Şimdi Ara

GARANTİ TAMİR SÜRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba siteyi çok çok uzun zamandan beri takip ediyorum artık üye olma zamanım gelmiş :)

Avea bayisinden Sony m4 aqua telefonu sürekli açılıp kapanma sorunundan dolayı fatura ve garanti kağıtlarıyla garantiye yolladım
    01.04.2016 tarihinde göndermiştim 15 gün sonra gidip bilgi almak istediğimde bayi çalışanları teleservices i aradı telefonun kaydı bulunmamaktadır diye bi cevap verdiler bana gün içinde haber vericez dediler
    ondan sonraki gün arayıp onarım başlamış , büyük ihtimallede değişecek dediler. ondan sonra ben bi hafta sonra teleservices i aradım internetten takip kodu aldım internete baktım ürün onlara ben verdikten 15 gün sonra ulaşmış
    Şuan 20 iş gününü doldurdu . Teleservice yi aradım bize 15 inde geldi daha bize göre doldurmadı dediler bayi ile halledeceksin dediler bende bayiye gittim cuma günü geleceği söylendi bende süre doldu değişimini istiyorum diye o zaman tüketici mahkemesine başvur dediler
    biraz sözlü kavga oldu aramızda faturayı istedim şuan muhasebede ben nerden bulayım gibi bi cevap verdiler. sonra ben faturayı avea nın sitesinden çıkardım alo tüketici (175) yi aradım onlar da ptt yoluyla dilekçe yolla dediler

Benım garanti belgem olmadan tüketici mahkemesi nasıl bi karar verir?
    Dilekçeden olumlu bi cevap çıkabilir mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP teknik servis tamir süresi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.