Şimdi Ara

Gazi mimarlık nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaadeniz2 Y kullanıcısına yanıt
    Okuyan biri varsa bilgilendirsin o kadar kotu yorum okudum ki . Bir tane olumlu olmaz mi ya 😕

• hocam bu sene ingilizce hazırlık okudum . İnşallah 1.sınfa geçeceğim Gazi mimarlıktayım
  • cagriiii C kullanıcısına yanıt
    Ahanda bulduk . Hocam Ank da 2 tane mimarlik var biri odtu digeri gazi . Gazi hakkinda gereksiz zorlamalarindan tut aklina gelebilecek herseye camur atiyorlar ne soylersin

• Hocam ben çok araştıran birisiyim üniversite ve bölüm hakkında .
    Gazi mimarlıktaki kötü yorumların sebebi : Üniversitenin siyasi bir yönü var bu yüzden zaten dikkat ettiysen çoğu kişinin olumsuz yorumları .
    Ama gönlün rahat olsun eğitim ve hoca kalitesi bakımından gayet iyi . Zaten siyaset de mühendislik mimarlık fakültesinde oldukça hafif hissediliyor.
    Mimarlıkta daha da az bu durum . Abi sen dersine odaklandıktan sonra önünde ne durabilir ki ?
    Üst sınıflarla konuştuğumda eğitiminin gayet iyi olduğunu yatay geçişi asla düşünmediğini duydum . Zaten urap sıralamalarına felan baktıysan gazi ilk 4 'te .
    O olumsuz yorumların tamamı okulun siyasi bir yönünün olması .( Sorularını sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum )
  • Gönlün rahat olsun . Okulum ve bölümüm gayet başarılı . 20 binle alan okul kötü olmaz zaten
    Mimarlikta bu tarz seylerin olmadigi konusunda haberdarim ayrica bu tarz seyler coktan yok oldu eski varligini korumuyor . lise mantigi gibi okula gitmek tuhaf geliyor . En cok bu duyguyu merak ediyorum . Siralamasinin bulundugu konum ve gecmisten kaynakli oldugnu dusunuyorum . Seneye olurda siralamamiz gaziye denk gelirse hocalarin gereksiz ego tatminlerinden cekinmiyor degilim yani yapilan yorumlar o yonde

• hocaların gereksiz ego tatminleri mimarlık fakültelerinde çoğunlukla var :) diğer dediğiniz şeylerde de sizinle aynı görüşteyim
    5 yilda bitecegine inanciniz tam yani 😊 ayrica muafiyet sinavi zorlar mi

• Zorluyorlar . Sınavdan sonra ingilizce kursuna felan git derim
    Hocam biraz ayrinti versen ders isleyis, hocalarin ilgisi , bina disaridan gorundugu gibi ruhsuz mu , muhendisler ile ic ice misiniz vs . Ilgin icin ayrica tsk . Gazi mimarlik ile ilgili int de gram dokuman yok 😕

• hocam sabah pm atsana . Gece gece kafam yerinde değil . Sabahleyin ayrıntılı şekilde konuşalım
  • leş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.