Şimdi Ara

Corsair garanti süresi ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan corsair kasa aldım içinde güç kaynağıda olan 2 yılı geçti güç kaynağı arızalandı corsair ile olan garanti ne kadar? Ücretsiz değişim olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıl kasa garantisi muhtemelen bitmiştir. kasalar için 2 yıl garanti güç kaynağı 3 yıl olması lazım ama hangi güç kaynağı kasanın yanında gelen
  • Vs650 600 wat

• Her şeyi 2 yıl.
  • Vs650 650 wat 80+

• shruikan kullanıcısına yanıt
    Eminmisin ekran kartın felan 3 yıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: vaz3

Vs650 650 wat 80+
    VS Series PSUs have a 3-year warranty

direk corsair in sitesinde yazan 3 yıl garanti. ancak faturası yoksa garanti maalesef geçerli değil faturası şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti için Fatura yeterli mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

VS Series PSUs have a 3-year warranty

direk corsair in sitesinde yazan 3 yıl garanti. ancak faturası yoksa garanti maalesef geçerli değil faturası şart

Alıntıları Göster
    Türkiyededemi geçerli? Garantisi bitmiş derlerse? Faturası var 3 yıl olmadı ama vatan ile garantisi bitti

• vaz3 V kullanıcısına yanıt
    Bi tek ekran kartları 3 yıl garantili Türkiye'de. Diğer bileşenler en fazla 2 yıl. Markanın 3 yıl 5 yıl 10 yıl demesinin burda bi geçerliliği yok.

Nereden biliyorum?
    Benim de Corsair PSU arızalı, 25. ayında servise göndereyim dedim, "2 yıl dolmuş garanti bitti" dediler. Corsair ile iletişime geçtim onlar değişim yapacak.
  • quote:

Türkiyededemi geçerli? Garantisi bitmiş derlerse? Faturası var 3 yıl olmadı ama vatan ile garantisi bitti

Alıntıları Göster
    garantiye kim bakıyor vektron mu ora ile görüş garanti kâğıdında yazar. yoksa rma açıp yolluyacaksın buda min sana 2 ay demek. yollarken kargoyu sen ödersin gelirken kargoyu vergiyi corsair öder. ben hx1200 yolladım 1 ay dan fazla ancak stock geldi ve yollandı normalde bu kadar uzun sürmez fakat corona dan dolayı üretim aşaması yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

garantiye kim bakıyor vektron mu ora ile görüş garanti kâğıdında yazar. yoksa rma açıp yolluyacaksın buda min sana 2 ay demek. yollarken kargoyu sen ödersin gelirken kargoyu vergiyi corsair öder. ben hx1200 yolladım 1 ay dan fazla ancak stock geldi ve yollandı normalde bu kadar uzun sürmez fakat corona dan dolayı üretim aşaması yavaş.

Alıntıları Göster
    Nasıl göndereceğim corsaire? Gönderim ücreti ne kadar?

• quote:

Nasıl göndereceğim corsaire? Gönderim ücreti ne kadar?

Alıntıları Göster
    min 200 lira tutar gönderim ücreti. forumda konusu var birazcık araştırırsan görürsün İngilizce yazman gerek tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.