Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1: bonus + flexi ile ayrı ayrı kazanım sağlanabilir.

2: HERYER yazıp 3340 a yollanacak

3: Aynı gün aynı iş yeri İL ALIŞ VERİŞ geçerli ( 24 saat geçmesi gerekli )

4 : 1000 TL den 5 TL kazanıyor , 50TL de " 5" kazanıyorsunuz. ( AYNI gün olacağı içi hiç bir kazanım yok !! kesinlikle tavsiye etmiyorum )

5: GSM sektörü ( TL / KONTÜR - kuyumcu dahil değil ) Kabul olmayan alış veriş firma ( pos makinesi - üye işyeri kodu ) kodu istedim ancak 24 saat sonra bilgi alabilirsiniz dediler. ( yani riskli )

6: Fatura ödeme ile ilgili bir ibare yok , sorun olmaz dedi ( doğalgaz ödeyeceğim bilgi paylaşırım )

05 / 04 / 2013 - 20:00 itibariyle GARANTİ BANKASI müşteri hizmetleri bilgilendirmesi bu şekilde.

AYNI GÜN FARKLI İŞ YERİ GARANTİ BANKASI İLE DENENDİ VE 5 TL BONUS MESAJI GELİYOR , TEB İÇİN ZATEN SMS GELMİYOR. BU KONUDA TEB İLE DE GÖRÜŞÜLDÜ BİLGİ YOK !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 7 Nisan 2013; 23:08:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Ayni gunde 2 islem dahil ama farkli yerden yapilmali misal

2 X 50TL Migros degil

1 adet 50 TL migros
    1 adet 50 TL X marka

dostum diyelim ilk alışveriş 50 lira yaptık, pas geçti
    2.alışverişte 1000 lira cep telefon aldık, 50 lira bonus gelir mi

direkt 500 veriyorlarmış ona

farkli yerlerden min 50 TL lik yaptiginiz ialisveristen sonra yapicaginiz her 50 TL alisverise (kuyum haric) 5 TL olmak uzere toplamda 50 TL bonus kazanicaksiniz olay bu

ParaXÇokomel eğrisi misali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

1: bonus + flexi ile ayrı ayrı kazanım sağlanabilir.

4 : 1000 TL den 5 TL kazanıyor , 50TL de " 5" kazanıyorsunuz. ( AYNI gün olacağı içi hiç bir kazanım yok !! kesinlikle tavsiye etmiyorum )

5: GSM sektörü ( TL / KONTÜR - kuyumcu dahil değil ) Kabul olmayan alış veriş firma ( pos makinesi - üye işyeri kodu ) kodu istedim ancak 24 saat sonra bilgi alabilirsiniz dediler. ( yani riskli )

6: Fatura ödeme ile ilgili bir ibare yok , sorun olmaz dedi ( doğalgaz ödeyeceğim bilgi paylaşırım )

05 / 04 / 2013 - 20:00 itibariyle GARANTİ BANKASI müşteri hizmetleri bilgilendirmesi bu şekilde.

3. MADDEYİ YANLIŞ BİLİYOR. 24 saat geçmesi şart değil. yeni günün başlaması yeterli. yani 23.59 bir alışveriş, 00.00 da 2. alış-veriş yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shell kampanyası ile birleşiyor. Yani Shell'den 50 TL yakıt alınca 5 TL heryer kamp. için, 5 TL Shell için yükleme olacak.
  • sahtekar garanti ilk önce 31 marta kadar olan her 50 liraya 5 lira kampanyasından sanal kartımla yaptığım 50 lira üstü alış verişe puanımı yüklesinde sonra tekrar kampanya yasın

yalancının önde gideni bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: altcha
    Bence piyasaya yeni çıkan paraf karda müşterilerini kaptırmamak adına bu tarz kampanyalar yapıyorlar. Halk bankasınında Parafı çıkarmasının sebebi büyük ihtimal yakında bankanın bir kısmını halka açacaklar bu yüzden müşteri sayısını arttırma yatıyor olmalı.

Bilgilendirme: 2012 sonunda yapılan 2. halka arzla birlikte Halkbank'ın halka açıklık oranı %49 oldu arkadaşım. 2 kere yapıldı yani halka arz. İleride yenisi olabilir o ayrı. Ama Paraf konusunda hemfikirim, Paraf ardarda yaptığı ses getiren kampanyalarla büyük Paraftar topladı, bunlar da tutuştu tabi. Çok güzel hareketler bunlar, onlar kapışsın kazanan biz oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

1: bonus + flexi ile ayrı ayrı kazanım sağlanabilir.

3. MADDEYİ YANLIŞ BİLİYOR. 24 saat geçmesi şart değil. yeni günün başlaması yeterli. yani 23.59 bir alışveriş, 00.00 da 2. alış-veriş yapılabilir.

aynı şey. demek isteğim oydu

İfade ve anlayış farkı sadece :)) 23:55 de satın aldınız sonrada 10 dk bekleyip tekrar alış veriş yapabilirsiniz.

Bu tarz kampanyalarda bunlar artık biliniyordur.

Mesela ben sadece benzin alarak 50 + 50 şeklinde 2 hafta içinde bitircem bu kampanyayı arabam - ehliyetim yok ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

quote:

Orijinalden alıntı: dantes57

Geçen kampanya da opetten online benzin alanlara puan yüklendi mi? Yüklendiyse opet online benzin alırsak %13 yakın indirim oluyor da..

%13 ü nereden çıkardın % 5 oluyor diye biliyorum ve öyle 100 tl lik aldım 5 tl puan verdi

% 10 da garantiden kazanıyoruz . her 50 tl'ye 5 tl bonus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

"Altın kartlar kampanya kapsamı dışındadır" derken bizim gold kartları mı kastediyorlar acaba? GS gold kartım var kampanyadan yararlanılıyor mu acaba....

bende gs bonus gold var,mesaj attım katılım onaylandı..
  • geçen ay bonusa çalıştım bu ay axese çalışacam
    eğer bonusun "birinci 50' den sonrakilere 5tl" maddesi olmasaydı bonusla devam edecektim...

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

quote:

Orijinalden alıntı: wolfson61

quote:

ilk alışverişimizi yaptık.akbankıda dahil ettik alışverişe...saol hızlıal parçalı ödettiğin için....

"parçalı ödettiğin için" derken? Aldığınız bir ürünü parçalı olarak mı ödeyebiliyorsunuz???

evet hocam parçalı ödedim.aldığım ürün 95 tllik matkap.20 tl sini garanti bonus kullandım,20 tl sini Akbank neo ya geri kalan 54 tl yide tekrar bonus k kartına ödettim.amacım bonus kullanmak ,garantinin kampanyasına katılmak ve akbankın yaptığı kampanyaya katılmaktı.1 taşla 3 kuş vurdum böylece.

sayın wolfson61

ürünü sepete ekleyin ödeme kısmına gelince orada PARÇALI ÖDEME butonu var onu seçin ve kartlarınızın puan olarak yada bir kaç kartı harmanlayarak ödeyebilirsiniz.Garanti (tüm kartlar)bonus, World puan, Asya puan kullanabilirsiniz.Güzel bi özellik.

sayın bukalemun

biliyorum bu özellik uzun süredir var.

Vay be, ben bilmiyordum. Hakikaten güzel bir özellik. Ayrıntılı bilgilendirme icin de teşekkürler.

• Tartışmasız harika bir kampanya.Multinet yüklemesi de yapılabilir.
  • Ek bilgi olarak,

SHELL bazı müşterilene oto gaz alımında ( 1 aylık bir süre ) 5 kat shell smart puan veriyor.

Gaz / 50 tl ve shell + money visa kkartı olanlar bunuda değerlendirsin. ( 1000 TL 10 TL ye denk geliyor , eskiden 600 puan 10TL idi )
  • hızlı al altınları geçiyor değil mi arkadaşlar..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ilk alışverişimizi yaptık.akbankıda dahil ettik alışverişe...saol hızlıal parçalı ödettiğin için....

"parçalı ödettiğin için" derken? Aldığınız bir ürünü parçalı olarak mı ödeyebiliyorsunuz???

evet hocam parçalı ödedim.aldığım ürün 95 tllik matkap.20 tl sini garanti bonus kullandım,20 tl sini Akbank neo ya geri kalan 54 tl yide tekrar bonus k kartına ödettim.amacım bonus kullanmak ,garantinin kampanyasına katılmak ve akbankın yaptığı kampanyaya katılmaktı.1 taşla 3 kuş vurdum böylece.

sayın wolfson61

ürünü sepete ekleyin ödeme kısmına gelince orada PARÇALI ÖDEME butonu var onu seçin ve kartlarınızın puan olarak yada bir kaç kartı harmanlayarak ödeyebilirsiniz.Garanti (tüm kartlar)bonus, World puan, Asya puan kullanabilirsiniz.Güzel bi özellik.

sayın bukalemun

biliyorum bu özellik uzun süredir var.

Vay be, ben bilmiyordum. Hakikaten güzel bir özellik. Ayrıntılı bilgilendirme icin de teşekkürler.

farklı gün de ödeyebiliriz miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: selo224

hızlı al altınları geçiyor değil mi arkadaşlar..

Geçmesi lazım ama pek mantıklı olmuyor.Zaten altını fazla satıyorlar 10 lira...

Ben shell kampanyasını tamamlamak için 3 tane 50 oradan yapacağım.Zaten kalanları da ister istemez yaparız...
  • sayın selo224 sanırım o yoktur.ama şöyle yapılabilir gece 12 den önce bi kısmını saat 12 den sonra kalan kısmını ödeyebiliriz.100 tl lik ürün aldık gece 23.55 te x kartından 50 tl biraz bekleriz 00.03 gibi y kartından yada tekrar x kartından ödeme yapabiliriz.şimdi ben tekrar hızlıal dan sipariş geçcem.gündüz akabank neoları kullanmıştım şimdi tarih değişti bi daha kullanacağım neoları sırf kampanya için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 6 Nisan 2013; 0:03:36 >
  • Ing bonus dahil mi arkadaslar bilgisi olan var mi

• Kisiye ozel gelen kampanyalari da bilsek de katilsak cok iyi olur arkadaslar..

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Shell kampanyası ile birleşiyor. Yani Shell'den 50 TL yakıt alınca 5 TL heryer kamp. için, 5 TL Shell için yükleme olacak.

ilave olarak ;

Shell kampanyası için,
    ben money kartla katılıp 30 tl kazanmıştım. acaba flexi ile de katılabilir miyim diye bir bakayım dedim kampanya şartlarına.. bu madde çıktı karşıma.
    "Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 30TL bonus kazanabilir." denilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.