Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya dahilinde yapılacak ilk 50 TL ve üzeri işlemde bonus kazanımı olmayacaktır.

Yani 6 sefer 50tl harcarsak 25 tl ye ulaşabileceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

quote:

Orijinalden alıntı: demir3850

KAMPANYA BAŞLAMAMIŞ DAHA,

SMS ATMAYIN BOŞUNA 50 KURUŞUNUZ GİDER ??????????????

yarın atarken 0532 752 3340 sms atarsanız msj kotanızdan düşer...

Turkcell bunu yemiyor haberiniz ola

Neden ben geçenki kampanyaya bu numaradan katıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Kampanya dahilinde yapılacak ilk 50 TL ve üzeri işlemde bonus kazanımı olmayacaktır.

Neden 25? Bu da mı max 25 e çekildi yine? Hala max 50 TL yazıyor. Yani 11 kere 50 TL harcama yaparsak 50 TL kazanabiliriz bu durumda?
  • quote:

quote:

quote:

ben yiyor diye avea hattımdan sürekli bu şekilde yapıyom (hattm faturalı), yoksa yemiyor, faturaya geçiriyorlar da benim haberim mi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

quote:

Kampanya dahilinde yapılacak ilk 50 TL ve üzeri işlemde bonus kazanımı olmayacaktır.

Neden 25? Bu da mı max 25 e çekildi yine? Hala max 50 TL yazıyor. Yani 11 kere 50 TL harcama yaparsak 50 TL kazanabiliriz bu durumda?

arkadaş 6 sefer yaparsak 25 tl alırız demiş, sen 11 defa yaparsan 50 tl alırsın, sıkıntı yok yani...
  • arkadaşlar neden iki kampanyayı karıştırıyorsunuz. 5x50 ye 25 liraydı, marttaydı ve bitti.
    şimdiki 11x50 ye 50 lira.
  • quote:

O saçma kuralı Yapı Kredi icat etti.
    İlk alışverişe puan vermeyip, ikinci alışverişten itibaren puan vermeye başlaması Yapı Kredi'nin yeni kampanya formulü.
  • Geçen kampanya da opetten online benzin alanlara puan yüklendi mi? Yüklendiyse opet online benzin alırsak %13 yakın indirim oluyor da..
  • opetten 2 kez online yakıt aldım puanlar yüklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

quote:

Neden ben geçenki kampanyaya bu numaradan katıldım.

Katilmada problem yok. O numaraya atilan mesaj da ayni ucretlendiriliyor. Avea yi bilmem ama turkcell de boyle. Fatura detayina bakin zaten gorursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL'dir.

bir yanlışlık yoksa katılım ücreti çok yüksek (flexi için). geçenki kampanyanın katılım ücreti 1.99 tl'ydi.
  • DenizBonus içinde çıksa keşke. Güzel kampanya.
  • ben mesaj atmadan katılımınız alındı diye mesaj geldi çok şaşırdım valla.adamlar boş geçmiyecegimizi anladılar herhalde.böyle bir durumla karşılaşan var mı?iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredy

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL'dir.

bir yanlışlık yoksa katılım ücreti çok yüksek (flexi için). geçenki kampanyanın katılım ücreti 1.99 tl'ydi.

geçen kampanyada ödül 25 ti o yüzden..

valla ben de flexi kullanıyordum. hesapladım. kart ücreti az ama kampanya katılım ücretleriyle bonusun kart ücretini geçiyor..
    ben de bonus kart istedim. şimdilik flexiyi fazla kullanmıyorum.. hem itiraz edilirse bonusun kart ücretini iade edebilirler de belki.. ama flexinin kampanya katılım ücretini asla iade etmezler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ula kuyum hariçmiş ya gelen sms'den sonra uyandım, bana uymaz bu kampanya...
  • biraz önce mesaj attım nisan kampanyası katılım talebiniz alınmıştır mesajı geldi yanlız mesajda gsm ve kuyumcu sektörleri kampanya kapsamı dışında yazıyor
  • quote:

Tam saçmalık olmuş. İyice suyunu çıkardılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 5 Nisan 2013; 8:57:56 >
  • Opet online yakıt için durum nedir arkadaşlar .Teşk.
  • hocam konuyu değiştirde bu şekilde siyah yazı ile yaptıkları laf ebeliği ortaya çıksın. yoksa ben bu garantisinin laf ebesini....

• BENDE ŞİMDİ SMS'LE KATILIM YAPTIM,

İYİ KAMPANYA, BONUS İLK DEFA BONUS POSTU DİYE DAYATMAMIŞ.

NE GÜZEL ŞÖYLE AXESS GİBİ ÜYE İŞYERİ İSTEMEYİN KULLANALIM BONUSLARI, RAFTAN ****.

11 DEFA 50 TL HARCAMAYA 50TL BONUS KAZANALIM.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.