Bildirim
Garry's Mod Eror
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dosya doğrulaması yap.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim. -
Hocam steamden gir modları teker teker çıkar pc kaldırmıyor ise modları açılmaz yada sil yeniden yükle -
Hocam oyunu hiç bilmiyorum ve hiç anlamıyorum. Arkadaşlarla oynamak için almıştım bir süre önce, hiç açamadım oyunu yani. -
Hocam silip tekrar yüklequote:
Orijinalden alıntı: innorvous
Hocam oyunu hiç bilmiyorum ve hiç anlamıyorum. Arkadaşlarla oynamak için almıştım bir süre önce, hiç açamadım oyunu yani.
Olmadı mı? tüm abonelikleri iptal et steam atölyesindeki tüm abonelikleri sil
Bunlarda olmassa sistem sürümüyle alakalı -
Silip tekrar yüklemeyi de denedim. Aboneliklerim filan yok. Oyunu aldığım günden beri hiç açamadım ki atölye aboneliklerim olsun hocam.
Sanırım bahsettiğiniz gibi sistem ile alakalı bir sorun. Baktığım bir kaç yerde System32 klasörüne bilmem ne dll si atın, yok isim değiştirin... Filan cart curt hepsini denedim hala aynı.
Ne oyunmuş arkadaş, alt tarafı girip bi bakıncaktık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X