Şimdi Ara

Garanti kredi kartı borcumu silmiş olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu sabah garanti bankasının telefonuyla uyandım. garanti bankasına 2000 lira kart borcum vardı 3 ay gecikmesi vardı ve ben borcun asgarisini ödemek için kartı atmye taktıgımda yutmustu sonra kart kapandı vesaire ben 4 ay boyunca kart kapalı halde bu kartın asgarsini ödeye ödeye 400 liraya kadar getirdim borcu bu sabah aradılar ve uyku sersemiydim biraz özürler vesaire dilediler yeni kart göndereceklerini ve içinde 100 tl bonus olucagını söylediler. şimdi daha önce kart kapalı haldeyken internet şubesıne girdiğimde kart borcum ve kartımın kapalı oldugu gözüküyordu şimdi giriyorum kredi kartım yok gözüküyolar sizce 400 lirayı silmiş olabilirler mi yoksa yeni kartım geldiğinde o kartta borc gözükecek mi ?

• Evet garanti bankası hayır kurumu oldugu için radikal bir kararla bütün borçları silmiş.
  • yeni kart ayrı olacak sen eski kartınla borcunu ödeyip bitireceksin.
  • garanti de diğer bankalar gibi borcunun asgarisini ödeyenleri çok sevdiği için sana bir kart daha gönderiyor @YouCannotChangeYourFate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 9 Haziran 2016; 21:26:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.