Kardeşim bu 4 fakülteyi tercih listesinde yazacak. Sıralamayı nasıl yapalım çok bunaldık lütfen yardımcı olur musunuz? Samsunda yaşıyoruz Omünün artısı o olacak bizim için. Okuyanlar, mezunlar, bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa minnettar olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gazi diş vs. Marmara diş vs. Eskişehir diş vs. Omü diş
-
-
illa diş istiyorsa samsun yazsın. marmara çok kasıyorlar ve ingilizce uğraşılmaz.
-
Samsun güzel şehir ev konforuda var yazılır açıkçası onun dışında artık evden çıkmak istiyorsa gitsin eskişehir yazsın. Hepsi iyi okul zaten bunların ha gazi mezunu ha omü mezunu çok önemi yok zaten omü ya da eskişehirden birine gitsin
-
marmara çok zormuş bence samsun en doğru tercih olur hocam diş için
-
gaziyi en başa yazmakta fayda var. marmara ingilizce bence uğraşılmaz bölüm zaten zor bir de ingilizce okuyacak.
-
samsun bence dişte baya para gidiyor diye biliyorum
-
ankara, gazi, çapa, ege aynı klasmandaki dişler. bunların en üstünde hacettepe gelir ondan sonra benim bu saydıklarım sıralanır. daha sonra ise omü, marmara, osmangazi gelir. sizin söylediğiniz üniversiteler arasında gazi açık ara önde eğer ankara istiyorsa en başa gaziyi yazsın. ondan sonra samsun mu osmangazi mi marmara mı karar versin. maddi durumla ilgili sıkıntı yoksa bence ailesiyle beraber okumamalı. aileden ayrı okumak hayatı boyunca edinemeyeceği deneyimler edinmesini sağlayacak. bir önceki yanıtımda da dediğim gibi marmara ingilizce eğitim veriyor bence vakit kaybı ve ekstra bir zorluk.
-
4 unun arasında eskisehir çok daha geri planda , sadece okul olarak sıralama gazi>marmara>omu>esk şeklinde diye biliyorum sadece gazinin yerinden eminim. Şehir faktörü de önemliyse bence gazi yine en mantıklısı ama aile evi diye omu de yazılabilir kardeşinize bağlı o durum, gaziyle ilgili sorunuz varsa alabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gazi - Marmara - OMÜ - Eskişehir.
Eskişehir için Samsun'u feda etmeye değmez. Ola ki akademik kariyer düşünürse de Gazi ve Marmara önünü açar. Diş iyidir hele de kız öğrenci ise tek geçiniz.
-
gazi markadır..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X