Şimdi Ara

Garmin tactix 7 amoled

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar Garmin tactix 7 amoled modelini almak istiyorum. Malum yurt dışından ucuza getirtmek istiyorum ama mesela Almanya’dan getirtsem Türkçe menü Türkiye harita konusunu nasıl yaparım İngilizce menüye mahkum kalmak istemiyorum. Yardımcı olacak bilen biri varmı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Öncelikle Tactix maktiks gerek yok diye düşünüyorum. Garmin'de FENIX hariç TÜM MODELLERDE sorun yaşarsınız.

Forerunner serisine bile artık stajyerler bakıyor. Her çıkardıkları yazılım bir şeyler bozuyor.

3 farklı Garmin saat kullanmış biri olarak 2024 yılında Garmin falan önermiyorum.

Telefonunuz ayfon ise = Apple Watch Ultra 2

Telefonunuz Samsung ise = Samsung Watch Ultra

Telefonunuz Android ise = Huawei Watch GT 4 ya da para varsa Huawei Watch 4 (LTPO ekranlı)

Gerisi hikaye oğlu hikaye.

Garmin saatler tank gibidir ama yazılım konusunda üzebilir. Bu gözler konum bulamayan Garmin gördü.....

• Almanya haritası ile yüklü gelir ama Türkiye haritası da indirilebilir. Dil konusunu bilmiyorum ama ayarlarda Türkçe dil seçeneği olması lazım.

Önümüzdeki süreçte Fenix 8 çıkması bekleniyor. Ben olsam Fenix 8 beklerdim. Tabi bu süre bir ay da olabilir, üç beş ay da bir şey diyemem. Yalnız Garmin'ler spor saatidir, akıllı saat değildir. Beklentilerinizi karşılayacaklarına emin olarak alın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch Series 8 45mm GPS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.