Şimdi Ara

garantili ps3 üm bozuldu,servis 337 euro istiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Khalkedon Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

kullanma klavuzunu okumadım ama toz demekki bahane edebilecekleri bi durum. ama hiç aklimin ucundan geçmedi. geçse zaten bi şekilde o tozu halldip öyle verirdim. ne bileyip yukarıda arkadışın birinin dediği gibi elekrikli süpürge veya şaç kurutma makinası ile yada olmadı hava tabancaları var onunla tozunu alırdım içindeki.

ama zaten adamların servis anlayışları ve niyetleri belli. gelen müşteriyi yıldırmak. bide çekişiten çıkan ps3 ise daha fazla yıldırmak. o yuzden eminim başka bahane bulacaklardı. anladıgım kadarı ile tamir yapamıyorlar , direk değişim yapılacak, o yuzden oluyor butun bunlar.

geymer abimizin yardımıyla avrupa sony e bi mail atıcam. ve bu son olacak. buyuk ihtimal bi sonuç çıkmayacak. ne yazikki ne mahkeme nede servisle ugraşacak zaman, azim ,ve niyet yok bende. o yuzden sony servisi kazandı. makinamı kendim yaptıracagım. burda fikirlerini ve geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    bundan sonra ps3 bozulan arkadaşkar toz olayını inşallah unutmazlar.

Şöyle bir şey belki de işe yarayabilir, makinenizi geri alın ve tozları yok edin tekrar başka bir servise götürün, tabi makıine mimlenmiyorsa bir çözüm olabilir

Kampanya ürünleri için bir vergilendirme ödeniyor ve bu da azımsanmayacak bir miktardı, mesela siz bunun için ne kadar ödediniz?

belli bir miktara kadar vergi ödenmiyor ve bu mıktar 1-1.5 mılyar civarı olması lazım eger bunu aşarsa yuzde 10 luk bir ergi deniyor ve bu fiyat magazada satılan fiyatlar degil ürün kendilerine ne kadara gelmişse odur oradanda ürünün asıl fiyatını ögrenebiliyorsunuz bu genelde piyasa fiyatından baya düşük olabiliyor ama ürününe göre degişiyor ps3 un ki ne kadardı hatırlamıyorum bunu almak için sadece 50 ytl lik bir noter ücreti war o kadar vergiye tabi degildi

• Dreamman115 bilgilendirme için teşekkürler.
  • bu alet bana çekilişten çıkmadı, ben çekilişten çıkan birinden satın aldım.
    tozları yok etsem bile bulundugun yerde sony servisi 1 tane var. ayrıca eminimki mimlendi\kayıt altına alındı benim makinam.
  • Tozlanma garantiye girmiyor. Yabancı forumlarda da bunu konuştular sayfalarca.
  • 337 euro ne demek yaww ?
    60 gb ps3 ün fiyatı nedir ki tamiri bu kadar tutuyor ?
  • sony servisini boşver zaten frimway yapınca garanti kapsamı dışında oluyor başka bir servise götür ankaradaysan armağan teknik istanbulda tahtakalede 3-4 yer var oralardan birine götürebilirsin en fazla 100 dolara yaptırırsın bence bordunda problem vardır bu kadar istediklerine göre ama onlarda sallamış olabilirler başka yere götürmende fayda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ques7R

337 euro ne demek yaww ?
    60 gb ps3 ün fiyatı nedir ki tamiri bu kadar tutuyor ?

Tamiri değil üflemesi 337Euro + kdv yani yaklaşık 750YTL, 750YTL'yi bana verin size sıfır Ps3 vereyim. Milleti yiyorlar vallaha
  • Benimde sony dijital fotoğraf makinam vardı p-72 miydi neydi unuttum.Durduk yere usb girişinde bir sorun olmuştu, elbette benden kaynaklı değildi.

Çok uzun süre usb bağlı kalmış ondan bağlantı noktasında bir yanık oluşmuş anakartta dediler ve garanti kapsamı dışında bıraktılar. Daha sonra 72 ekran televizyonum aldığımdan 1 sene sonra tozdan dolayı bozulmuş, öyle dediler garanti kapsamı dışında bıraktılar, o da kullanıcı hatasıymış.

Şimdi sizin PS3 tozdan bozulmuş, gülüyorum böyle olaylara yahu, Sony işte Türkiyede ancak bu kadar kötü temsil edilebilir.

Bence telefon açın ve bu sizin suçunuz içine toz çekmeyen ps3 yapsaydınız bu sizin üretim hatanız diyin bakalım ne olacak.Ben bunu marangoz atolyesinde değil evde kullanıyorum, elbette ki o kadar toz tutacak, buna önlem almayan 1 senede bu kadar toz toplayan cihaz yaptığınız için siz suçlusunuz bana bunun faturasını ödetemezsiniz diyin.Neymiş tozdan dolayı drive bozulmuş.Millet buna birtarafıyla güler yahu. Madem toz tutuypr filtre gibi bir olay koysalardı , herkesin ki o zaman tozdan nasibini alacak demektir bu.Bumudur 2 sene garanti.Her parçası garanti kapsamında bulunan alet bumudur?O zaman yazsınlar tüketiciyi kandırmasınlar, BU ALET TOZDAN SEBEPLERDEN BOZULUR yazsınlar.

Hiç dert etme bence, git tüketici mahkemesine durumu bildir, eğer evinizde o kadar toz varsa cihazı bozacak seninde astım hastası olman gerekir dostum.
    Tüketiciyi kandırıyorlar, tozdan dolayı kullanıcı hatası dediler ama benim hatam değil makinanın üretim hatası içinde toz tutuyor biriktiriyor de, bu konuyu çözmemişler üretici olarak faturasını bize kesiyorlar de.

Birde sağlığına sıhhatine dikkat et, bu konuyla uğraşırken sinirlerin gevşek olsun, en son bağırma çağırma moduna geçersin.
    Geçmiş olsun, çözeceğini ümit ediyorum.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 19 Mayıs 2008; 22:07:32 >

• evet arkadaşlar geldigimiz son nokta; geçen hafta makinamı geri istemiştim dün gelmiş bu gün almaya gittiğimde benden 32 lira kargo parası istendi. gülermisin aglarmısın
    tabiki bundan sonra bende film koptu servise tlf da ne söylediğimi hatırlamıyorum. buradki servis merkezi arayıp sonu8cu bildirecekmiş.

bakalım nasıl bitecek bu olay.

işte tr de garantili satılan bi cihaz. bi zamanlar bu forumda bu cihazı tr garantili diye deli gibi savunan arkadaşlar vardı. yada xbox ı tr ye sokmuyor diye ms kızanlar. eger xboxda bu şekilde gelecekse sakın gelmesin.

son olarak garantili ps3 almayı düşünen arkadaşlar bu olayı iyi incelesinler.almiş olanlarda hergün cihazın içinin tozunu alsınlar.
  • Gerçekten dediğin gibi dostum,güler misin ağlar mısın...
  • Vay anasını arkadaş yazıklar olsun be.Belki iflas eder Sony makinanızı garantiye sokarsa ve kargoyu öderse..!
    Çok geçmiş olsun tekrar.
  • İyi de kargo karşı tarafa ait arkadaş,ben Sony'e çeşitli ürün yolladım,hem de 2-3 defa ,tamam uzun sürüyor,ama kargo hep onlara Aras ile ödemeli olarak gitti.
  • bana verdikleri servis fişindede yazıyor zaten , kargo onlara ait. bana neden bu şekilde davranılıyor anlamiş değilim. oysa gayet medeni davrandım bu gune kadar.(son olay hariç ve hiç de iyi şeyler dememişim servise. işin garip tarafı o servisde bizim buradaki gariban servis , hiç bi gunahı yok)yaptıgım tek şey müşteri hizmetlerini aramak, tr ve eu sony ye mail atmak.
  • Sanırım tek playstation tamiri yapan yer istanbul beşiktaş taki sony yetkili servisi.Bu psone ve psp deki kitapçıkta yazıyor. kitapçıklardan birini bulursam telefonunu veririm.orayua kargoyla yolla.garanti belgelerinide koy hatta cihaz sıfırsa sendeki kitapçıkta da vardır adresi.tek garantili servis orası.Cihazı sakın kimseye açtırma.eğer garanti etiketinin altındaki vidayı etiketi delerek açmışlarsa 300 euroluk bedeli ödemek zorundasın.inşallah etiket sağlamdır.öyleyse şayet oraya yolla belgeleri ve kutusuyla birlikte.
    ya da şunları yeni nette buldum bir bak

kaynak:http://tr.playstation.com/help/yetkili-servisler.html

Servis noktaları

Yetkili PlayStation Servisleri

Antalya NECMI ELK.SAN.TİC. LTD. ŞTİ. 0-242-3451374
    ÜÇGEN MAH. ESKİ ŞARAMPOL CAD. NO:184/A-B 0-242-3353889

Ankara BILGILI ELEKTRONIK 0-312-2308382
    GENÇLİK CADDESİ NO:24 / B ANITTEPE 0-312-2303340

İstanbul SENTEZ ELK.S.T.LTD. ŞTİ. 0-216-4145250
    ŞAİR NEFİ CAD.AĞABEY SOK. N:35 MODA 0-216-4145251

İstanbul CİHAN ELK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 0-212-5317001
    HALICILAR CD.N0:44 FATİH 0-212-5330642

İstanbul AVC ELK. LTD. ŞTİ. 0-212-5740426
    FLORYA CD AVCILAR SOK. NO: 9 FLORYA 0-212-5741919

İzmir ASİL ELK.SR.T.LTD. ŞTİ. 0-232-2288310
    265/2 SOK. NO:5/B HATAY 0-232-2560197

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 22 Mayıs 2008; 17:10:15 >

• kardeş senin için gittim sony eurosa ya işte anlattım olayı yok öyle olmaması lazım dediler bişey vardır o işde bana bi kart verdiler (4 gün önce verdiler kaybolmş:D) kartta VIP SONY yazıyodu google dan bi araştır istersen SONY VIP TEKNİK SERVİS bak bi
  • Çok sılıdı canım okuyunca çok geçmiş olsun; bende ürün garantili 2 yıl diye aldım her ne kadar ahlak anlayışı olmayan bir destek hizmetine sahip olsalarda; umarım çözüm bulunur. Tekrar geçmiş olsun...
  • arkadaşlar yazılanları tamamını okumamişsınız galiba. ben artık tamir ettirmek felan istemiyorum o sevdadan vazgeçtik. bu cihaz zaten önce ankaray ordanda istanbula gitti.

olay kısaca , ayın 5 de ben ps3 ü çorum yetkili servisine bıraktım, ordan ankaraya ,ordanda istanbula gitti. istanbuldaki servis tozdan sebelerle garantiye girmediğini söyledi. biz burada nasıl olur vs vs dedik.ama yazılanları okursanız bu olayın daha önce başkalarınında başina geldiğini (yukarıda arkadaşın televizyonunu tozdan garanti dişi bırakmişlar)ögrenince bende nasılsa okuyucu değiştirilmesi zor ve pahalı değil dedim ve ugraşmak istemediğim için makinamı geri istedim. makina dün geldi şimdide servis benden 32 lira kargo ücreti istiyor.olay kısaca bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemaL79 -- 22 Mayıs 2008; 17:25:29 >
  • Cihaz tabiki tozlanır çok saçma bi neden gerçekten
  • HEpsini okudum sanırım bdromu tamir ettirmek istediğini söylemişsin ondan öyle dedim neyse ciddiye alma o zaman
  • hemen valiliğe git ve oradaki hakem heyetine müracat et..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.