Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala sitesinde göstermiyor.
  • şu 3340 uzun numarası neydi arkadaşlar, bedava sms leri kullanalım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

quote:

Orijinalden alıntı: demir3850

KAMPANYA BAŞLAMAMIŞ DAHA,

SMS ATMAYIN BOŞUNA 50 KURUŞUNUZ GİDER ??????????????

yarın atarken 0532 752 3340 sms atarsanız msj kotanızdan düşer...

Turkcell bunu yemiyor haberiniz ola

Neden ben geçenki kampanyaya bu numaradan katıldım.

arkadaşlar mesajlar da yeni görebildim.

• TEB Bonus kullanıyorum,
    Heryer yazıp 4616'ya mesaj attım;
    Nisan sonu kampanyasına katılım talebiniz alınmıştır diye cevap geldi...
    TEB şaşırttı bu sefer
  • Kampanya Detayları:

5 – 30 Nisan 2013 tarihleri arasında tek seferde yapılacak her 50 TL ve üzeri harcamaya 5 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edilecektir. Kampanya dahilinde yapılacak ilk 50 TL ve üzeri işlemde bonus kazanımı olmayacaktır.
    Bonus kazanımı müşterilerin yapacakları ikinci 50 TL ve üzeri işlemden itibaren başlayacaktır.
    Kampanyaya katılmak için müşterilerin harcama yapmadan önce "HER YER" yazıp 3340'a kısa mesaj göndermesi gerekmektedir.
    Kampanyaya Altın Bonus hariç tüm Garanti Bonus'lar, Money ve Flexi dahildir.
    Kampanya kuyum ve GSM sektörleri hariç tüm işyerlerinde geçerlidir.
    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için harcamadan önce "EVET HERYER" yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanyaya Garanti Bonus, diğer Bonus kartlar ve Money Visa ile katılan müşteriler, Flexi Card ile de ayrıca kampanyaya katılarak, en fazla 50 TL olmak üzere ikinci defa bonus kazanabilirler.
    Aynı gün aynı işyerinden yapılacak işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir.
    Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonus, 4 – 24 Mayıs 2013 tarihleri arasında kullanılabilir.
    Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kayıt iptalleri "IPTAL HERYER" yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndererek yapılabilir.
    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL'dir.
    Kampanyaya e-commerce, MoTo (Mail order, Telephone order), Paypass işlemleri de dahildir.
    Kampanyaya düzenli ödeme işlemleri dahil değildir.
    Kampanyaya sanal Bonus Card'lar da dahildir.
    Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılım kısa mesajları, KDV ve ÖİV dahil,Avea aboneleri için 0,50 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
    Bonus Business sahiplerinin de kampanyadan yararlanabilmeleri için harcamadan önce, banka sistemine kayıtlı cep telefonundan "HER YER" yazıp 3340'a kısa mesaj göndermesi gerekmektedir. Birden fazla Bonus Business kartı olan müşteriler için, tek başvuru yapılması yeterlidir. Banka sistemine kayıtlı olmayan telefon numaralarından gelen başvurular geçersiz sayılacaktır. Birden fazla Bonus Business kartı olan müşterilerin ilgili tüm kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için tek başvuru yapmaları yeterlidir. Banka sistemine kayıtlı olmayan ve yetkili kişinin yapmadığı telefon numaralarından gelen başvurular geçersiz sayılacaktır.

• Teb Bonus için HERYER yaz 4616 ya gönder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya shell'in kampanyası ile birleşiyor mu acaba? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iqwert

Kampanya Detayları:

5 – 30 Nisan 2013 tarihleri arasında tek seferde yapılacak her 50 TL ve üzeri harcamaya 5 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edilecektir. Kampanya dahilinde yapılacak ilk 50 TL ve üzeri işlemde bonus kazanımı olmayacaktır.
    Bonus kazanımı müşterilerin yapacakları ikinci 50 TL ve üzeri işlemden itibaren başlayacaktır.
    Kampanyaya katılmak için müşterilerin harcama yapmadan önce "HER YER" yazıp 3340'a kısa mesaj göndermesi gerekmektedir.
    Kampanyaya Altın Bonus hariç tüm Garanti Bonus'lar, Money ve Flexi dahildir.
    Kampanya kuyum ve GSM sektörleri hariç tüm işyerlerinde geçerlidir.
    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için harcamadan önce "EVET HERYER" yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanyaya Garanti Bonus, diğer Bonus kartlar ve Money Visa ile katılan müşteriler, Flexi Card ile de ayrıca kampanyaya katılarak, en fazla 50 TL olmak üzere ikinci defa bonus kazanabilirler.
    Aynı gün aynı işyerinden yapılacak işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir.
    Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonus, 4 – 24 Mayıs 2013 tarihleri arasında kullanılabilir.
    Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kayıt iptalleri "IPTAL HERYER" yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndererek yapılabilir.
    Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL'dir.
    Kampanyaya e-commerce, MoTo (Mail order, Telephone order), Paypass işlemleri de dahildir.
    Kampanyaya düzenli ödeme işlemleri dahil değildir.
    Kampanyaya sanal Bonus Card'lar da dahildir.
    Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılım kısa mesajları, KDV ve ÖİV dahil,Avea aboneleri için 0,50 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
    Bonus Business sahiplerinin de kampanyadan yararlanabilmeleri için harcamadan önce, banka sistemine kayıtlı cep telefonundan "HER YER" yazıp 3340'a kısa mesaj göndermesi gerekmektedir. Birden fazla Bonus Business kartı olan müşteriler için, tek başvuru yapılması yeterlidir. Banka sistemine kayıtlı olmayan telefon numaralarından gelen başvurular geçersiz sayılacaktır. Birden fazla Bonus Business kartı olan müşterilerin ilgili tüm kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için tek başvuru yapmaları yeterlidir. Banka sistemine kayıtlı olmayan ve yetkili kişinin yapmadığı telefon numaralarından gelen başvurular geçersiz sayılacaktır.

şimdi 50 bonus ile 50 de flexi ile toplamda 100 tl mi kazanabileceğiz..

ama altta da bir müşteri en fazla 50 tl kazanabilir diyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. 50 tl den sonrası olmamış.versene ilk harcamayada

arkadaşlar garantinin internet şubesinden elektrik faturasını ödesek kampanyaya dahil olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 5 Nisan 2013; 11:17:32 >
  • flexi için 5 tl katılım ücreti artı mesaj ücreti artı ilk 5 tl bonusu vermiyor bir de gsm ve altın da geçmiyor.

oldu olacak 100tl katılım alsınlar bir de hiçbiryerde geçmesin direk taktim edelim bankaya hayrına ihtiyaçları vardır.
  • Arkadaşlar mesajda ilk 50 tl den sonraki 50 ye 5 tl diyor.Yani ilk 50 ye bişey vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

şu 3340 uzun numarası neydi arkadaşlar, bedava sms leri kullanalım bari.

Bende aradim buldum sonunda 05327523340

• quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

Arkadaşlar mesajda ilk 50 tl den sonraki 50 ye 5 tl diyor.Yani ilk 50 ye bişey vermiyor

Evet okuduk , biliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Teb Bonus için HERYER yaz 4616 ya gönder.

sakın eski kampanyaya dahil etmesin sizi? hiç bi yerde bilgi yok teb e dair?
  • ilk alışverişimizi yaptık.akbankıda dahil ettik alışverişe...saol hızlıal parçalı ödettiğin için....
  • Ben katildim " Nisan sonu kampanya katilim talebiniz alinmistir" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekara7Tepe -- 5 Nisan 2013; 12:01:13 >
  • "Altın kartlar kampanya kapsamı dışındadır" derken bizim gold kartları mı kastediyorlar acaba? GS gold kartım var kampanyadan yararlanılıyor mu acaba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

ilk alışverişimizi yaptık.akbankıda dahil ettik alışverişe...saol hızlıal parçalı ödettiğin için....

"parçalı ödettiğin için" derken? Aldığınız bir ürünü parçalı olarak mı ödeyebiliyorsunuz???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.