Şimdi Ara

Gateway , Compaq ya da garantili laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Compaq - Presario 3500+ Notebook R4125US
    AMD Athlon™ 64 processor 3500+; DL DVD±RW/CD-RW drive; 15.4" widescreen; 100GB hard drive; 512MB PC2700 DDR memory; 6-in-1 media reader

Gateway - 3700+ Notebook 7510GX
    Mobile AMD Athlon™ 64 processor 3700+; DL DVD±RW/CD-RW drive; 15.4" widescreen; 100GB hard drive; 1GB PC2700 DDR memory; 6-in-1 media manager

Şimdi arkadaşlar ben bu iki laptop ı da beğendim aralarında 120$ fark var.
    compaq 1129$
    gateway 1249$

şimdi tabii bu fiyatlar amerika için geçerli arkadaşlar heyecanlanmayın:)
    şimdi dostlar yardımınıza ihtiyacım var bu aletlere international warranty koydurursam 300$ fark ödüyorum.ki benim bildiğim kadarı ile gateway in türkiye distribütörü yok..
    Beyler size soruyorum siz benim yerimde olsanız garantili olarak bu compaq ı mı , garantisiz olarak compaq ya da gateway i mi yoksa garantili olsun system speed and performance az olsun diyerek türkiyeden 15 taksitle mi alırdınız tabii biras daha pahalıya gelio türkiyede 1500$ gibi...yalnız şunu belirteyim compaq ı garantili alıp peşin para ödemek beni çok zorlayacak ona göre düşünüp bana lütfen öneriler gönderin..

note: buarada gateway de benim amd nin laptop serisinde ilk kez karşılaştığım 1mb cache var..o da ayrı bi cezbettirici etki...kolay gelsin!!!

• buarada amd athlon 64 le mobile amd athlon 64 arasında bir fark var mı yoksa sadece isim farklılığı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.