Şimdi Ara

Garip bir Wireless sorunu çözemedim gitti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemim XP 32 Bit. HP 1021 Et notebook. Applet APM-304W Wireless 4 Port ADSL2/2+ Modem. Sorunum ise bir kaç dakika arayla internet kesiliyor, 5-6 saniye içinde geri geliyor. Bu bağlantı kopması değil çünkü panelden baktığımda 1 saattir bağlı olduğunu görüyorum. Çoğu kullanıcı bunu fark etmez bile ancak online oyun oynarken çok kötü oluyor. Kabloyla Lan'dan bağladığımda hiç bir sorun yok. Bendeki modem biraz eski ama routera 2 metre uzaktan tam sinyal internete bağlanıyorum. Bu durum çok sinirimi bozmaya başladı. Restart attım, firmware update denedim bulamadım, kablo ve splitterları değiştirdim ama nafile .Acaba sorun laptopta mi diye düşünmeye başladım çünkü kabloyla bağladığımda hiç bir problem yok. Ağımda parazit de yok. Yardımcı olabilir misiniz yoksa Modemi değiştirmem mi gerekli?

• Telsiz telefon kullanımı var mı evde ? Genelde kablosuz cihazlar frekans benzerliklerinden dolayı kopmalara neden oluyor. Linksys marka modemlerde Ghz ayarları var kanal değişebiliyor sizin modeminizde var mı bakmak lazım
  • Evde normal kablolu telefon var. Modemde ise dediğiniz özellikler mevcut. Ne yapmam gerekiyor?
  • Modemini en son ne zaman reset atip yeniden kurulumunu yaptin yada kablosuz ayarlarini sifirdan yapilandir farkli isim ve kanalla veya bilgisayarinda kayıtlı profilini kaldirip tekrardan baglanmayi deneyebilirsin. Ama modemi resetleyip kurmanda yarar var bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.