Şimdi Ara

Garanti Bankasi SIFIR ÜCRETLİ PAKET (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
15.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocaog!u

asya banktan asya card aldım, diğer bütün kredi kartlarımı iptal ettirdim, tek kart kullanıyorum bana yetiyor ve asya bank yıllardır kredi kartı için kullanım ücreti almıyor.

Aynen
  • Allah Allah ! Bu bilgileri nereden ogreniyorsunuz :) Valla iskillendim okuyunca bu basligi. Bende de var bir bonus ama oyle arayip sigorta idi bilmem ne idi paso hesabimdan yolundugumu bilmiyorum. Gerci benim garantide hesabim yok. Sadece 1 Bonus kredi kartim var. Extrede mi yaziyor extra yolununca ne sebeple ne kadar yolundugumuz ? Oyle ise beni yilda 1 kart ucreti icin yoluyorlar, baska bir yoluntum yok da...
  • Şimdi tırstım.
    Bende yapı kredi play clup vadesiz hesap var para biriktirmek için açtırdım. Öğrenci belgesi istediler. Öğrenci olduğum için hesap ücreti vs ücretler yok dediler. Benden habersiz hesaptan öyle keserler mi acaba.
    ama play card kredi kartının ücreti var yani ona birşey diyemem
  • garanti bankası personeliyim.. yeni çıkan ürünlerle ilgili önceden intranet adı verilen banka içi web sitesinde duyurular olur. bugüne kadar böyle bir ürünle ilgili her hangi bir duyuru cıkmadı. en son çıkan kredi kartı extra genç kart var ondada ilk yıl bütün kartlarda olduğu gibi kart aidatı alnımaz ilk yıl dolduktan sonra yansıtılır.. bu kartın aidatı da 25 tl dir..
  • Bu başlıgı okuyupta bankanın oldugu taraftaki kaldırımda yürümek bile cesaret ister, güzel ülkemde önce kazanmak sonrada kaptırmamak için ugraşıyorsun(:

Kardeşimin halkbankta maaş hesabınının da bulundugu karta sanal kart çıkartmak istiyorum ama var mı ayrı bir algısı vergisi?
  • Arkadaşım kurumsal büyük şirketler sms için tek tek para ödemez binlerce sms paketleri veya milyonluk-ihtiyaca gore-sms paketleri alırlar ve giderleri sabittir.Bizim şirketten biliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

benden 5 TL bonus kontör kart ücreti kestiklerini öğrenince her gün günde en az 10 kez internet şubesine girip telefonuma SMS göndertiyorum para SMS'e gitsin diye
  • Herkes veriyor veriştiriyor bankalara.. Eğer yıllık toplanan puanlar kart ücretini karşılıyorsa, ortada bir haksızlık yoktur diye düşünüyorum. Yaklaşık 7-8 yıldır kk kullnıyorum ve 970 tl karşılığı puan kazanmışım. Ayrıca kart ücreti de alınmıyor(worldcard). Gününde borcun tamamı ödedikten ve sorumsuzca kullanılmadığı sürece kk büyük kolaylık..

banka sahibi değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyada

Herkes veriyor veriştiriyor bankalara.. Eğer yıllık toplanan puanlar kart ücretini karşılıyorsa, ortada bir haksızlık yoktur diye düşünüyorum. Yaklaşık 7-8 yıldır kk kullnıyorum ve 970 tl karşılığı puan kazanmışım. Ayrıca kart ücreti de alınmıyor(worldcard). Gününde borcun tamamı ödedikten ve sorumsuzca kullanılmadığı sürece kk büyük kolaylık..

banka sahibi değilim..

Boşversene kredi kartının kullanımında banka işyerinden komisyon alıyor zaten, işyeri de alışverişte bunu müşteriye yansıtıyor. Zaten her alışverişte komisyon kazandırdığım banka bir de benden kart ücreti istiyor, bu açgözlülükten başka bir şey değil. Kusura bakma da banka beni ne zaman düşünmüşte ben onu düşünecem. Ayrıca sana kazandırdığı o puanlarda sadece kendi komisyonunun bir kısmından verdiği küçük bir teşvik.
    Kart ücreti olan hiçbir bankayla işim olmaz. İşlerine gelirse..

• Uzak durmak gerek bu garantiden.. Az kaldı 2 ay sonra bütün ilişiği keseceğim..
    Garanti bankasının bonus kartını kullanıyorum aylık ödemelerim 500 Tl den aşşağıya düşmez hatta daha bu zaman kadar asgarisini hiç ödemedim her ay borcum neyse onu öderim, Bankanın maaş müşterisiyim, 3 tanede otomatik ödeme talimatı verdim. Böyle olmasına rağmen hesabımdan gecen ay 40 TL yıllık kart ücreti kesitiler.Kart ücreti için biraz sitemde bulunup psikolojik olarak içimi rahatlatmak adına Alo Garanti yi aradım. Ancak orada içimdeki öfkeyi dindirecek bir kişi bulamadım..Üstüne birde mail yazdım..Gelen Cevap aşşağıdaki gibidir.. Bunun üzerine böyle bir banka ile artık çalışmama kantine vardım..

Hakli Musteri Hatti formumuzu kullanarak tarafimiza ilettiginiz ........... numarali mesajiniz titizlikle incelenmistir. Oncelikle alisverislerinizde Garanti Kredi kartlarini kullandiginiz icin tesekkur ederiz.

Kredi karti, kart hamilinin bankadan bircok hizmet aldigi uzun sureli bir kredi iliskisidir. Kredi karti uyelik aidatlari da, kartin talebi ile baslayip kartin bulunduruldugu sure boyunca devam eden ve banka tarafindan yurutulen operasyonel faaliyetler ve cesitli hizmetlerin bedeli olarak kart hamilinden her yil bir kere ve kanuna uygun olmak uzere talep edilmektedir.

Harcamalarinizi fonlayan kredi kartlari, sadece plastikten ibaret olan bir odeme araci olmayip, bircok maliyet ve yatirim kalemi ile desteklenen bir yuksek teknoloji urunudur. Sadece Turkiye’de degil tum dunyada standart bir uygulama olan kredi karti uyelik aidati, hem yasalarimiz hem de siz kart hamillerimizle imzalamis oldugumuz sozlesmeler uyarinca yasal dayanaga sahiptir.

Bankamizin Bonus Card, Shop and Miles, Flexi, American Express olmak uzere musterilerimizin farkli ihtiyaclarina yanit veren farkli kredi karti programlari bulunmakta ve sunulan hizmetlere gore yillik kart uyelik aidatlari, farkli duzeylerde belirlenmektedir. Turkiye’nin ilk cipli ve cok markali kredi karti Bonus Card ayni zamanda Turkiye’nin en cok kazandiran kredi kartidir. Alisveris kartinin ozelliklerini kredi kartiyla birlestirerek puan yerine "bonus" kazanma, program ortagi magazalarda bedava ve taksitli alisveris yapabilme faydalarini sunan Bonus Card kullanicilarina bugune kadar 800 milyon TL degerinde bedava alisveris firsati sunmustur. Ucakla sik seyahat eden musterilerimiz icin gelistirdigimiz ShopandMiles ise alisverislerde ucus mili kazandiran ozelligi ile bugune kadar yaklasik 30 milyar mil kazandirmis ve yuzbinlerce musterimize bedava ucus imkani saglamistir.

Musterilerimizin ihtiyaclarini en iyi kendilerinin bilecegi dusuncesiyle gelistirdigimiz Flexi Card ise, yillik kart aidati, kazanilan bonus orani gibi tum finansal ozelliklerin kart sahibince belirlenmesine imkan tanimaktadir. Tamamen kisisel tercihleri yansitan Flexi Card ile dileyen musterilerimiz yillik uyelik ucretlerini “0” TL’ye indirebilmekte veya kart ucretlerini kazandiklari bonus ile odeyebilmektedirler. Urunlerimizin bir kacini bir arada kullanmayi tercih eden musterilerimizin de ikinci kartlari icin indirimli uyelik ucreti yansitilmaktadir. Tum bunlarin yaninda Garanti Bankasi kredi karti sahipleri, Garanti Asistan, Garanti Ucus Hatti, Sehir Yasam, Arac Kiralama, Port Vale, Alisveris Sigortasi, Yurt Disi Acil Durum gibi ayricalikli hizmetlerinizden faydalanabilmektedirler.

Garanti Bankasi olarak her zaman en kaliteli hizmeti ve en kazancli alisveris firsatini sunmaya calismaktayiz. Kredi karti uyelik aidatlarini siz degerli musterilerimizin ihtiyaclarini en iyi sekilde karsilayabilmek icin sundugumuz bu ayricalikli hizmetlerin bedeli olarak gormenizi rica eder, bankamizi tercih ettiginiz icin tekrar tesekkur ederiz.

Kartinizi kullanmaya devam etmenizi arzu ederiz. Kartinizin iptali icin 4440333 numarali Alo Garanti Hattimizi arayabilir ya da en yakin subemize basvurabilirsiniz.
    Alo Garanti hattimizdan en kisa zamanda dogru islem adimina ulasmaniz ve bilgi almaniz icin her isleme bir numara belirledik. Bankacilik islemleri ve diger hizmetler icin musteri temsilcilerimize ulasabileceginiz adimlari asagidaki web sitemizden ogrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çotanak1967 -- 13 Nisan 2010; 10:45:04 >

• Arkadaşlar benimde sorunum garanti'den yakamı kurtarabilmek ama ogs cihazı aldık garantiden, yanlışta anlaşılmasın bedava vermediler çatır çatır parasını aldılar ve bonusa otomatik yüklemeya bağladılar. Şimdi bunu değiştirmenin bir yolu yokmu? Bu ogs cihazını başka bankaya bağlatmak istiyorum, yardımcı olabilecek varmı, nasıl yapabiliriz?
  • Benimde garantiden açtırdığım vadesiz hesabımdan 1 sene kadar hesap işletim ücreti almadılar. Açtırırken sormuştum almayacağız demişlerdi fakat ne olduysa almaya başladılar. Aldıkları ücret az olsa tamam diyeceğimde 1. dönem 2. dönem diye alıyor adamlar. Birde yanında istemediğim halde bonus kart yollamışlardı (gerçi onu hiç kullanmadım). Gidip hem bonus kartı hemde vadesiz hesabımı iptal ettireceğim. Şimdi benim sormak istediğim hesap işletim ücreti almayan ve vadesiz hesaba bağlı sanal kart kullandıran hangi bankalar var? Çünkü garanti vadesiz hesaba bağlı sanal kart kullanımına izin veriyordu güzel bir uygulamaydı.
    Birde parayı maliyetlerimiz bulunuyor bu yüzden alıyoruz diyorlar. Ne maliyetmiş bu size ne kadar yük getiriyorda o kadar para kesiyorsunuz her sene? Görende zarar ettiklerini zannedecek.

• hala bunları yiyomuyuz ya kart ücreti antipatik olduğunu için imi değişti üyelik ücreti gibi başka isimler altında alınıyor yok 600 liraya almam diyor o zaman zaten alma bir tek asya kart almıyor bu ücreti haberiniz ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

asya banktan asya card aldım, diğer bütün kredi kartlarımı iptal ettirdim, tek kart kullanıyorum bana yetiyor ve asya bank yıllardır kredi kartı için kullanım ücreti almıyor.

aynen
  • Peki asyabank internet bankacılığında vadesiz hesaba bağlı sanal kart oluşturmaya izin veriyor mu? Asya bankta hesabı olan bir arkadaş buna cevap verebilirse sevinirim.
  • sanal kart icin kredi karti olmasi lazim
  • Saolun yani asyabankın bu uygulaması yok. Peki garanti bankası gibi vadesiz hesaba bağlı sanal kart oluşturmaya izin veren hangi bankalar var? Tabiki hesap işletim ücreti almayan yada uçuk miktarlarda almayan. Garanti bankasına bağımlı kalmak istemiyorum çünkü iptal ettirmek istiyorum.
  • Tercih sizin, o sözleşmeye imza atıp, kartı alana kadar güç sizin elinizde.

Nerede ücretsiz kart veren varsa herkes oradan allsa bak bakayım nasıl o ücretleri almıyorlar.

Ama suç tüketicide kardeşim, yolundukça yolunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Benimde garantiden açtırdığım vadesiz hesabımdan 1 sene kadar hesap işletim ücreti almadılar. Açtırırken sormuştum almayacağız demişlerdi fakat ne olduysa almaya başladılar. Aldıkları ücret az olsa tamam diyeceğimde 1. dönem 2. dönem diye alıyor adamlar. Birde yanında istemediğim halde bonus kart yollamışlardı (gerçi onu hiç kullanmadım). Gidip hem bonus kartı hemde vadesiz hesabımı iptal ettireceğim. Şimdi benim sormak istediğim hesap işletim ücreti almayan ve vadesiz hesaba bağlı sanal kart kullandıran hangi bankalar var? Çünkü garanti vadesiz hesaba bağlı sanal kart kullanımına izin veriyordu güzel bir uygulamaydı.
    Birde parayı maliyetlerimiz bulunuyor bu yüzden alıyoruz diyorlar. Ne maliyetmiş bu size ne kadar yük getiriyorda o kadar para kesiyorsunuz her sene? Görende zarar ettiklerini zannedecek.

2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verin o vadesiz hesabından. ondan sonra masraf almadıklarını göreceksiniz.

• Sorun orada otomatik ödeme talimatı vermek istemiyorum. Gerek kalmadı zaten sorunu çözdüm. Teşekkürler :)
  • 1 haftadır bonus kartımı iptal ettirmeye çalışıyorum, 1 hafta içinde iptal edileceği söylendi ama halen edilmedi ve üstüne 40 tl yıllık ücret geldi. Haklı müşteri hattına yazdım ve adamlar dalga geçer gibi önümüzdeki ay işleme konulacak deniyor. Uzak durun Garanti'den.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.