Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: liberty_15

2. 50 tl den sonrası olmamış.versene ilk harcamayada

arkadaşlar garantinin internet şubesinden elektrik faturasını ödesek kampanyaya dahil olur mu?

internet şubesinden fatura ödemeyi denediniz mi acaba? benim de ödenecek bir elektrik faturam var. eğer 5 TL. veriyorsa çok iyi olur.
  • Ben teb de su faturası odemıstım dahıl olmustu
  • sayın eranyum

geçen ayki kampanyada bi arkadaş denemişti internet şubesinde ve bonusu alamadığını söyledi.hatta bugün kendisine özelden yazdım ve teyit ettim.ama yinede siz bilirsiniz.sonra verir falan bana kızarsınız hani vermiyordu diye
  • opet online yakıt alımı yapsak kampanyadan yararlanabilirmiyiz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tello2

Opet online yakıt için durum nedir arkadaşlar .Teşk.

online yakıt da gecıyormu bılgı aldınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

opet online yakıt alımı yapsak kampanyadan yararlanabilirmiyiz arkadaşlar

bilgi varmı arkadaşlar
  • Kuyum dahil degil bu kampanyaya ama sanalpazar yada hizlialdan altin alip deneyen oldumu puan veriyor mu arkada$lar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sayın eranyum

geçen ayki kampanyada bi arkadaş denemişti internet şubesinde ve bonusu alamadığını söyledi.hatta bugün kendisine özelden yazdım ve teyit ettim.ama yinede siz bilirsiniz.sonra verir falan bana kızarsınız hani vermiyordu diye

yok hocam niye kızayım. faturayı ödemek için işlem ücreti kesiyorlar. öyle olmasa çoktan denerdim ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Ing bonus dahil mi arkadaslar bilgisi olan var mi

Evet ben de bunu merak ediyorum, sitesinde herhangi bir bilgi yok şu an.
  • Mart ayindaki 100 tl den sonraki her 100 tl icin 10 bonus yatan var mi? 5 nisanda yatacakti güya

• quote:

Orijinalden alıntı: omentum

Mart ayindaki 100 tl den sonraki her 100 tl icin 10 bonus yatan var mi? 5 nisanda yatacakti güya

bazı arkadaşlara yatmis. Ama bana da yatmadı. Sanırım hem teb bonus hem de world ile katıldığım için sadece world e yatırdılar.

• Banada yatmamış bakalım ( Teb )
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

quote:

Orijinalden alıntı: wolfson61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolfson61

quote:

ilk alışverişimizi yaptık.akbankıda dahil ettik alışverişe...saol hızlıal parçalı ödettiğin için....

"parçalı ödettiğin için" derken? Aldığınız bir ürünü parçalı olarak mı ödeyebiliyorsunuz???

evet hocam parçalı ödedim.aldığım ürün 95 tllik matkap.20 tl sini garanti bonus kullandım,20 tl sini Akbank neo ya geri kalan 54 tl yide tekrar bonus k kartına ödettim.amacım bonus kullanmak ,garantinin kampanyasına katılmak ve akbankın yaptığı kampanyaya katılmaktı.1 taşla 3 kuş vurdum böylece.

sayın wolfson61

ürünü sepete ekleyin ödeme kısmına gelince orada PARÇALI ÖDEME butonu var onu seçin ve kartlarınızın puan olarak yada bir kaç kartı harmanlayarak ödeyebilirsiniz.Garanti (tüm kartlar)bonus, World puan, Asya puan kullanabilirsiniz.Güzel bi özellik.

sayın bukalemun

biliyorum bu özellik uzun süredir var.

Vay be, ben bilmiyordum. Hakikaten güzel bir özellik. Ayrıntılı bilgilendirme icin de teşekkürler.

farklı gün de ödeyebiliriz miyiz ?

eskiden 3 iş günü içinde ödeme yapabiliyorduk, ama artık olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

1: bonus + flexi ile ayrı ayrı kazanım sağlanabilir.

2: HERYER yazıp 3340 a yollanacak

3: Aynı gün aynı iş yeri İL ALIŞ VERİŞ geçerli ( 24 saat geçmesi gerekli )

4 : 1000 TL den 5 TL kazanıyor , 50TL de " 5" kazanıyorsunuz. ( AYNI gün olacağı içi hiç bir kazanım yok !! kesinlikle tavsiye etmiyorum )

5: GSM sektörü ( TL / KONTÜR - kuyumcu dahil değil ) Kabul olmayan alış veriş firma ( pos makinesi - üye işyeri kodu ) kodu istedim ancak 24 saat sonra bilgi alabilirsiniz dediler. ( yani riskli )

6: Fatura ödeme ile ilgili bir ibare yok , sorun olmaz dedi ( doğalgaz ödeyeceğim bilgi paylaşırım )

05 / 04 / 2013 - 20:00 itibariyle GARANTİ BANKASI müşteri hizmetleri bilgilendirmesi bu şekilde.

3. MADDEYİ YANLIŞ BİLİYOR. 24 saat geçmesi şart değil. yeni günün başlaması yeterli. yani 23.59 bir alışveriş, 00.00 da 2. alış-veriş yapılabilir.

Doğru, ben bazen aynı işyerinden 23.55'te benzin alıyorum; 5 dakika sonra bir daha aldığımda sıkıntı çıkmıyor.

• Aynı gün aynı işyerinden yapılan ilk harcama geçerli oluyo aynı yerden 2. alışveriş geçerli olmuyor.
    peki aynı gün ayrı ayrı yerlerden yapacağımız alışveriş sorun oluyormu.
    mesela bugün 11 ayrı mağazaya gidip 50 şer tl harcasak bi günde kampanyayı tamamlayabilirmiyiz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

opet online yakıt alımı yapsak kampanyadan yararlanabilirmiyiz arkadaşlar

bilgi varmı arkadaşlar

dün 50 tllik opet online yakın aldım. garantiden hemen 5 tl bonus kazandınız diye mesaj geldi.Yani geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

Aynı gün aynı işyerinden yapılan ilk harcama geçerli oluyo aynı yerden 2. alışveriş geçerli olmuyor.
    peki aynı gün ayrı ayrı yerlerden yapacağımız alışveriş sorun oluyormu.
    mesela bugün 11 ayrı mağazaya gidip 50 şer tl harcasak bi günde kampanyayı tamamlayabilirmiyiz.?

tabiki tamamlayabilirsiniz.önemli olan aynı gün içerisinde aynı iş yerinden 2. kez alışveriş yapmayın.farklı marka mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz.
  • aynı gun aynı marketten arka arkaya 50şer lıralık alışverıs yapsak hepsı geçerlı oluyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Banada yatmamış bakalım ( Teb )

Birinden 20 digerinden 40 lira bonus hesabima gecti. Ayri ayri sms geldi yatirildigina dair teb den

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.