Şimdi Ara

gaz pedalının sağ tarafındaki metalin aşırı ısınması?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023 model makyajlı kasa i20 aracım 2500 km de, Fotoğrafta kırmızı ile yuvarlak içine işaretlediğim yerde siyah metal bir plaka var, arkadaş belli bir süre sonra öyle bir ısınıyor ki kışın soba niyetine kullanılır valla, yani bacaklarıma bir sıcaklık geliyor diyorum elimi uzattım dokundum bildiğim soba gibi ya sen arabanın içini istediğin kadar soğutmaya çalış altta sürekli yanan bir soba var arkadaş yani oraya nasıl bir yalıtım malzemesi koymazlar ki aklım almıyor, toplasan 20 dk. şehir içi trafiğindeydim bildiğin baya baya sıcak yani, herkeste aynı şekilde mi acaba?

gaz pedalının sağ tarafındaki metalin aşırı ısınması?

• Orası kalorifer peteği, soğuğa aldığın halde ısınıyorsa musluk ya da musluğa giden tertibatta sıkıntı vardır. Servise göster.
  • L.Croft kullanıcısına yanıt

sonunda biri yorum yazdı, cevap için teşekkürler biraz ayrıntı sora bilir miyim müsaitseniz?

• L.Croft kullanıcısına yanıt

yani araçta dijital klima var, komple kapalı klima istemi yine de orası baya bir sıcak anlamadım gitti, yani en son kullandığımda klimayı 21 derece de auto modunda kullandım öylece kapattım soğuk üflüyordu sorun yoktu ama belli bir süre sonra sağ ayağıma baya bir sıcaklık geldi elimi uzattım ve fotoğrafta gösterdiğim yer baya soba gibi sıcaktı yani sizin kalorifer peteği dediğiniz yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 1 Temmuz 2024; 11:43:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.