Bildirim
Garanti Bankasi SIFIR ÜCRETLİ PAKET
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
konu hakkında link varmı bankanın? şuanki kart sahiplerine ne yapıyorlar? -
Flexi için de ekstra bir ücret alınıyor sanırsam değil mi?
Yani almadıkları kart aidat ücreti yerine Flexi kart ücretiyle yetinip Flexi'yi yaygınlaştırmak ve sonuç olarak yine kazanç elde etmeye devam etmek amacıyla yapılmış bir taktik strateji diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 24 Mart 2010; 11:39:49 > -
Arkadaslar, telefonda ozellikle sordum, harcamalarim haricinde bankaya asla bir ucret odemeyecegimi soyledi bayan.
Yuksek faiz oranlariyla ve dusuk bonus oranlariyla bunu tolere etmeye calisirlar diye dusunuyorum.
Ama borcunu gununde odedikten sonra bir problem olacagini sanmiyorum. Internette bilgi bulamadim, ama 444 0 333'u aramanizi tavsiye ederim.
Flexy card'in, bonuscard'lardan farki nedir bu arada? -
Kendin tasarlayabildiğin, taksit faiz vs. birçok imkanı kendin seçebildiğin tek kart diye çıkmıştı, zaten adından da bu anlaşılıyor.
Sitesinden istediğiniz bilgilere erişebilirsiniz
http://www.flexicard.com.tr -
Normalde Bonus oranı %1 hatta %2'ye kadar çıkabiliyor.
Bunda onbinde 5 olarak ayarlanmış. Kart ücreti de böyle çıkıyor işte, çok alışveriş yapana yaramaz bu kart.
2.91 faiz ise şimdilik normal, düz Bonus'ta da aynı oranı alıyorlar. -
garanti bu konularda en sinsi banka.mesela kullandığınız birşeye ücretli deyip mutlaka haybeden bir para keserler.2.'De bana göre yapıkredi.bütün hesabımı kapatmayı düşünüyorum ordaki.yetti bu bankaların bizden haybeye söğüşlediği paralar. -
Bonus'ta olan kampanyaların hemen hemen hiçbiri Flexi'de olmaz. Yüzde biri oluyor.
Eğer Garanti'den kullanacaksanız şu sıralar en iyisi Money gibi duruyor.
Ama tabi ki Yapı Kredi'nin Play kartının üzerine tanımam. -
bana 2 sene evvel bu paketi sunmuşlardı, 2 senedir flexiye kart ücreti ödemiyorum. -
mesela bi yerde garantiye 6 taksit ise, bu flexyde gecerli olmuyor mu?
yada bonusa 6 taksit ise flexy'e olmuyor degil mi?
o zmn taksitli alisveris yapma sansimiz yok bununla? -
eniştem flexi kullanıyor ve 70 tl kart ücreti çıkardılar, o zaman ben bu şartlarda bu kartı kullanamam iptal edeceğim dedi, siz bilirsiniz isterseniz iptal talimatını gireyim dediler, hiç yok etmeyin falan da demediler -
quote:
Orijinalden alıntı: burrock
mesela bi yerde garantiye 6 taksit ise, bu flexyde gecerli olmuyor mu?
yada bonusa 6 taksit ise flexy'e olmuyor degil mi?
o zmn taksitli alisveris yapma sansimiz yok bununla?
büyük oranda garanti bonusa taksit olan yerlerde flexye de aynı şartları sunuyorlar.
bende 1 yıldır ücretsiz flexy kullanıyorum, bu sürede sadece tek bir yerde bonusa taksit yapılıp flexye yapılmadığını gördüm orada bimeksti -
aynı şekilde bende bauhausta taksit yaptıramadım kalan heryerde bonus özelliğine sahip. hatta komisyon oranları düşük diye hep bu kartı kullanıyorum, heryerde internette dahil hep bonus özelliği taksit yaptırdım, belirttiğim yer hariç. -
flexi iyidir... herşeyini siz seçiyorsunuz ona göre fiyat çıkıyor... faizi ve bonusu maksimum yaparsanız yıllık 13tl çıkıyodu, ekstreyi sadece email ile alırsanız 5tl düşüyo ücretten, 8tlye geliyor yıllık... ayrıca kart deseni olarak istediğiniz fotoyu basıyorlar(ücretsiz)... -
bu kartla bonus kartın ımkanlarından yararlanabılıyormuyuz. -
Kesinlikle inanmayin. Ayni seyi bana da yaptilar ama aradan bir yil gecmeden kart ucreti olarak 40TL aldilar. Elimde bir belge olmadigindan itiraz da edemiyorum. Aylik 400TL harcayacaginizi taahhut edin ya da 3 adet otomatik odeme talimati verin diyorlar.
Kart ucretini almiyoruz laflarina sakin kanmayin. -
garanti ile alakalıysa uzak durun. -
Garanti Bankası ve ücretsiz kart:) Size kart için açacakları hesapdan hesap işletim ücreti olarak 50 tl nizi kaldırınca ben ne yaptım diyeceksiniz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
garanti ile alakalıysa uzak durun.
+1000 -
bi kampanyada garanti adı geçiyorsa direk uzak durun,şu bonus kartın ücretini bi alıyımda onlarla hesaplaşacam
Benzer içerikler
- storytel kampanya
- şok star wars figür
- bim kar kızağı
- migros fotoğraf baskı
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X