Dostlar selam, 2011 1.6 manuel benzinli Kia Cerato model aracımda gazdan kesilme sorunu yaşıyorum. İlk olarak 3-4 gün önce arabayı çalıştırdıktan hemen sonra yaşadım. Gaz vermeme rağmen araç güç alamıyor ve yerinden hareket etmiyordu. Kontak kapatıp tekrar denediğimde sorun tamamen çözüldü ve yoluma devam ettim. Ancak ertesi gün bu durum tekrar başıma geldi ve bu sefer aracı çalıştırdıktan hemen sonra değil bir süre ilerledikten sonra bir anda oldu. 5-6 kez kontak kapatıp açtıktan sonra sorun yine düzeldi. Sorunu 3-4 gündür aralıklarla yaşıyorum ancak her seferinde bir kaç kontak kapatıp açmadan sonra düzeliyor. Ayrıca bu arızayı yaşayan başka insanları araştırdığımda birçoğunun kontak çalıştırırken zorlandığını veya arabanın tekleme ve titreşim yaptığını ilettiler. Ancak benim aracımda böyle bir durum söz konusu değil. Herhangi bir titreşim veya tekleme olmuyor, kontak da oldukça hızlı şekilde çalışıyor. Araç 4 ay önce ağır bakımdan çıktığı için filtre ve buji gibi parçalardan kaynaklanabileceğini sanmıyorum, enjektör sisteminden şüpheleniyorum. Bu konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilecek birileri var mıdır? şimdiden çok teşekkür ederim dostlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim