Şimdi Ara

Garanti Elektronik,giyim-kozmetik 500/25 toplamda 1000/50 bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
9
Favori
3.921
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bonus üye işyerlerinde Elektronik,giyim-kozmetik kategorilerinde geçerli tek seferde 500tl üzeri alışverişe 25 bonus toplamda 50 bonus

kampanya bazı hesaplarda görünmüyor ama link ile gözüküyor kişiye özel değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende olmadı, yinede teşekkürler
  • Trendyol geçerli olur mu acaba?
    3 kere 125e 30 puan vardı giyim için, bilmiyorum kişiye özel belki. Trn den İlk 125i harcadım, 10 puan geldi, ikinci 125i harcadım gelmedi, garip. İşlemler sanal kartla yapıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, trendyol dahil değil sanırım.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Olmaz
  • Trendyol olmuyor çünkü ÜYE İŞ YERİ değil. bu yüzden olmuyor. ama diğer shop & fly ve miles & smiles kampanyalarında oluyor bilginize.

• Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobilya 2000/500 >>>> 100 Tl
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizde yokGaranti Elektronik,giyim-kozmetik 500/25 toplamda 1000/50 bonus 

• Trendyol banka özürlü :) ne peşin fiyatı taksit var ne başka birşey niye trendyol bu işlere girmiyor anlamış değilim.

Pc vs yüksek fiyatlı şeyleri oradan almamaya dikkat ediyorum alırsamda enpara ile alıyorum takside bölüyorum

• Teşekkürler katıldım inşallah harcama yapmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Şuan aktif olan 125 *10 toplamda 30 trendyolda oluyor. Trendyol üye iş yeri. Ama böyle şeyler sık sık oluyor trendyol ve garanti arasında geçmiyor kiöi kampanya. Sadece giyim özel olursa geçiyor

Edit: bonus poslarından / kampanyaya üye işyerlerinden diye ayrılıyor sanırım. Üye olmayabilir net söylemiyim de bonusla çalışıyorlar işte 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 25 Kasım 2020; 16:42:41 >
  • Sarıkızcılara haber geçeyim.

Gittigidiyorda kampanyayı kombo yapabilirsiniz. Hatta bonus kartınız visa ise belki gitti gidiyor da visa indirimi de vardır.

Ben geçen 3 bunun haricindeki 3 kampanya ile 800lira üzeri alışveriş yaparak 180lira bonus aldım. Bununla birlikte 205liraya çıkıyor. Üzüldüm açıkcası ama olsun kardan zarar çok koymadı :)

Elektronik yüzde 10 - 80tl
    Elektronik 800/50 tl
    Gittigidiyor garanti pay 500/50
    Bide bu 25

Gittigidiyorda kampanyanız vs varsa gittikçe artar şuan 205 bonus yapar
  • bonusun sitesinde trendyol üye iş yeri görünüyor sorgulamada.

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Sarıkızcılara haber geçeyim.

Gittigidiyorda kampanyayı kombo yapabilirsiniz. Hatta bonus kartınız visa ise belki gitti gidiyor da visa indirimi de vardır.

Ben geçen 3 bunun haricindeki 3 kampanya ile 800lira üzeri alışveriş yaparak 180lira bonus aldım. Bununla birlikte 205liraya çıkıyor. Üzüldüm açıkcası ama olsun kardan zarar çok koymadı :)

Elektronik yüzde 10 - 80tl
    Elektronik 800/50 tl
    Gittigidiyor garanti pay 500/50
    Bide bu 25

Gittigidiyorda kampanyanız vs varsa gittikçe artar şuan 205 bonus yapar

elektronikte 1500 e 75 de var.

Gittigidiyor kendi bonus kampanyasında sarıkızı ayırmıyor değil mi ? N11 de olduğu gibi ?

• trendyol cüzdan olumlu... 500/25+10 geldi

• mustafasc kullanıcısına yanıt
    Bende ayırmadı ben 800 küsür liralık aldım. Evet 1500e 75 de varda diğer 800 liraya alacağınızın aradaki farkını anca amorti ediyor. He alacağım derseniz buyurun 15-20 lira falanda ordan uyguna gelir 60 lira piyasadan fark gördüm ben.

Edit: kelime düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 25 Kasım 2020; 18:27:19 >
  • HacıArif kullanıcısına yanıt
    Evet cüzdan olumlu
  • 500 e 25 komik olmuş

• trendyol cüzdana atacağıma gg'de sarıkız alır 500 üstüne 25+50 gelir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.