Şimdi Ara

Gazı kökleyince oluşan titreme?/Lpg-Toyota içerir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 corollamız var manuel vites.Romano sıralı tüp takıldı daha önce çok kullanma fırsatım olmadı babam kullanır genelde çokta devirli kullanmaz.

ben 2-3 gündür kullanıyorum araç güzel ama araç sollamak için 2-3 bin devirde giderken birden gazı sonuna kadar basıyorum araç hafif bir titreme yapıyor ama çok kısa... titreme derken otomatik viteslerde gaza abanınca hafif bi titreme yapıp sonra şahlanır ya bizim arabada da böyle oluyor ama benzinde böyle olmuyor....

Lpg yeni araç yeni...

Sonuç olarak benim düşüncem aracın devir çevirirken performans istediği için benzine geçtiği yönünde ama o arada benzin ışığı yanmıyor.

Sizce benim teorim doğru mu? Böyle bir şey olabilir mi? Yoksa hemen servise mi gitmeliyim?

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

• Bence performans için benzine geçmez ayrıca geçmemeli de zaten. Normali, yani aslında olması gereken lpg tuşuna tekrar bastıktan sonra benzine geçmesi.

Dediğiniz olay büyük ihtimal, Yüksek devirin istediği gücü benzin kadar hızlı veremeyip titretmesi, olması gereken yere kadar geldikten sonra da titremenin kesilmesi.

Eğer bu değilse gaz ayarına baktırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukseluc98 -- 8 Mart 2014; 1:08:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukseluc98

Bence performans için benzine geçmez ayrıca geçmemeli de zaten. Normali, yani aslında olması gereken lpg tuşuna tekrar bastıktan sonra benzine geçmesi.

Dediğiniz olay büyük ihtimal, Yüksek devirin istediği gücü benzin kadar hızlı veremeyip titretmesi, olması gereken yere kadar geldikten sonra da titremenin kesilmesi.

Eğer bu değilse gaz ayarına baktırın.

evet çok kısa sürüyor titreme anlık bir şey hızlanırken titriyor mesela 2. viteste dip gaz yapınca titremiyor galiba 2. viteste hızlanırken gazı yetiştirebiliyor araca ama 3-4 te sıkıntı yaşayıp titriyor.

Bende sormak istedim belki yaşayan vardır diye yoksa servise gideceğim o da 200 km buraya

• yeniüyeEskiTakipçi Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bu küçük şeyler olabilir. Bence servise gitmeye gerek yok sonuçta her zaman olmuyo, sadece çok yüksek devirler de oluyor Dert etmeyin. Periyodik bakımları geldiğinde servise sorarsınız. kontrolden geçer varsa bir şey çıkar ortaya. Ama büyük ihtimal bişey çıkmaz.
  • sorun basitmiş lpg yazılımı güncellendi pcden geçti.Ters avans vurması dedi usta 20 tllik iş yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.