Şimdi Ara

Garanti Bonus Kart Alamıyorum. Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Kredi notum 782. Şuan Akbank kredi kartımda ve Ziraat KMH faizi ödemesinde birer dönem gecikmem var. Garanti Bankasından bana Bonus Kredi cikartabilecek kimse var mı? Limiti önemli değil. 10,00 TL limitte olur. Maksadım bonus karta sahip olmak. Kaç kere basvurduysam da red geldi.

Ekleme: Kamu görevlisiyim. Mevcuttaki kart limiti maaşımın 4 katını geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makara08 -- 27 Şubat 2020; 0:26:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şansızı birde Deniz veya TEB’den deneyin. Bu bankalar daha kolay kredi kartı veriyor.

• Puanınız 782'den daha düşük olacaktır 1 ay sonra yansır çünki çok başvuru çok düşürüyor. Gecikmelerinizi düzeltip puanınını 1.400 üzerine çekmeniz lazım aksi halde vermez bankalar. 1 yıl puan kasmanız halzım ve hiç bir şekidle baqşvuru yapmayacaksınız.
  • Hatta Bankaların çözüm sayfalarına ve bize ulaşın bölümlerine yazdım, 1 TL limitli de olsa verin dedim, Nuh diyorlar Peygamber demiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: makara08

Hatta Bankaların çözüm sayfalarına ve bize ulaşın bölümlerine yazdım, 1 TL limitli de olsa verin dedim, Nuh diyorlar Peygamber demiyorlar.
    Puan yükseltmeniz için yapabielceğiniz tek şey kuveyt türk bankasına gidip 1.100 tl hesaba para yatırıp 1.000 tl limitli kredi kartı almanız oalcaktır. 1.100 tl yatırmanızın sebebi olaki bankaya kk' borcunu ödemesseniz yatırdığınız paradan kesilir banka kendini güvenceye alıyor niye çünki güvenmiyor. İleride puanınız 1.400 ve üzerine çıkınca normal kredi kartına başvuruyorsunuz paranızı geri alıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Puan yükseltmeniz için yapabielceğiniz tek şey kuveyt türk bankasına gidip 1.100 tl hesaba para yatırıp 1.000 tl limitli kredi kartı almanız oalcaktır. 1.100 tl yatırmanızın sebebi olaki bankaya kk' borcunu ödemesseniz yatırdığınız paradan kesilir banka kendini güvenceye alıyor niye çünki güvenmiyor. İleride puanınız 1.400 ve üzerine çıkınca normal kredi kartına başvuruyorsunuz paranızı geri alıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Hocam benim kredili ürünlerim var. Ancak bır dönem hastalıklar ve sağlık sorunları nedeniyle ödemeleri geciktirmek zorunda kaldım. Puan düşük. 1400 lere gelmesi nerden baksan 6 ayı bulur

• Ben başvurdum, kredi kartını aldım ama bankanın sistemi o kadar saçma ki bir türlü şifre veremediler. Kimlik bilgileriniz eksik, hatalı, telefon numarası yok bilmem ne bir sürü saçma sapan sebep. Zaten şubenin önündeyim düzeltin o zaman. Yok kimse ne sorunun kaynağını biliyor ne de nasıl düzeleceğini. Gişe görevlisi ben kartı açtım diyor o kadar. E napalım yani şimdi. Eve geldim telefondan şifre almaya çalıştım tekrar, yine olmayınca kayıp kısmına tuşladım çünkü müşteri hizmetleri ile görüşülebilen tek yer orası. Durumu anlattım, burası kayıp birimi diyor ama sonunda da bir sıkıntı olursa sorumluluk kabul etmiyoruz diyor. Ben nerden bileyim ya başkasının telefonuna kayıt yaptıysanız da uygulama üzerinden o kullanırsa ? Öyle olunca kartı iptal ettim.

Tekrar başvurdum, bilgileri almak için aradılar başvuruyu oluşturduk, sonra tekrar aradılar hiç aramamış gibi. Dedim sabah aradınız zaten, şimdi neden arıyorsunuz. Bu kez de kart başvurusunu olumsuz sonuçlandırmışlar. Adamlar şaka gibi, ne yaptıkları neden yaptıkları belli değil.

Bu bankayla çalışırken bir sorunumuz olsa ne yaparız bilemiyorum, Allah düşürmesin kimseyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Bonus Kart Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kredi notun 782 birakda bi zahmet cikmasn 😀😀😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vurmayın gardaşlar vurmayın

• 1liralik isteyecek kadar neden garanti bonus istiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

1liralik isteyecek kadar neden garanti bonus istiyosun
    Hocam ilk kredi kartımı Garanti bankasından almıştım. Garantiye karşı bir sempatim var. Saçma bişey, evet, farkındayım ama elimde değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.