Şimdi Ara

GARANTİ.COM.TR mi Acaba???????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi yolla olursa olsun sizewww.garantibankasi.com adresi ulaştırılırsa ulaştırılsın bu siteye sakın girmeyin. Bu site çünküwww.garanti.com.tr sitesinin birebir kopyası. Sahte siteden güvenlik kalkanını (Güvenlik Sertifikalarıyla çalışır bunlar ve sizin güvenliğinizi sağlar - sözde) makinaya yükleyebilrisiniz. Dün gece Garanti bankası müşteri hizmetleri yetkilisiyle görüştüm ve durumdan haberdar oldukları söylediler bana. Garanti bankasının ana sayfasında bununla ilgili hiçbir uyarı yok. Gerekli önlemleri almışlar. Hiçbir önlem alınmamış. Hatta güvenlik kalkanının kopya siteden de çalıştığını söyleyince durumun tahmin ettiklerinden de vahim olduğunu anladılar. Uzun lafın kısasıwww.garantibankasi.com adresi fake (sahte) bir adres ve işlem yaptığınız taktirde bütün bilgilerinize erişiyorlar.

ARAYIP TEYİT ETTİREBİLİRSİNİZ "444 0 333" haberiniz ola....

• çok önemli bir konu bilgilendirdiğin için teşşekkürler...
  • kapanmış sanırım açılmadı.
  • Adrese tıklayınca Doğru olan linke yönlendiriliyor.Sanırım o domain name'i satın almışlar.
  • Banka herhalde gerekli girişimleri yapmış. Şu andawww.garantibankasi.com adresiwww.garanti.com.tr adresine yönlendiriyor girişleri.

Herhalde uyarınızı dikkate almış ve gerekli girişimi yapmış Garanti Bankası.

Saygılarımla..
  • şunu yapın
    netstat -b -n komutlarını yazarak hangi programın nereye bağlandığını görebilirsiniz bu sırada iexplore satırlarını inceleyin ip ne 66, 70 'le başlıyorsa amerika 192, 81, 85, 195.... gibi ise bizimdir gerekirse
    tracert 66.25.14.56 yazarak yolu izlemeniz mümkün
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYSTEIN

Banka herhalde gerekli girişimleri yapmış. Şu andawww.garantibankasi.com adresiwww.garanti.com.tr adresine yönlendiriyor girişleri.

Herhalde uyarınızı dikkate almış ve gerekli girişimi yapmış Garanti Bankası.

Saygılarımla..

evet aynen öyle

• Buyrun arkadaşlar şekil 1:

Ya insan bu kadar lamer olmaz ya_?
    Resmi iyi kontrol edin girmemizi istediği adrese bakın maili gönderen adrese bi bakın.
    Güncelleme Yapacakmışım.Garanti Bankasında hesabım olsa senimi kırcam yaparım tabi.
    +
    Ne kadar iğrenç yazılmış yazı banka şubeleri falan TÜRKÇE karakter kullanmazmı?
    Daha önceden YTL ye geçiş için güncelleme yapmamı istiyodu.
    Ayrıca bu siteyi barındıran host şirketinide görünce yuhhh dedim be.
    Siteye şuan ulaşılamıyor.
    Kimden: Garanti Bankasi <guvenlik@garanti.com.tr>
    Yanıtla: <guvenlik@garanti.com.tr>
    Gönderilme Tarihi: 25 Mayıs 2005 Çarşamba 13:17:24
    Konu: DIKKAT : Garanti Bankasi Güvenlik Uyarisi

Unutmadan sayfanın altındada not da eklemişler.
    DIKKAT: Lutfen Garanti Bankasi uzerinden gelmeyen mailleri dikkate almayiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 26 Mayıs 2005, 17:52:11 >

• banada böyle bi mail geldi dikkate almadım sıldım bende 20 mılyon kıyıp bır sıfre matık aldım her sefeınde enı sifre ben bılebılmıyorum sifreyı gırecegım zaman ancak haberım oluyo
  • Banada dün gece saat 2 de garantiden sms geldi. Maille gelen mesajları dikkate almayın diye. Bende ne oluyoruz diyip panik yaptım. Hesabımla oynandığını düşündüm. Neyse bir sorun yokmuş.
  • Faydalı bilgiler için teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

şunu yapın
    netstat -b -n komutlarını yazarak hangi programın nereye bağlandığını görebilirsiniz bu sırada iexplore satırlarını inceleyin ip ne 66, 70 'le başlıyorsa amerika 192, 81, 85, 195.... gibi ise bizimdir gerekirse
    tracert 66.25.14.56 yazarak yolu izlemeniz mümkün
  • bana sms yolladilar sadece ve sadece sitemize girmek icin adres satirinawww.garanti.com.tr yazip girin diye... linklerden girmeyin diyorlar...
  • Dolandırıcılar i$ başında aman dikkat
  • eyvallah.
  • evet ya genelde hep garanti olayı bu işte devrede acaba onaltın genelde seçilmesinin ne sebebi var.. o kadar banka sitesi varken...
  • bireysel de en önde de ondan
    müşteri portföyü de internet bankacılığını kullanımına yatkın kişilerden oluşuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.