıym paramı nereye yatırayım ? Nerden otomatik ödeme talimatı vereyim benden hesap işletim ücreti almasınlar? Nerenin havalesi eft si daha ucuz ? Yardımcı olunarkadaşlar bana ? 5 senedir garanti bankasının kartını kullanıyorum otomatik ödemelerim ordan .. Ama ay başında anlamadığım bir 30 tl hayat prim tahsilatı kesmişler.. Midem bulandı!! Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra da kusmamak için zor tuttum kendimi

Varsa tavsiye edebileceğiniz banka söyleyin .. Otomatik ödemeden ücret kesmeyen hesap işletim ücreti almayan..

Ben de 6 yıl boyunca Garanti kullandım, hem hesap hem KK. Şirket değiştirip, maaşım Y&K'ye yatmaya başlayınca bile Garanti'ye devam ettim. Fakat son 2 yılda işi iyice azıttılar;

- Kredi kartlarından çekilen fahiş aidatlar
    - Defalarca yatmayan ve şikayet üstüne şikayet ettiğim kampanya bonusları
    - Daha para yatırır yatırmaz anında çektikleri 6 AYLIK hesap işletim ücretleri (çift ödeme talimatı olmasına rağmen)
    - İyice kaşarlanmış ve arayanlara saygısız ALOGARANTİ ve HAKLI MÜŞTERİ HATTI

Ben de geçen ay hem kendimin hem eşime ait 5 adet kredi kartını kapattım, $/€ hesaplarımı Y&K maaş hesabına aktardım, kendime bir WorldKart çıkardım, ve hesabımı 0'ladım - en kısa zamanda şubeye gidip kapatacağım. Garanti Emeklilik için de aktarım formu istedim, işletim ücretini çok düşürdüler, aktarım cezası ödememek için 2013'e kadar GarantiEmeklilik'de bıraktım.

Geçen yaz utanmadan kişiye özel 100 liralık kampanya bonusumu 3 ayda, en az 20 kere aradığımda yatırdılar. Sonraki ay da 25 liralık kampanya bonusu tüm SMS'ler tam olmasına rağmen yatırmadılar. Dördüncü arayışımda talep açıyorum deyince kız, patladım artık "Talep malep açmayın kapatın tüm kredi kartlarını" dedim. "1 sene kapatmayın şu kadar bonus" falan demeye kalktı, "İstemiyorum kapatın" dedim.

2 gün sonra aradılar bu sefer 50 lira teklif ettiler ama 1 sene kapatmayacakmışım. Yok dedim 25 liramı verin şartsız şurtsuz. Nasıl bir şeydir vermedi adam, bir de utanmadan bana "Ben size 50 lira veriyorum niye kapatıyorsunuz?"... "Kapatın" dedim "vaktim yok artık Garanti ismini duymak istemiyorum". Bu sefer "Sizden aidat almamışız, o da eklenecek ekstrenize" diye tehdit edince, "Kapatın, neyse cezası öderim BEN GARANTİ'DEN DAHA ZENGİNİM" deyip kapattım telefondaki kişiye.

Şimdi bile son yıllarda yaptıklarını hatırlayınca sinirleniyorum. Arkadaşlara buradan bir kaç noktada TAVSİYE vermek istiyorum;

1- Kredi kartını kapatmak için borcunuzun SIFIR olmasına GEREK YOKTUR. Bankalar bu konuda yalan söylerse, kapatmak için ısrar edin. Kredi kartı INTERNET SUBEsinde gözükür, fakat kapalı durumdadır, ekstreler geldikçe ödersiniz. Bu durumda sizden aidat alamazlar.

2- Paranızı yatırmanız gereken yer kesinlikle MAAŞ hesabınızdır. Ben de artık böyle yapıyorum. Arada kesinti olursa bir telefonla şubeden iptal ediyorum, en azından gerçek bir muhatabınız oluyor.

3- Maaş hesabı yoksa da bir şey diyemeyeceğim, ING'de sanırım aidatsız bir hesap olayı var.

Aman Garanti'den uzak durun! Bunu yıllarca Y&K'ye yatan maaşı aynı gün Garanti'ye EFT yapan, özellikle iş gezilerinde Garanti KK ile binlerce € birisi olarak söylüyorum. Artık Garanti müşterilerini -küçük büyük farketmez- yolunacak kaz olarak görüyor. Askerden sonra eski şirketime geri döndüm, özellikle yurtdışında Shop&Miles'dan vazgeçmeyen çoğu arkadaşım da aynı şekilde Garanti ile ilişkisini bitirmiş!

• quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

italyan bir iş adamının yanında çalışanlara söylediği ve çok hoşuma giden bir sözü var
    "bankacılar semer vuramayacağı eşeye ot vermez"

Arkadaşa iletirsiniz "eşeye" değil "eşeğe" olacak. Doğru öğrensin güzel "Türkçe"mizi :)
  • Hsbc ninde kredili mevduat hesabinda isletim ucreti alinmiyor. Kredi karti bes para etmez ama internet bankaciligi eft falan filan islemlerde cok kullanisli ve ucretler piyasanin cok altinda. Denemenizi tavsiye ederim
  • Yapıkredi varken garanti hsbc?

turk bankasının olmasının yanında arkasında KOÇ olması,

dahası 25 altı ogrencılere herseyın ucretsız olması, gercı calısıyorum bendende yıllık kart parası almıyorlar

+ mobil sube den EFT UCRETSIZ...
  • kuveytturkte eft ücretsiz, hesap kesim ücreti yok, kredikartı ücreti de yok. şartsız şurtsuz. diğer işlemleri zaten yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufozgiray2

Allah Allah ya ne kadar garip.

bende garantiden o kadar kredi kartı almak istedim bana kredi kartı vermediler.

işe bak yaw. gelde şaşırma.

not: bende akbank axess ve bank asya asya dıt var...

sağa sola borcumda yok, ödmelerimi zamanında yaparım...

işte siz bankanın sevmediği müşterisiniz. Bankaya ödemelerini zamanında yapmayan ama ödeme yapan müşteri lazım ne yapsınlar sizin gibi müşteriyi, doğruyu...
  • Arkadaşlar bir bileniniz banada yardım edebilirmi
    durumum şu 2 tane kartım bonus ve bonus plus. bu bonus plus kartımdan bu sene mayıs ayında yıllık ücret kesildi ve her ay 10 tl kadarda sigorta kesiyorlar. ama bonus kartımdan bu sene yıllık ücret almadılar ben bu bonus plus iptal ettirdim 1 ay önce, ve az önce beni aradılar bonus plusu kapatmayın sizin öteki bonus kartınızın
    yıllık ücretini bu bonus plusa bonus olarak yükleyelim boşuna tekrar yıllık ücret ödemeyin dediler ama bir sene boyunca bonus plusu kapatmayacaksınız dediler yani bana bir senede 2 tane yıllık ücret keseceklerini söylediler
    buna hakları varmı 2 senedir tek karta yıllık ücret ödüyordum bende tüketici hakem heyetine baş vuracam
    beni haklı bulurlar mı. ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.