Şimdi Ara

Gazetecilik için dershaneye gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sene 12. sınıf oldum.Dil bölümünde okuyorum fakat sözel sınıfına ait bir mesleğe girmek istiyorum.Gazetecilik, Coğrafya ve Tarih öncüllerim. Ege Bölgesi'nde olan üniversitelerden birini kazanmak istiyorum(Celal Bayar, Adnan Menderes ve Ege Ü.) Asıl sorunum maddi yönden. Bu sene bir takım borç altına girdik ve şuanda dershaneye gitmek benim için biraz da olsa lüks olacak. Sizden istediğim, daha önce sözel bölümlere yerleşmiş arkadaşlar kendi tecrübelerini anlatır, bana bilgi verirlerse çok sevinirim. Alt yapım oldukça kuvvetli. Dershanesiz sözel bölümler kazanabilme şansım nedir?

-İmla kuralları vs. için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urfa_Lee -- 26 Ağustos 2013; 13:47:20 >

• Bence dershanesiz yapilabilir ama denemelerini kendin ayarlamali ve kendini bir duzen icersinde tutmalisin ygsde mat yapman lazim onuda halledebilirsen hic gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 26 Ağustos 2013; 13:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik için elbette ders alıcam. Daha önce bunu tecrübe etmiş arkadaşlarda yardımcı olurlarsa sevinirim
  • Girmek istediğin bölümlerle üniversitelerine bakınca sağlam kaynaklarla çalıştığında da girebileceğin bölümler olduğunu görüyorum. Özellikle de LYS'yi sağlam tutabilirsen girebilirsin, dershaneye gerek yok bence bol kaynaklarla haşır neşir ol.
  • Sağolun tavsiyeleriniz için. Başka tecrübesi olan yok mu arkadaşlar?
  • Hocam dershane olmadan da yapabilirsin emin ol.Yani dershanedeki hoca farklı bir şey anlatmıyor sana özellikle Edebiyat ve Tarih konularında.Ama Coğrafya biraz hocaya bağlı olabilir.Ege Gazetecilik çok zor değil bence dershaneye gitmeden de yapabilirsin.
  • Sağolun değerli yorumunuz için. Şansım var ki etrafımda özel ders alabileceğim Matematik ve Coğrafya hocaları var. Bende sizin gibi düşünüyorum. Biraz kendimi kasıcam artık ama sorun değil. Başka bilgisi, bu hissi tecrübe etmiş olan yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

Merhaba arkadaşlar. Bu sene 12. sınıf oldum.Dil bölümünde okuyorum fakat sözel sınıfına ait bir mesleğe girmek istiyorum.Gazetecilik, Coğrafya ve Tarih öncüllerim. Ege Bölgesi'nde olan üniversitelerden birini kazanmak istiyorum(Celal Bayar, Adnan Menderes ve Ege Ü.) Asıl sorunum maddi yönden. Bu sene bir takım borç altına girdik ve şuanda dershaneye gitmek benim için biraz da olsa lüks olacak. Sizden istediğim, daha önce sözel bölümlere yerleşmiş arkadaşlar kendi tecrübelerini anlatır, bana bilgi verirlerse çok sevinirim. Alt yapım oldukça kuvvetli. Dershanesiz sözel bölümler kazanabilme şansım nedir?

-İmla kuralları vs. için özür dilerim

hazır sıkıntadyım diyosun ne dersanesi bence bi iş bulup çalışabilirsin bile

• Hocam 12.Sınıfım çalışma şansım yok maalesef
  • quote:

Hocam 12.Sınıfım çalışma şansım yok maalesef

owww pardon kardeşim
  • Yinede sağolun fikirleriniz için :)
  • quote:

Yinede sağolun fikirleriniz için :)

ama yinede rahat ol ya kazanırsın
  • Bence gerek yok
  • Umarım hocam. Beni bekleyen zorluğun farkındayım ve ona göre hazırlıyorum kendimi. Sağolun destek için
  • Çok sağolun arkadaşlar düşünceleriniz için. Dershaneye gitmiyorum.Arkadaştan "teknofem" şifresini aldım onunla da haşır neşir olucam. İnşallah ygs ve lys sonucumu paylaşacağım konuyuda açarım :) Herkese teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.