2 kod alırım varsa, 1500'den. |
Gastroclub üyeliğine (750 TL), 1 yıl macfit hediye (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fiyat -
bomonti macfit gıdıyorum salonlar genelde bos sıkıntı olmuyor havalandırma ıyı.devamlı aletlerı sılen biri var,bu işler yokkan zaman gecirilecek en iyi yer benım için
-
kod almak isteyen bende 1 tane mevcut verebilirim.
-
Hala satılık kodu olan varsa PM den ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bosuna kod istemeyin 1000 tl fiyat çekiyorlar zaten siteden 1200 aliyorsun. Ayda bi kac kez salona gidicem 600 e birakin dedim kabul etmiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uyaran
Bosuna kod istemeyin 1000 tl fiyat çekiyorlar zaten siteden 1200 aliyorsun. Ayda bi kac kez salona gidicem 600 e birakin dedim kabul etmiyorlarÜstteki arkadaş mesela 1300 dedi, herhalde 2si dedim yok teki dedi.. macfitten pahallı macfit kodu satanlarda varmış :)
-
akp kongreleri takip et, ne işin var spor salonuylaquote:
Orijinalden alıntı: uyaran
Bosuna kod istemeyin 1000 tl fiyat çekiyorlar zaten siteden 1200 aliyorsun. Ayda bi kac kez salona gidicem 600 e birakin dedim kabul etmiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodu satan varmı.
Alınık kod varsa uyguna alabilirim arkadaşlar...
-
satan varsa 1 yıllık alabilirim 750 den
-
quote:
Orijinalden alıntı: onteoAlınık kod varsa uyguna alabilirim arkadaşlar...
Adamlar 1yıllığını 1300 e veriyor çekcilerden almak yerine şuan aynı kampanya olmasa da şuan gastroclubta 1yıl 1000, 6 aylık 600tl kampanyası var.
-
750 tl ye macfit kodu isteyen ulaşabilir, 10-12 gün içinde kullanılması gerek
-
600'e verebilecek varsa talibim.
-
Kampanya yeniden başlamış 6 ay GastroClub üyeliği 1 yıl tüm Macfitler üyeliği 780₺ bugün bir arkadaşı daha üye yaptık.
Kampanya kodu : A35GC
quote:
Orijinalden alıntı: Akid
Kampanya yeniden başlamış 6 ay GastroClub üyeliği 1 yıl tüm Macfitler üyeliği 780₺ bugün bir arkadaşı daha üye yaptık.
Kampanya kodu : A35GCNasıl kaydoluyoruz buna, uygulaması falan mı vaR? Bir de tüm macfit'lerde geçerler mi acaba?
Verdiğiniz kampanya kodunu girince %35 indirim diyor sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 2 Haziran 2021; 20:21:48 > -
Tamamdır %35 uyarısı gelince 6 ay 780₺ GastroClub üyeliği artı tüm macfitler seçeneği çıkıyor onu seçiyorsunuz ödeme yapıyorsunuz ardından size macfit kodu geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: AkidTamamdır %35 uyarısı gelince 6 ay 780₺ GastroClub üyeliği artı tüm macfitler seçeneği çıkıyor onu seçiyorsunuz ödeme yapıyorsunuz ardından size macfit kodu geliyor.
Teşekkür ederim. 6 aylık GastroClub üyeliğini 780 lira karşılığında aldım ve 1 yıllık MACFit üyeliği aktif ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 3 Haziran 2021; 1:1:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X