Şimdi Ara

Gastroclub üyeliğine (750 TL), 1 yıl macfit hediye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
13
Favori
50.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asgari demek "en az" demektir, asgari ucret de verilebilecek en az ucreti ifade ediyor, bunun asker veya askerlik ile alakasi nedir ? "Benim icin" diyerek yoruma acik bir mevzu mu sence ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Asgari demek "en az" demektir, asgari ucret de verilebilecek en az ucreti ifade ediyor, bunun asker veya askerlik ile alakasi nedir ? "Benim icin" diyerek yoruma acik bir mevzu mu sence ?

Saol, ben askeri ücret yazmayı seviyorum. İster yoruma açık olsun ister kapalı. Askeri ücret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arapaşığı A kullanıcısına yanıt

Merak ettigim sey, yanlista israrin sana kazandirdigi sey ne ? Yani mesela "dogrusu bana soyleniyor ama bildigimi okuyunca yanlis da olsa kendimi guclu veya saygin hissediyorum" gibi bir motivasyon mu ?

yani bu bir pozisyona penalti veya degil gibi konu degil ki, askeri kelimesi asgari kelimesinden baska bir anlama geliyor, agizdan cikis seklinden oturu karistiriliyor ama yazarken bu yanlisi yapmamak mumkun

bundaki israri anlamlandirmak amaciyla soruyorum

• quote:

Merak ettigim sey, yanlista israrin sana kazandirdigi sey ne ? Yani mesela "dogrusu bana soyleniyor ama bildigimi okuyunca yanlis da olsa kendimi guclu veya saygin hissediyorum" gibi bir motivasyon mu ?

yani bu bir pozisyona penalti veya degil gibi konu degil ki, askeri kelimesi asgari kelimesinden baska bir anlama geliyor, agizdan cikis seklinden oturu karistiriliyor ama yazarken bu yanlisi yapmamak mumkun

dogrusu bana soyleniyor ama bildigimi okuyunca yanlis da olsa kendimi guclu veya saygin hissediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler değerlendirdik

• quote:

Şu boş muhabbetinize katılmayacağım ama sende bir o kadar hatalısın. Türkçe harf kullanmıyorsun, noktalama yok ve her kelime sonrası virgül ekliyorsun senin cümleni okumak o 'askeri' yazan arkadaşın yorumunu okumaktan daha zor.. kısacası yanlışı düzeltceksen, önce aynaya bak.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Ayni sey degil, klavyemde tr alfabesi harfler yok fakat olsaydi dahi burada her imla hatasina vurgu yaparsak 100 mesajin 80 inde buluruz. Mesela sende de ayri yazilmasi gereken de bitisik, duzeltceksen diye hatali yazilmis kelime var, bunlar olur...

fakat askeri ile asgari farkli kelimeler, yani yarin gunes tutulmasi varsa ama birisi buna ay tutulmasi derse ne kadar yanlis ise, o kadar yanlis. Cunku ortada askeri bir ucret varsa da bu sabit bir rakami ifade etmiyor ve kavram ile kullanilan kelime ortusmuyor, yalnizca okunuslari benziyor diye sanki dogrusuyla ayni gibi algilaniyor

yani kisaca bu bir yazim hatasi degil, dogrusunu bilmiyor yahut bilmeye ragmen inatlasmak gibi bir durum, yoksa elbette dil bilgisi dersinde degiliz ama bir kelime yerine o anlami karsilamayan baska bir kelimeyi onun yerine soylenisi benziyor diye soylenmesini dogru mu buluyorsun ?

• kampanya bitmiş malesef 600e 6 aylık teklif ettiler

• Sayılı üyelik satmışlardır o şekilde. 2400 TL olmuş. BKM ile %50 olayı devam ediyorsa tek artısı her gün kahve dünyasından bedava kahvesi olur :) O da ölücü bir hesapla orta boy filtre kahve sanırım 12,5 TL. 5 gün içsen ayda 20 gün. 20X 12,5= 250 TL kahve parası demek Ben kahveyi seviyorum ve spordan önce yağ yakımına katkısı oluyor. Ama artık evde kendim yapıp mug a koyuyorum çok zamlandı. Sırf kahveden dolayı yine avantajlı. Kahve içen birisine 1200 de bedava bence :)

• Ulan işten çıkmışız iki sıcak fırsat bakalım diye giriyoruz konudaki rezilliğe bak. Gidin özelden yatıştırın sidiğinizi arkadaş bu nedir - _-

• FastMember F kullanıcısına yanıt

Hergün falan değil haftada 1 toplam 12 tane veriyor sadece.

• Merhaba

kod satan varsa 2 kod alabilirim

• tüh ya kampanya bitti mi

• Kampanya bitmiş arkadaşlar. Bkm Expressten üye olunduğunda macfit hediyesi yok sanırım, konuda bir ara konuşulmuştu var mı bilgisi olan.

Edit: Bkm Express'den bağımsız gastroclub yıllık pakette 1 yıllık macfit hala hediye fakat 1200 tl olmuş. Yukarı konuşulduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icmimar2564 -- 27 Ocak 2021; 23:33:49 >
  • Merhaba, macfit kodunu satmak isteyen olursa 1 tane alabilirim

• Macfit kodu satan var ise benimle iletişime geçebilir
  • İlgilenen varsa tüm macfitler üyelik kodumu satıyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.