< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1155 -- 12 Haziran 2023; 12:23:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti Bonus Elektronikte Her 5000/250 Bonus
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Link atsaniz daha iyi olurdu bazen kampanya gozukmuyor tiklayinca cikiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hangi siteler için geçerli bilgisi olan var mı daha önce mesela hepsiburada dan alışveriş yaptığımda vermiş fakat n11 de vermemişti.
-
denizbank da yapmış aynı kampanyayı. teb'de bi gelişme yok.
bu arada garanti bonusa 750/50 garantipay gelmiş.
-
alacağım bir ürün vardı. geçen ay 15 inde yayınlanan 1500/150 yine gelir mi diye bekliyordum. muhtemelen bu geldi ise yine öyle bir kampanya gelmez.
ama şuan en güzel kombo n11 de oluyor. 5000 lira üzerinde
garanti pay 750/50
garanti pay internet 60
garanti pay n11 1500/150 (n11 bonus)
ve bu 5000/250
-
1500 e 250 almamış mıydık en son ya? gidişat fena.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yakında üste para istemeye başlayacaklar sanki...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hb ayt olur
-
Cogu üründe taksiti düşürdüler ardından puanlarda kırpıldı hiçbir avantajı kalmadı benim yeni birsey alacak motivasyonum kalmadı katılacak arkadaşlara bol ve sorunsuz puan kazanımı dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
n11 e özel bonus kampanyasında sarışında geçmez diyor ama geçtiğimiz kampanyalarda tecrübe eden var mı sayıyor mu acaba?
teşekkürler
-
Geçen ayki 1500/150 çok iyiydi ama bu ay sönük kalmış. 5000 üstü harcayacak için fark eden bir şey yok gibi.
-
Garanti fleksi bonus bana eticaret alışverişe özel tüm sektörlerde 1500/75 de vermiş. Şu 5000/250 ve diğer kampanyalarla birleştirip amazondan laptop almayı düşünüyorum bonus kampanyalarından yararlanmak için önce 2 tane 5000 tl lik gift kart alayım diyorum da bonus fleksi sanal kart amazonda elektronik mi geçer? Çok önemli malum gift kartın iadesi de yok
Hocam Amazon elektronik geçmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol elektronik olarak mı geçiyor?
bonus kartlarda elektronik geçer.
-
dün geç gördüm bunu combo fırsatım kaçtı
-
n11 sarıkız elektronik olarak sayılır mı acaba
Arkadaşlar ciceksepeti ne geçiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sepette sarışın olunca garantipay ile ödenmiyor. Mobil de az önce denedim. Garantipay ödeme seçeneği çıkmadı.
-
N11'de elektronik alışverişini saymadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X