Şimdi Ara

Garanti Bankasi SIFIR ÜCRETLİ PAKET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
15.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahlaksız teklif yapıp kredi kartını ödemek için hesap açın diyorlar sonra hesap işletim ücreti geçiriyorlar. Garanti bu bedava günahını vermez. Boş yere kar rekorları kırmıyor.
  • ya zaten kredi kartlarından alınan ücretler geri alınabiliyor. ne gerek var buna. en kampanyalı en uygun kartlardan 1 2 tane al. tam bır yıl sonra kart ücreti kesiyorlar. ver hakem heyetine olsun bitsin. sanırım bu şekilde şikayet eden müşterilerinden daha sonraki senelerde de ücret kesmiyor bankaların çoğu. yani 1 kere yapıcan sonra uğraşmayacan kart ücreti falan.
  • Bol Bonuslu Flexi

Sürekli bonus kazanmak, bol bol bedavaya getirmek isteyenlere!
    Kampanyanız: Her ekstre kesiminde, o dönem içinde yapmış olduğunuz en yüksek harcamanıza ekstra %1,5 bonus veriyoruz.
    Faiz oranınız %5,95
    Bonus Oranınız: %1

Üstelik ayda 400 YTL harcama sözü vererek 35 YTL kart ücretini de ödemeyebilirsiniz.

Bonuslu-Taksitli Flexi

"Her ay bir yere çok para harcıyorum" diyenlere. Ekstresinde her ay o ay içinde yaptığı en yüksek harcamasına taksit isteyenlere.
    Kampanyanız: Her ekstre kesiminde, o dönem içinde yapmış olduğunuz en yüksek harcamanıza ekstra 2 taksit yapıyoruz.
    Faiz oranınız %5,95
    Bonus Oranınız: %1

Üstelik ayda 400 YTL harcama sözü vererek 35 YTL kart ücretini de ödemeyebilirsiniz.

Azar Azar Ödemeli Flexi

Ödemelerini azar azar, kredilendirerek yapmak isteyenlere.
    Faiz oranınız %3,45
    Bonus Oranınız: %0,1

Üstelik ayda 400 YTL harcama sözü vererek 25 YTL kart ücretini de ödemeyebilirsiniz.

Bol Taksitli Flexi

Mağazaya girince ilk "Kartıma kaç taksit varmış" diye merak edenlere, alışverişlerinde taksit yapmayı tercih edenlere!
    Kampanyanız: Seçtiğiniz sektörde yaptığınız her harcamaya iki taksit veriyoruz.
    Faiz oranınız %4,95
    Bonus Oranınız: %0,4

Üstelik ayda 400 YTL harcama sözü vererek 25 YTL kart ücretini de ödemeyebilirsiniz.

Unutmayın: Flexi Card ile Bonus Program Ortaklarının verdiği standart taksit ve bonus imkanlarından faydalanırsınız. Diğer alışveriş noktalarında ise, yukarıda belirtilen oranlarda bonus kazanırsınız.

KAYNAK:http://www.flexicard.com.tr/tooltips/a1b_05.htm

• Aman garantiden uzak durun.Senelik kart ücretini iptal ettirmek için aradım,laf oyunu ile sigorta yapmışlar hemen 20 tl kesmişler.Ya ben zaten ücreti iptal için arıyorum bana niçin bir ücret daha iteliyorsun.Hem sen orada müşterinin sorununu çözmek için mi bulunuyorsun yoksa satış mı yapıyorsun ?

Borçlarım bitince hemen kapatacağım bonusu.
  • Allah Allah ya ne kadar garip.

bende garantiden o kadar kredi kartı almak istedim bana kredi kartı vermediler.

işe bak yaw. gelde şaşırma.

not: bende akbank axess ve bank asya asya dıt var...

sağa sola borcumda yok, ödmelerimi zamanında yaparım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: burrock

Arkadaslar, Garanti Bankasi'ndan aradilar, ve kart ucreti olmayan kredi karti verebileceklerini soylediler. Bende kabul ettim. Sadece Flexy Kartlar icin gecerli sanirim.

Paket adı SIFIR ÜCRETLİ PAKET
    Kampanya adı KAMPANYASIZ
    Kampanya ödülü
    Faiz oranı % 2,91
    Bonus oranı % 0,05
    Kart ücreti 0,00 TL

Bu Garanti denen banka, Her kredi kartından 35--200 lira arası yıllık ücret!Her vadesiz hesaptan 84 lira yıllık ücret! alırsa, Garanti kullananlar da kredi kartını iptal eder ve banka hesabını kapatır, başka bankaların müşterisi olur.

Müşterisi azalan Garanti, haraca bağlayacağı yeni müşteri bulma arayışına girer ve yıllık ücretsiz kart pazarlar.

Garanti adını duyunca kan beynime sıçrıyor.
    yol yakınken sen de kurtul kardeşim. hatta keşke hiç bulaşmasaydın...

Yanlış anlama garantici değilim,

Peki kart ücreti, hesap işletim ücreti almayan bankamı var?

Öyle bir demişsin ki, Sadece garanti alıyor gibi,

Senin bu koşullarda önerebileceğin banka varmı?

• Garanti ----> Garanti havaleye ücret alır, EFT'ye en yüksek ücret yine bunlarda, yurtdışı alışverişlerde en yüksek komisyonu alan yine Garanti.

Bu ücretleri almasın ben vereyim yıllık 100TL hesap işletim ücreti. Hem her işlemden komisyon al hem de hesabını işletiyorum diye tantana yap.

Borcunu ödeyip hemen kapattırılası.

İş Bankası da HİÜ alıyor ama hiç değilse havalesi ücretsiz (internetten), yurtdışı komisyonu daha insaflı (Kur 1.50 iken, Garanti 1.61 İş Bankası ise 1.56'dan işlem yapar),
    tamam hepsi aynı soydan, hepsi önce kendi cebini/kasasını düşünür ama ağaları Garanti'dir.

Gidin yıllık kart ücretleri iade konusunu okuyun, geri adım atmayan tek banka vardır. Bilin bakalım hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 25 Mart 2010; 16:58:10 >
  • Bol Taksitli Flexi

Mağazaya girince ilk "Kartıma kaç taksit varmış" diye merak edenlere, alışverişlerinde taksit yapmayı tercih edenlere!
    Kampanyanız: Seçtiğiniz sektörde yaptığınız her harcamaya iki taksit veriyoruz.
    Faiz oranınız %4,95
    Bonus Oranınız: %0,4

Yuh yani...
    Benim kart özelliği bu ve 60 TL kart ücreti kesiyor nasıl iş bu..
    Sakada gelmeyin

• valla arkadaslar paketin ismi zaten SIFIR UCRETLI PAKET, yani herhangi bir kart ucreti keseceklerini sanmiyorum.
    bu arada bnm garantiden vadesiz hesabim da var, ancak hic yillik masraf kesilmiyor, 7 senedir fln kullaniyorum.
  • Kart ücreti tarih oldu arkadaşlar kesilirse bi dilekçe veriyorsunuz para aynen hesabınızda neden bu kadar büyütüyorsunuz ki bu mevzuyu.
  • garantı bankası hıc kullanmadıgımız kredı kartı ıcın 3 yıllık 105 tl ucret aldı canım validemden pasa pasa odedık
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burrock

Arkadaslar, Garanti Bankasi'ndan aradilar, ve kart ucreti olmayan kredi karti verebileceklerini soylediler. Bende kabul ettim. Sadece Flexy Kartlar icin gecerli sanirim.

Paket adı SIFIR ÜCRETLİ PAKET
    Kampanya adı KAMPANYASIZ
    Kampanya ödülü
    Faiz oranı % 2,91
    Bonus oranı % 0,05
    Kart ücreti 0,00 TL

Bu Garanti denen banka, Her kredi kartından 35--200 lira arası yıllık ücret!Her vadesiz hesaptan 84 lira yıllık ücret! alırsa, Garanti kullananlar da kredi kartını iptal eder ve banka hesabını kapatır, başka bankaların müşterisi olur.

Müşterisi azalan Garanti, haraca bağlayacağı yeni müşteri bulma arayışına girer ve yıllık ücretsiz kart pazarlar.

Garanti adını duyunca kan beynime sıçrıyor.
    yol yakınken sen de kurtul kardeşim. hatta keşke hiç bulaşmasaydın...

Yanlış anlama garantici değilim,

Peki kart ücreti, hesap işletim ücreti almayan bankamı var?

Öyle bir demişsin ki, Sadece garanti alıyor gibi,

Senin bu koşullarda önerebileceğin banka varmı?

Asya bank kart ücreti ve limit aşım ücreti almıyor.... Geçen sene bonustan kurtularak asya kart aldım memnunum.

• fish card yıllık ücreti 40 tl geldi
    ek kart için de 20 tl geldi
    (ilk yıl bedavaydı.)
    aradım.
    iptal edebilirmisiniz dedim kıza
    olur dedi.
    60 tl eksik yatırabilirsiniz dedi.
  • sağ gösterip sol vumasınlar sonra
  • Valla oradan buradan para koparma konusunda Garantinin üzerine banka tanımam. Bu konuda rakipsizdir.

Hani sizler burada 40-50-80 TL gibi ücretlerden bahsediyorsunuz, adamların internet bankacılığında her ay kuruş kuruş kestikleri paraları, size telefon bile açmadan senelik 35 TL'Ye yaptırdıkları sigorta poliçeleri... vs Açık şikayetvar.com u okuyun. En çok şikayet edilen banka!

Türkiye'nin en terbiyesiz bankası. Bir anket yaptırsalar nasıl güven erezyonuna uğradıklarını, güven duyulmadıklarını görürler.
    Sorulan sorulara, yapılan şikayetlere hızlı geri dönüş süresini kalite, iyi hizmet sanıyorlar!

Müşterilerini yolunacak kaz gibi görmeye devam eden Garantiyle müşterileri arasında bir müşteri sadakati oluşmuyor.
    Bakalım Amerika'lı ortağı da Garanti'den çekilince neler olacak? (Ya da çekildi mi?)
  • bankasya kullanıyorum
    yıllık kart ücreti yok
    hesap kesim ücreti yok
    havale ücreti yok
    eft ücreti yok. her şey bedava
    o yok bu yok şu yok. süper de internet siteleri var. ziyadesiyle memnunum. tek kötü yanı çok yaygın olmayan şube ağı olabilirdi benim için ama evimin yanına yeni bi şube açtılar. süper oldu
  • bankasya 3 ayda bir 5 tl hesap işletim ücreti almaya başladı.
    ancak 1 tane faturayı otomatik ödeme verirseniz hiçbir hesabınızdan bu ücret kesilmiyor.
    kredi kartı ücreti ise dediğiniz gibi alınmıyor.
  • bankasya öyle ama atm si yok,şubesi yok doğru düzgün,ptt den para yatıyor ama anında geçmiyor, davetle geçiyor para hesaba

çakma ziraat bi nevi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 26 Mart 2010; 17:04:48 >
  • quote:

iş bankasını önerebilirim. vadesiz hesabımdan ve kredi kartımdan yıllık ücret almıyor.

Öğrenci olduğum halde benden aldılar
    hesabımda olan para da kuzenimindi. kendi cebimden ödemek zorunda kaldım.
  • İş bankası çatır çatır parayı çeker acımaz Sana da sormaz birgün para yatar ertesi güne bi bakarsın çekilmiş 2 otomatik ödeme talimatı verin almayalım dediler.Ben de bonusa 2 otomatik ödeme bi e-ekstra verdim üstüne 50 tl bonus verdiler üstelik taksit yapılabiliyor,sen ise hiçbir halta yaramazsın üste de 2 otomatiği bedava sana mı bağlayacam benden para lama diye Geçen sene nisan ekim çekiyorlardı.Ben de nasılsa nisana çok var dedim parayı içerde bıraktım.Bi baktım 25 i gitmiş Diyor bu sene ocak-temmuz oldu.Hay ben sizin....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.