DSLR Canon fotoğraf makinesi alıcağım da arkadaşlar, garantinin bana ne gibi artıları olabilir 500 tl fazladan vermeye değermi?
DSLR ürünler sağlam olur, bence değmez.
deneyerek ve güvenilir bir yerden alırsan spot çok akıllıca olur. sorun çıkmaz. internetten falan alacaksan bir kere daha düşün.
Hayyam da önereceğiniz yer var mı peki ? bide yenilenmiş ürün olup olmadığını nasıl anlarım?
Hayyamda odak foto öneriliyor genelde.Ben olsam garantili 2000 vereceğime 1450 verip spot veya netten satan forumdaşlardan alırım
bence garantiliye hiç gerek yok DSLR lerde... git hayyama orda Odak Foto var Mustafa beyi bul o sana her ikisi hakkındada yardımcı olur alıp almaman önemli değil... orda karşılaştırma yaparsın hangisi sana uyarsa onu alırsın.. ben ekipmanlarımın hepsini spot aldım şuana kadar bir sıkıntı olmadı ama olmayacak anlamınada gelmez yani, kısmen bu risk olarak gözüksede garanti kapsamı aslında çok dar ve bazı konularda can bile sıkıyor..
hani alınca bir kurban keste sıkıntı olmasın yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme