Şimdi Ara

garantili ps3 üm bozuldu,servis 337 euro istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trgamer sitesineki bir editor bu konuyla ilgilenmişti bu forumda.Istersen bir onla birde bu sorunları yasayan SONY_55 adlı arkadasla konuş.Belki yardım ederler.
  • 399 € ya sifir 40 gb pal ps3 alirsin... yazik gunah 337 € ne ya? terbiyesizler.
  • öncelikle geçmiş olsun dostum.
    ilk başta sikayetvar.com a şikayetini yaz kesin faydasını görürsün, ikincisi aletin içi tabiki tozlanabilir elektronik bir alet bu fanı var fan çalıştığı için sürekli toz çekiyo içine bilgisayar kasamın yan kapağı açık ama yine de içi toz oluyo.tarlada kullanmıyoruz bizde sonuçta.saçma sapan fiyatlar istiyolar.bağlantı yeri ne demekmiş bide bunu iyice öğren.üstüne git ne yap et o parayı verme bence.en son ihtimal istanbuldaki bu işin ehli ustalara tahtakaledekilere filan onlar 5 de biri fiyatına halledeler..
  • zaten arıza belli blurey okuyucu değişecek, buda sanırım 100 lira gibi bişey.
    valla dedğiniz sitelere elbetteki bu durumu yazacagım ki alacak insanlar bu durumu görsün.
  • şikayetimvar.com ... hemen girin yazın hocam. böyle saçmalık ömrümde duymadım.

eğer böyle saçma zorlamaya devam ederlerse; Bende sony'e ps3'ün sağında solunda delikler bırakmış, oralardan aletin içine toz giriyor diye dava açacam.
  • ps3 ün cekilistenmi cıktı yoksa para veriptemi aldin anlamadim?ilk msg ın da cekilisten cıkan ps3 lerden diyorsun,sonra altlardaki bir msg da 200 ytl fark verip aldim yazmissin?
  • burası abd olsaydı ve yetkili servis bunu söyleseydi.bir o yetkili işinden olurdu ikincisi bu revis bi ton ceza alırdı ama burası türkiye.
  • oha demek lazım hangı yuzle demıs adam bunu tozlanmadan 337 euro.
    mıllette utanmada kalmamıs,baktıgımla kaldım yanı burdakı yazılanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: chundan

ps3 ün cekilistenmi cıktı yoksa para veriptemi aldin anlamadim?ilk msg ın da cekilisten cıkan ps3 lerden diyorsun,sonra altlardaki bir msg da 200 ytl fark verip aldim yazmissin?

çekilişten çıkan birinden satın aldım.
  • Elektronik esyalarda, aletin calistigi mekanin uygun olmasi gerekir gibi bir şık var. Rutubet,toz,asiri sicak vs olmamasi gerekli. Ama o nasil toz ki aletin bozulmasina sebebiyet vermis. Sanki cimento fabrikasinda kullaniliyor alet. Bence cok garip bir mazeret, uzerine gidilmesi lazim biraz daha. Ve bence de adamlarla kavga edilmesi birseyi degistirmez. niyeti belli olan kisinin davranisini soverek bagirarak degistiremezsiniz. Yasal yollari denemeyi calisin.
  • Gecmis olsun Cemal, vallaha cok uzuldum. Ama Ps3'un icinin toz topladigini bahane olarak göstererek Sony'nin Ps3'leri almamasi daha evvel yasandi, Amerika'da! Gazetelere cikti ve oglan birseycikde yapamadi. Bu cok komik ve adi bir sekilde hazirlanmis garanti sistemi bence.

Bakalim, benim Ps3'de tozlu, hem ici hem disi...her yeri...bozuldugunda buradada garantiye girmez parayla tamiri olur derlerse cöpe atarim, zaten toz toplamaktan baska bir isede yaramadi bende.
  • ee o zman alet bozulursa elektrik süpürgesini tam güçte çalıştırıp içindeki tozu çekip öyle gönderelim.saçmalığa bak sony .
  • bu sorun sadece çekilişteki ürünlerde oluyor arkadaşlar. arkadaşta çekilişle kazanılan ürünü servise göndermiş. fiyat uçuk ama garanti kapsamına girmediğide bir gerçek.çünkü sorun yaşayan arkadaşlar hep çekişilişten ps3 kazananlar
  • amacim fanatiklik yapmak degil ama gercekden konsol almak riskli olmaya basladi, garantili bile olsa insanin basi agriyabilir ,,gidip bir sürü para veriyoz eglenmek icin sonra bozuldumu ,garanti kapsamina girmiyo deyip bizi zora sokmak kolay bir durum degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: guntorikk

Elektronik esyalarda, aletin calistigi mekanin uygun olmasi gerekir gibi bir şık var. Rutubet,toz,asiri sicak vs olmamasi gerekli. Ama o nasil toz ki aletin bozulmasina sebebiyet vermis. Sanki cimento fabrikasinda kullaniliyor alet. Bence cok garip bir mazeret, uzerine gidilmesi lazim biraz daha. Ve bence de adamlarla kavga edilmesi birseyi degistirmez. niyeti belli olan kisinin davranisini soverek bagirarak degistiremezsiniz. Yasal yollari denemeyi calisin.

tozdan bozulmadı alet ,60gb larda bilinen bluray bozulması ama işte toz bahaneleri oldu.
    şikayet var. com a yazdım. daha önce yapılmiş sikayetleri okuyunca açıkcası pek ümidim kalmadı.çokda üzülmüyorum. büyük ihtimal sadece 100 liraya okuyucu değiştirince sorun bitecek.buda bana ders olacak. asla ama asla sony garantili cıhaz almam bundan sonra.

• Anadolu yakası Merdivenköy Göztepe'deki İTEM İleri Teknoloji Elektronik Müh. Ltd. Şti.

Bu bir sony servisi. arkadaşımla saçma sapan bir sony servisi gezdikten sonra kendileri ilaç gibi gelerek bir adet sony hd kamerayı hayata döndürmüşlerdi. üstelik diğer servis 700 ytl -ki bu kameranın yarı parası- istemişti tamir için ve üstüne de yanlış (yalan) teşhis koymuşlardı. yukarda adı yazılı servisse sorunu doğru tespit edip 110 YTL'ye sorunu çözdü. PS3le ilgileniyorlar mı bilmiyorum. ama en azından acil durum veya danışmak için arayabilirsin. ne yazık ki ülkemizde servis demek kullanıcıyı donuna kadar soymak demek. dürüst servis bulmaksa imkansıza yakın.

numarasını bilmiyorum.

not: genelde böyle ordan almayın şuraya gitmeyin demeyi pek sevmem ama bu seferlik yazıyorum. diğer kazıkçı servisin hangisi olduğunu yazmayacağım. ama yukarıdaki servis kesinlikle yazılmayı hakediyor.

• Ya alet çıkalı daha 1 seneyi biraz geçmiş. Nasıl tozdan bozulabilir.

Maalesef Sony Türkiye para ile alınan mallara da aynı uygulamaları yapabiliyor. PS3 sorunum olmadı hiç şükürde. Daha önce birkaç Sony elektronik alette çok ciddi sorunlar yaşamıştım.

Üstüne git yanlız muhakkak. Kaymakamlıklar da Tüketici Hakem Heyetleri var bir dilekçe ile başvuruyorsun. Oraya başvur. Gerçi 790 YTL nin üstünde ki mallarda kararları bağlayıcı değil ama sen oradan değişim alırsan muhakkak değişir.
  • En iyisi garantisiz almak. 200 ytl daha ucuza alıyorsun, zaten blu-ray okuyucusu bozulursa da 100 ytl'ye yaptırıyorsun. Yine 100 ytl kardasın üstelik servisin uzun uzun zahmetlerini de çekmiyorsun.
  • Yaa PAL lerde sorunmu var ilk parti 60 gb ama NTSC J Lerdede aynı blu-ray bozulmaları yokmuş anlamadım gerçi şsan ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

arkadaşlar istanbul ile konuştum. 10 dk sonra gene arayacagım. tlf na çıkan bayanın bana ilk söylediği, makinamın oraya bugun geldigi va kargo kutusunu ilk açtıklarında hertarafının toz içinde oldugu ve bu yuzden kabul edilmediği ayrıca fiyat belirtmedikleri . sanırım daha içini açmadan bunu söylemişler. çünkü içini bilmiyorum ama dişi tertemizdi cihazın.

10 dk sonra tekrar arıyacagım gelişmeleri buraya yazarım.

bu arada ne yazikki bagırıp cagırmak benim yapıma uygun değil. o yuzden bgaır cagır şeklinde fikir vermeyin. bugune kadar hiç bi işimi bagırarak halletmedim, bundan sonrada böyle bi şeye niyetim yok.

Arkadasım öncelıkle gecmiş olsun.Ben bunlarlan tam 3 ay uğrastım.Bikere benim cihazda 60 gb lık bir cihazdı işin gerçeği atrık üretimde olmadığı için 60 gb lik cihazı sana garanti kapsamında vermeleri imkansiz zaten son stokta bulunan 60 lık cihazları bir ay önce dağıtımı yapıldı bize bu cıhazların son parti mal olduğunu da belırtmişlerdi.Benim ve aynı hafta cihazı bozulan forumdakı diğer arkadasımız olan dreamman 115 nicklı arkadaşimizin da cihazları cipsden çıkmısti banada ılk önce faturayı bahane ettiler daha sonra bu işi çözdüm ama sonrasaını ben bilirim yani anlayacağın işin peşini bırakma ben tam belki 100 defa aramışımdır ama sonuçta bi çözüme ulaştım sendew 40 gb lik cihaz talebinde bulun.tabi 30 işgünü beklemen gerekecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.