Gateway - 3700+ Notebook 7510GX Mobile AMD Athlon™ 64 processor 3700+; DL DVD±RW/CD-RW drive; 15.4" widescreen; 100GB hard drive; 1GB PC2700 DDR memory; 6-in-1 media manager
Şimdi arkadaşlar ben bu iki laptop ı da beğendim aralarında 120$ fark var. compaq 1129$ gateway 1249$
şimdi tabii bu fiyatlar amerika için geçerli arkadaşlar heyecanlanmayın:) şimdi dostlar yardımınıza ihtiyacım var bu aletlere international warranty koydurursam 300$ fark ödüyorum.ki benim bildiğim kadarı ile gateway in türkiye distribütörü yok.. Beyler size soruyorum siz benim yerimde olsanız garantili olarak bu compaq ı mı , garantisiz olarak compaq ya da gateway i mi yoksa garantili olsun system speed and performance az olsun diyerek türkiyeden 15 taksitle mi alırdınız tabii biras daha pahalıya gelio türkiyede 1500$ gibi...yalnız şunu belirteyim compaq ı garantili alıp peşin para ödemek beni çok zorlayacak ona göre düşünüp bana lütfen öneriler gönderin..
note: buarada gateway de benim amd nin laptop serisinde ilk kez karşılaştığım 1mb cache var..o da ayrı bi cezbettirici etki...kolay gelsin!!!
buarada amd athlon 64 le mobile amd athlon 64 arasında bir fark var mı yoksa sadece isim farklılığı mı?