Şimdi Ara

Garantide iş günü ve yeni ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

11.09.2015 tarihinde telefonumu direkt olarak yetkili servise tesm ettim. Akşam eve gelip sorguladığımda aynı tarih yazıyordu sitelerinde. Bugün 11 eylül ve 8 ekimi de dahil ederek hesaplayınca 20 iş günü ediyor. Kurban Bayramını 4 gün olarak düştüm ve cumartesileri de saydım.

Şimdi size sorum bu gün telefon edip yirmi iş günlük resmi sürelerinin dolduğunu söylesem ve üst ürün istesem olur mu. Birkaç gün daha beklemem gerekir mi? Telefonum lumia 625, nokianın satılmasıyla üretimi durdu. Lumia 640 istesem sorun yapmazlar heralde. Fatura fiyatları da aynı.

Bir de telefonumu nokia yetkili servise bıraktım. Onlar da büyük ihtimal teleservice ye yolladılar. Şimdi ben direkt kimi arayayım. Microsoft u mu, nokia yetkili servisini mi yoksa teleservice yi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kime teslim ettiğinin önemi yok,teslimden sonraki gün saymaya başla,resmi tatilleri çık,ama cumartesi işgununden sayılır onu dahil et (işguzar servisler cumartesi işgununden sayılmaz derse kanunu aç göster,ben öyle yapmıştım) 20 işgunu dolduysa direk Microsoft tr'yi ara,servisin değişim yetkisi yok,Microsoft da değişimde sıkıntı yapmıyor zaten,yeni cihaz isteğini belirt,yardımcı olurlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam aradım bugün hem servisi hem microsoftu. Lumia 735 göndereceklermiş. Bir de bana renk falan sormadılar renk neye göre geliyor acaba

• manasizadam kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bilmiyorum maalesef,bana aynı cihazın sıfırı geldiği için eski kapağımla vermişlerdi. Ayrıca hayırlı olsun,iyi olmuş 625 yerine 735

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, garantinin birmesine de üç ay kalmıştı çok iyi geldi . Yardımcı olduğun için de ayrıca teşekkür ediyorum

• Arkadaşlar merhaba lumia 925 marka telefonumu teleserviceye vermiştim 20 iş gününü geçti ve değişim kararı çıktı ancak forumdan'da okuduğuma göre lumia 925 artık üretilmiyormuş üst model veriyormuş bilgisi olan varmı ayrıca bu işlem ortalama ne kadar sürüyor yani telefon elime zaman geçer
  • KronCHE K kullanıcısına yanıt
    Gönderilen telefonu microsoft'u arayarak öğrenebilirsin. Teleservice' yi arayıp iş emri alarak internetten sorgulama yapabilirsin ayrıca. Benim 26 iş günü oldu. Değişim cihazı ellerine ulaşmış son kontrollerden sonra yollanacakmış. Ben yirmi iş günü geçtiği için kapalı kutu değişim istedim ama dün mail atarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: manasizadam

Gönderilen telefonu microsoft'u arayarak öğrenebilirsin. Teleservice' yi arayıp iş emri alarak internetten sorgulama yapabilirsin ayrıca. Benim 26 iş günü oldu. Değişim cihazı ellerine ulaşmış son kontrollerden sonra yollanacakmış. Ben yirmi iş günü geçtiği için kapalı kutu değişim istedim ama dün mail atarak.

Banada mail adresimi verebilirmisiniz bende yazayim.

• Telefon hakkında bilgimiz yok diyorlar işin içinden çıkıyorlar.

• KronCHE K kullanıcısına yanıt
    Ben aradığımda gönderilen telefonu görebilecek miyiz bir bakalım demişlerdi. Herhalde gönderildikten sonra görebiliyorlar. Mail adresini pm ile yolluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: manasizadam

Ben aradığımda gönderilen telefonu görebilecek miyiz bir bakalım demişlerdi. Herhalde gönderildikten sonra görebiliyorlar. Mail adresini pm ile yolluyorum.

Bana da yollayın bir gün lazım olur

• DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    Yolluyorum

• arkadaşlar bende lumia 525 vardı ikinci sefer servise verdim ve verirkende değişim talebinde bulundum acaba banada yenisini verirlermi
    değişim talebimi birde microsofta bildirmek istiyorum belki tamam derler iletişim bilgilerini verecek arkadaş var mı teşekkür ederim.
  • @manasizadam
    @j&j
    Arkadaşlar garantim netcell ama ben teleservise gönderebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 25 Ekim 2015; 9:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

@manasizadam
    @j&j
    Arkadaşlar garantim netcell ama ben teleservise gönderebilir miyim?

Benim de kutuda netcell yazıyor ama teleservice ye yollanmış yetkili servisten. Garanti kağıdında yazan yetkili servislere bırakırsanız onlar yollarlar

• Hocam telefonunuzun problemi neydi?

@manasizadam
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Hocam telefonunuzun problemi neydi?

@manasizadam

Birçok sorun vardı; dokunmatik arızası, resetlenme, donma, kamera yeşillenmesi ve servise asıl yollama nedenim olan "bootable options" gibi bir hata verip telefonun açılmaması. Değişimi yaptılar çok şükür. Lumia 735 yollandı.

• manasizadam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bende de yeşil kamera sorunu var, birde kulaklık takınca sadece sağdan ses geliyor. Umarım değişim yapabilirim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Teşekkürler hocam. Bende de yeşil kamera sorunu var, birde kulaklık takınca sadece sağdan ses geliyor. Umarım değişim yapabilirim bende.

Teleservice tamir ile uğraşmıyor artık nokia'lar için bildiğim kadarıyla. Benim bu anlattığım sorunları yetkili servise belirtmiştim. Teleservice'ye yollarken arızalara sadece reset atıyor yazmışlar . Telefonla gelen formda da uygulama arızası yazmışlar.

• Arkadaşlar benim 925 genpa garantili teleservise göndersem olurmu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.