Şimdi Ara

Garantisi biten MSI termal macun değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Gaming ge62 2qf leptobum var. garantisi biteli 1 ay oldu. CPU fazla ısındığından termal macunu değiştirtmek istiyorum. servispointe göndermeyi düşünüyorum. ücret talep edilir mi? edilirse ne kadar edilir?

(ek sorular:
    -başka öneri olarak, ankarada bilgisayarcı veya değişimini ucuza yaptığını bildiğiniz bi yer var mı?
    -kendim değiştirmeye kalksam becerebilir miyim riski var mı ? ekonomik mi?)

• Çok zor bir şey değil. Msilar kolay açılıyor kasa olarak. Mx4 macun alın n11 den.
  • 2 yılda o pcnin içini yosun bağlamıştır
    kendinizde kolayca yapabilirsiniz alt kapagı acınca direk işlemci karşınıza geliyor vidalarını söküp kolayca temizlik yabilirsiniz
    pcnize ait termal macun değişim videolarını izleyin youtubetan öyle yapabilirsiniz çok işinize yarayacaktır
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim en kalitelisi o mu peki
  • JuliAddict kullanıcısına yanıt
    Mx 4, mastergel maker, noctua ht1 ve hdt xi3 arasında seçim sizin. Ama noctua sulanma yapıyor diyeler de var. Mastergel maker bana göre en iyisi ama çok astronomik bir fiyatı var. Mx 4 ile kafa kafaya mastergel maker, bu yüzden fiyatı da ucuza bulabaileceğiniz için ben mx4 önerdim. Noctua yı da çok öven var ama mx4 bu işlerin kült macunudur. Mx4 ve mastergel maker önceliğim olurdu. xigmatek in de hdt xi3 için de başarılı diyen var. Karar sizin bu listedekileri hepsi harika macunlar, noctua konusunda sadece şüphelerim var. Xigmatek,cooler master ve arctic iyidir. Ama zalman a bulaşmayın içeriğini bozdular çin malı macundan farkı yok.
  • ahahaha hocam 8 ay kadar önce göndermiştim temizletmeye :DD fakat zaten oyunlarda da hissediliyo sıkıntısı... yani kendim yaparsam daha kolay pratik olacağını ve yapabileceğimi söylüyosanız denicem tabi teşekkür ederim
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    hocam mx4 20 gram 103 tl.

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/cooler-master-mastergel-maker-nano-elmas-partikullu-termal-macun-P206370221

gramı yazmamış ancak bu mastergel 44.90. yorumları gayet olumlu. ne dersiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal macun değişimi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eger cooler master almak istiyorsaniz gonul rahatligi ile alin. Pisman etmez. Mx4 ile neredeyse fark yok. Ama mx4 daha kesin is yapan gozuyle bakilan bir macun. Yani kült tavsiye edilen bir macun. Buna ragmen arada fark yok gibi birsey. Eger mastergel 20gram ise ve alacaksaniz alin :) Bence 4gramdir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 17 Mart 2018; 20:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kozbil pc den alirsaniz 4grami daha da ucuza geliyor mx4 ün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JuliAddict kullanıcısına yanıt
    hocam en azından alt kapağı söküp bi inceleyin yapabileceğinizi düşünüyorsanız halledebilirsiniz birde macun konusunda daha öncede bazı yerlerde tavsiye etmiştim stars tg1 diye bilinmeyen bi macun almıştım ve sonuç gayet başarılıydı eğer bi macuna 35 40 tl vermek istemezseniz bunu öneririm
  • Garanti bittiği için termal macun değişimi sorun olmaz hocam. Alt kapağı çıkarttıktan sonra işlemci üzerindeki bloğu çıkartman yeterli. Şu video yardımcı olur.

• İzmirde oturuyorsanız ben yardımcı olayım size. Kapak açılışı biraz zorlar sizi. Gamin serisindeki gibi kolay açılmıyor. Hassas olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 31 Mart 2018; 22:44:41 >
  • https://forum.donanimhaber.com/laptobun-vidasi-asinmis-ankaradan-yardimci-olabilecek--132774924#132774924

malesef macun aldım, altını açtım fakat. vida aşınmış. devamı gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.