Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolfson61

quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

ilk alışverişimizi yaptık.akbankıda dahil ettik alışverişe...saol hızlıal parçalı ödettiğin için....

"parçalı ödettiğin için" derken? Aldığınız bir ürünü parçalı olarak mı ödeyebiliyorsunuz???

hızlıal.com da PARÇALI ödeme uzun zamandır var ( belki 3 yıl diyebilirim )

TEB + GARANTİ KATILDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfson61

quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

ilk alışverişimizi yaptık.akbankıda dahil ettik alışverişe...saol hızlıal parçalı ödettiğin için....

"parçalı ödettiğin için" derken? Aldığınız bir ürünü parçalı olarak mı ödeyebiliyorsunuz???

evet hocam parçalı ödedim.aldığım ürün 95 tllik matkap.20 tl sini garanti bonus kullandım,20 tl sini Akbank neo ya geri kalan 54 tl yide tekrar bonus k kartına ödettim.amacım bonus kullanmak ,garantinin kampanyasına katılmak ve akbankın yaptığı kampanyaya katılmaktı.1 taşla 3 kuş vurdum böylece.

sayın wolfson61

ürünü sepete ekleyin ödeme kısmına gelince orada PARÇALI ÖDEME butonu var onu seçin ve kartlarınızın puan olarak yada bir kaç kartı harmanlayarak ödeyebilirsiniz.Garanti (tüm kartlar)bonus, World puan, Asya puan kullanabilirsiniz.Güzel bi özellik.

sayın bukalemun

biliyorum bu özellik uzun süredir var.

• Katildim teb bonusla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya burada bankanın karı nedir arkadaşlar? Bizim her 50 liralık işlemimizde 5 lira mı kazanıyorlar?
  • hem garanti bonus hem teb bonus hemde shell e katıldım. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Ya burada bankanın karı nedir arkadaşlar? Bizim her 50 liralık işlemimizde 5 lira mı kazanıyorlar?

Bankaların da kendilerine göre hesapları var.Geçen ayki aynı kampanyada ilk çeyrekteki (ocak-şubat-mart) hedeflerini tutturamadıklarını düşünmüştüm bu kez neden devam ediyorlar bilmiyorum ama zarar etmiyorlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

quote:

Ya burada bankanın karı nedir arkadaşlar? Bizim her 50 liralık işlemimizde 5 lira mı kazanıyorlar?

Bankaların da kendilerine göre hesapları var.Geçen ayki aynı kampanyada ilk çeyrekteki (ocak-şubat-mart) hedeflerini tutturamadıklarını düşünmüştüm bu kez neden devam ediyorlar bilmiyorum ama zarar etmiyorlar:)

Bence piyasaya yeni çıkan paraf karda müşterilerini kaptırmamak adına bu tarz kampanyalar yapıyorlar. Halk bankasınında Parafı çıkarmasının sebebi büyük ihtimal yakında bankanın bir kısmını halka açacaklar bu yüzden müşteri sayısını arttırma yatıyor olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dantes57

Geçen kampanya da opetten online benzin alanlara puan yüklendi mi? Yüklendiyse opet online benzin alırsak %13 yakın indirim oluyor da..

%13 ü nereden çıkardın % 5 oluyor diye biliyorum ve öyle 100 tl lik aldım 5 tl puan verdi
  • Beyler ben 1000 liralık cep telefonu aldım diyelim, yemişim tek seferini iki seferini, 50 lira Bonus gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Beyler ben 1000 liralık cep telefonu aldım diyelim, yemişim tek seferini iki seferini, 50 lira Bonus gelir mi?

Gelmez.

1 alış veriş 1 kez 5 tl ve İLK alış veriş dahil değil zaten.

Büyük hüsran olur.
  • quote:

Harcamalardan pos makinesi komisyonu ve özellikle kkartı kullanım oranın artması en büyük getiri diye düşünüyorum.

garanti bankası 1 bankamatik havalesi için " 5TL " alıyor :))
  • arkadaşlar aynı gün içerisinde aynı işyerini mi saymıyor yoksa aynı gün istediğimiz kadar farklı mağazada alışveriş yapabilir miyiz kampanya için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

arkadaşlar aynı gün içerisinde aynı işyerini mi saymıyor yoksa aynı gün istediğimiz kadar farklı mağazada alışveriş yapabilir miyiz kampanya için?

Önceki garanti / teb 5x50 ( kısa zaman aralığı ) ve daha önceki 11x100 TEB kampanyası ( uzun zaman aralığı )baz alınırsa.

Aynı işyeri genel olarak artık hiç bir kkartı kampanyasında kalmadı :(( 5x50 için AYNI GÜN içinde farklı yerlerde alış veriş sayılıyordu.

Ancak bunda 50TL ( 1 + 10 x 50 ) kazanım hakkı var ve BANKA ile görüşüp teyit almak gerekli.

Benim görüşüm SÜRE UZUN ( 05 - 30 nisan 2013 ) ve farklı günlerde / farklı işyeri olması gerektiği yönünde.

• Garanti Bonus için HERYER yazıp 3340 a gönderdim, onay dönüş mesajı filan gelmedi

• quote:

Garanti Bonus için HERYER yazıp 3340 a gönderdim, onay dönüş mesajı filan gelmedi

Hem teb hemde bonus için bugünden itibaren yollanan SMS lere cvp mesajı ( katılımınız alındı şeklinde ) geliyor.

Banka müşteri hizmetlerini ( 19:00 dan ev telefon dan bedava ) arayarak bilgi alabilirsiniz. sistem de ne gözküyor diye. ayrıca süre uzun ve aceleme etmeye gerek yok

herkesin katılması ve kazanması dileğiyle
  • quote:

Garanti Bonus için HERYER yazıp 3340 a gönderdim, onay dönüş mesajı filan gelmedi

HER YER olarak deneyin.
  • Hadi DenizBonus'da çıkarsın bunu :)
  • Ayni gunde 2 islem dahil ama farkli yerden yapilmali misal

2 X 50TL Migros degil

1 adet 50 TL migros
    1 adet 50 TL X marka

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Ayni gunde 2 islem dahil ama farkli yerden yapilmali misal

2 X 50TL Migros degil

1 adet 50 TL migros
    1 adet 50 TL X marka

dostum diyelim ilk alışveriş 50 lira yaptık, pas geçti
    2.alışverişte 1000 lira cep telefon aldık, 50 lira bonus gelir mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Ayni gunde 2 islem dahil ama farkli yerden yapilmali misal

2 X 50TL Migros degil

1 adet 50 TL migros
    1 adet 50 TL X marka

dostum diyelim ilk alışveriş 50 lira yaptık, pas geçti
    2.alışverişte 1000 lira cep telefon aldık, 50 lira bonus gelir mi

direkt 500 veriyorlarmış ona
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.