Şimdi Ara

Garanti Dışı imiş !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayarımı garantiye verdim. sarj yerinde bollaşma oldu ve şarj yerinde temazsızlık oluyordu kablo oynadıkça şarj bi oluyo bi olmuyordu. Diğer sorun ise facebook da dahil oyun oynarken pc kendi kendine kapanıyordu. Garanti bunların hiçbirini yapmadı resmen.2 kez verdim garantiye ikisinde de de bişe yapılmadı. sizce ne yapmalıyım ?

• nasıl yapmaz ya.şarj sorununa gelince yapması lazım ama bazen yapmıyorlar ama pc kapanıyorsa yapmaları lazım adamın kafasını bozmasınlar.biraz yüklendin mi afedersin eşşek gibi yaparlar.
  • ben tekrar aynı sebepten verip sonra tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum ne dersiniz ?
  • Bir kez daha gönderin üçüncü kez de onarım gerçekleşmezse gönderim belgelerinizle mahkemeye başvurup ürünün iadesini talep edin.
  • sizce iki sorunun da yapılması gerekmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_61

sizce iki sorunun da yapılması gerekmiyor mu ?

Servis yapmamakta diretiyorsa, siz bir kez daha gönderin. Ürün aynı sorun yüzünden 3 defa onarıma gitmişse üründe bir kusur var demektir. Üstelik güç girişleri kolay bozulabildiğinden ilk seferinde bile değiştirmeleri gerekirdi.
  • Hocam malesef işler böyle yürüyor.Yasalara göre işe yapacaksınız.Normalde bir ürün aynı sebepten ötürü 3 kez servise gittiğinde ürün sıfırıyla birebir değiştirilir.Yani laptobu bir kez daha yollayın sonra açın davayı görsünler günlerini.Bahsettiğiniz iki problemi de çözmeleri gerekir.Mecbur yapacaklar
  • çok teşekkur ediyorum arkadaşlar. p.tesi günü servise veriyorum pcyi aynı sebepten dolayı.
  • 3seferde vermezlerse iyi kalktırırız üstlerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.