< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1155 -- 12 Haziran 2023; 12:23:17 > |
Garanti Bonus Elektronikte Her 5000/250 Bonus
-
-
Link atsaniz daha iyi olurdu bazen kampanya gozukmuyor tiklayinca cikiyo -
Merhaba hangi siteler için geçerli bilgisi olan var mı daha önce mesela hepsiburada dan alışveriş yaptığımda vermiş fakat n11 de vermemişti.
-
denizbank da yapmış aynı kampanyayı. teb'de bi gelişme yok.
bu arada garanti bonusa 750/50 garantipay gelmiş.
-
alacağım bir ürün vardı. geçen ay 15 inde yayınlanan 1500/150 yine gelir mi diye bekliyordum. muhtemelen bu geldi ise yine öyle bir kampanya gelmez.
ama şuan en güzel kombo n11 de oluyor. 5000 lira üzerinde
garanti pay 750/50
garanti pay internet 60
garanti pay n11 1500/150 (n11 bonus)
ve bu 5000/250
-
1500 e 250 almamış mıydık en son ya? gidişat fena. -
yakında üste para istemeye başlayacaklar sanki... -
hb ayt olur
-
Cogu üründe taksiti düşürdüler ardından puanlarda kırpıldı hiçbir avantajı kalmadı benim yeni birsey alacak motivasyonum kalmadı katılacak arkadaşlara bol ve sorunsuz puan kazanımı dilerim -
n11 e özel bonus kampanyasında sarışında geçmez diyor ama geçtiğimiz kampanyalarda tecrübe eden var mı sayıyor mu acaba?
teşekkürler
-
Geçen ayki 1500/150 çok iyiydi ama bu ay sönük kalmış. 5000 üstü harcayacak için fark eden bir şey yok gibi.
-
Garanti fleksi bonus bana eticaret alışverişe özel tüm sektörlerde 1500/75 de vermiş. Şu 5000/250 ve diğer kampanyalarla birleştirip amazondan laptop almayı düşünüyorum bonus kampanyalarından yararlanmak için önce 2 tane 5000 tl lik gift kart alayım diyorum da bonus fleksi sanal kart amazonda elektronik mi geçer? Çok önemli malum gift kartın iadesi de yok -
Hocam Amazon elektronik geçmez. -
Trendyol elektronik olarak mı geçiyor?
-
bonus kartlarda elektronik geçer.
-
dün geç gördüm bunu combo fırsatım kaçtı
-
n11 sarıkız elektronik olarak sayılır mı acaba -
Arkadaşlar ciceksepeti ne geçiyor -
sepette sarışın olunca garantipay ile ödenmiyor. Mobil de az önce denedim. Garantipay ödeme seçeneği çıkmadı.
-
N11'de elektronik alışverişini saymadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X