Şimdi Ara

GARİP Bİ DURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tarihin karşılaştığı en garip sorunla karşı karşıyayım, sorun RAM lar, iki parça SD RAM var bunlar 128 MB 133 MHZ ve 64 MB 100 MHZ yani toplam 192 MB ve makina DELL ve bu konfigirasyonla yani bu makinayla senelerce 192 RAM değerleriyle çalıştım. Geçenlerde aniden 64 MB RAM gitti yani makine 128 MB olarak çalışmaya başladı tabi ilk olarak 64 MB RAM ın bozulduğu aklıma geldi ve bu RAM ı başka bi makinada denedim ama bozulmamış, sağlamdı sonra slotları değiştirerek denedim gene olmadı, BIOS da bi ayarmı yaptım diye düşündüm, yapmadım zaten BIOS su çok sade 2 sayfa, ama genede ben pili çıkartarak BIOS su sıfırladım gene olmadı ne yaptıysam 64 MB lık RAM ı bu makinada çalıştıramadım (daha önce senelerce çalışmasına rağmen) 128 lik RAM bütün slotlarda çalışıyor yani slotlar bozuk değil 64 MB lık RAM de bozuk değil bir çok makinada çalıştırdım. İnsan düşünüyorda yani tıkanıyorum ilime, bilime, fenne herşeye aykırı bi durum.Anlayan bilen, fikri olan birisi varsa lütfen yazsın ben 3 kuruşluk RAM da falan değilim olayı anlamaya çalışıyorum.
    Benim aklıma gelen tek mantıklı sebep makinanın ruhunu şeytanların ele geçirmiş olabileceği.

• sd ram lar genelde formatta tanınır takarsın tanımaz formatta tanır yada takarsın tanır formatta tanımaz bu benim zamanında çok başıma geldi yani normal.........
  • ramlerin mhz'leri 100 ve 133 oldugu için sorun cikartiyordur. uzun bir süre bi arada güzelce çalisirlar ama bi anda sorun cikartabilirler benimde basima gelmişti eskiden bende düzeltememiştim sonra ramin birini cikartmiştim mhz'leri ayni ramler bulmaya calis
  • ram 'ler mhz uyumsuzlugundan sorun cikarmaz genelde, ama her ikiside dusuk olanin hizinda calisir. yani burada 100 Mhz olarak calisacaklardir. birde ekran kartinin gerektiginde ram 'i somurdugu modeller var, yani ihtiyac duydugunda ram 'i kullaniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.