Şimdi Ara

Garip Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Liseliyim.Yarin okullar tatil.12 gibi arkadasimla disari cikti 1.30a kadar kafede oturduk daha sonra bolunun tek caddesinde git gel yaparken donuste.Bir adam otogara nasil nerden neyle gidebileegini sordu.Bir yere yonlendirdim.Yurumeye devam ettik.Cebimde top vardi topu arkadas istedi topu dusurdu.Topu ararken bahsettigim adam garip bir sekilde arkadan gulerek geldi.Bekledim beraber yurumeye basladik.Otoyola cikip otogara yuruyecegini soyledi.Ilk soyledigi garip sey'kar ne kadar guzel ama karin doyurmuyor'garip gulus.
    Tarihten bahsetti tarihle cok alakali oldugunu dusundum.Ilber ortayliyi taniyip tanimadigini sordum tanimiyordu.Gayet guzel seyler soyluyordu,siir gibi konusuyorsu ama soyledikleri gercekle bagdasmiyordu ben bahdastiramiyordum.Elinde mavi bir poset vardi sadece.
    Bilim kurgu fantastik filmlerden bahsetti ama normal dusunmuyordu,filmler hakkinda surekli benzer yorumlar yapiyordu.
    Hikayesini sordum nerden gelip nereye gittigini.Ordan oraya dedi annem gaziantepli babam yabanci dedi 10 yildir gazi antebe gitmedigini soyledi.Babasinin milliyetini sordugumda labaratuvarci dedi,gemide clistigini soyledi.Kendisinin de gemiyi bekledigini soyledi.Denizci oldugunu dusundum deniz guzel falan dedim.Karanin daha iyi oldugunu soyledi,bahsettgi gemi uzay gemisiydi.
    Konu uzaylilara geldi.Soyledigi sey uzaylilarin anlayisli olsugu ama insanlara ne yapiyorsun diyeceklerini soyledi.
    Inanc konusunda yaraticinin oldugunu soyledi.Agnostigim,bir sekilde sorgular buldum kendimi ve yaraticinin varligini kabul eder halde buldum kendimi.Inanc insanin gelecekten beklentisidir.Din ise ... dedi hatirlamiyorum.
    Jack Sparrow u cok sevdigini kendini ona benzettigini soyledi bolca gulerek.Jack Sparrowun diger milliyetci korsanlarin birbiriyle olan rekabetini kullanarak digerlerini oldurdugunu soyledi.
    1 Adam deli
    2 Uzayli,cin vesaire
    Yorumlari gercekten merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bkz : Uyuşturucu

• Yuksek ihtimal dusundum.Ama sakindi.Sigara kullaniyordu.Pek anlamam uyusturucu kullanandan.

• Bipolar mani atagi geciriyor

Sizoid kisilik bozuklugu

Madde etkisinde

Sec begen al.
  • Çok mümkün.Peki adamın baya düzgün konuşması mümkün mü durumlarda.Konuşurken sanat yapıyordu adam her ne kadar bazen bizce saçma da konuşsa.

• Yaşanmış bir olay biliyorum adam dediğin gibi sanat gibi konuşuyor. Hayran kalıyorsun. Alkol bağımlısı. Ama mesleği yazarlıkmış. Belki bu yüzdendir.

• Olabilir ben de düşündüm ama dünyadan kopuk gerçeklerden kopuk şeyler söylüyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok üzücü olay yaşadım
    9 ay önce açıldı
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.