Bildirim
garanti kapsamı ve kullanıcı hakları???*
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
30 iş günü dolması lazım,
bu da yaklaşık 40-45 güne denk geliyor,
ancak ondan sonra para iadesi yada yenisiyle değişim isteyebilirsin. -
de bana bellek acilen lazım bu hafta üniversitede sunum ve ödev sunucam.bunun başka bi yolu yokmu?alamazmıyız yani -
bunun daha kısa biyolu yokmu.ünv de sunum yapacagm da acilen lazım. -
Merhabalar;
Benim de Toshiba 2 GB U3 USB diskim var. Kullanımdan dolayı dış rengi çok çabuk gitti, bir de kapağı çatladı.
Acaba bu gibi sorunlar garantiye girer mi? Sanırım girmez ama yine de ben bu şekilde eski görünümlü, kırık kapaklı bir ürün kullanmak istemiyorum.
Kapağının kırılması benden kaynaklanmıyor ki zaten. Boyası da çok çabuk silindi.
Ama disk gerçekten performanslı, eee böyle bir ürün görünüm bakımından da performanslı olması gerekir.
Saygılarımla...! -
sorumun cevabı bu dehildi sanırım ama yinede de sagol bilgi verdigin için -
bana yardım edecek kimse yokmu? -
Tekrar merhaba arkadaşlar;
Sanırım yenisini vermezler dostum. Önce bakarlar, tamir edilecek gibiyse uğraşırlar, yoksa mahsus son günü beklerler.
Yine baktılar olmadı, sana en son seçenek yenisini verirler. Onlara göre en mantıklısı bu olsa gerek, ama iş kullanıcı tarafında öyle değil.
Sen arkadaşım, ödünç olarak başka bir USB disk bulabilirisin.
Kullanıcı olarak bizler, doğal olarak daha iyi hizmet isteriz. Adam gibi üretsinler, bozulmasın bizde onları uğraştırmayalım.
Ben şahsen kullandığım ürünler için çok dikkat ederim, bütün DH ahalisi de böyledir sanırım.
Saygılarımla...!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg1981 -- 2 Kasım 2007; 10:38:09 > -
servisle konuşacaksın başka yolu yok yasal olarak süre 30iş günü. -
teşekkür edrim ilginiz ve cevaplarınız için -
benim toshibanında renkleri ve yazıları uçtu :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X