Şimdi Ara

Gazi Üniversitesi Hakkında Yardım !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili kardeşlerim başlıkta adı geçen üniversitemiz ile ilgili bilgi (kampüs,yaşam,eğitim... vb.) verebilirseniz mutlu olurum.

• up up
  • Ana Kampüs Beşevlerdedir. Gölbaşı' da da kampüsü var. Ana kampüs Ankara'nın merkezinde Kızılay gibi yerlere yakın ve ulaşım rahat. Sosyal ortamını sözlüklerden felan da okuyabilirsin. Burada yazınca konu amacından sapıyo arkaya gelen yorumlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 16 Temmuz 2013; 9:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Ana Kampüs Beşevlerdedir. Gölbaşı' da da kampüsü var. Ana kampüs Ankara'nın merkezinde Kızılay gibi yerlere yakın ve ulaşım rahat. Sosyal ortamını sözlüklerden felan da okuyabilirsin. Burada yazınca konu amacından sapıyo arkaya gelen yorumlarla.

Hocam sosyal ortamını okuyorum sözlükten ancak sözlüklerde ağlama duvarı gibi olmuş biride demiyor ki üniversitem şu yönden iyi felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ick94

quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Ana Kampüs Beşevlerdedir. Gölbaşı' da da kampüsü var. Ana kampüs Ankara'nın merkezinde Kızılay gibi yerlere yakın ve ulaşım rahat. Sosyal ortamını sözlüklerden felan da okuyabilirsin. Burada yazınca konu amacından sapıyo arkaya gelen yorumlarla.

Hocam sosyal ortamını okuyorum sözlükten ancak sözlüklerde ağlama duvarı gibi olmuş biride demiyor ki üniversitem şu yönden iyi felan

Onu hiç bir üniversiteye demiyorlar ki

• birde üniversitelianlatsın diye bir site var öğrenciler kendi üniversitelerini anlatıyor oraya bak
  • quote:

Sevgili kardeşlerim başlıkta adı geçen üniversitemiz ile ilgili bilgi (kampüs,yaşam,eğitim... vb.) verebilirseniz mutlu olurum.

Hocam hangi bölüm? Hukuk ve iibf bölümlerinden birisiyse yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feneryener27

quote:

Sevgili kardeşlerim başlıkta adı geçen üniversitemiz ile ilgili bilgi (kampüs,yaşam,eğitim... vb.) verebilirseniz mutlu olurum.

Hocam hangi bölüm? Hukuk ve iibf bölümlerinden birisiyse yardımcı olabilirim

Bilgisayar Muhendisligi (Mtok) okumayi planliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji fakültesi enerji sistemleri gelebilir (gelmesini istemiyorum ama çıkartmıyorumda evdekiler yüzünden :d ) bnm sıra 65 orası 56 inş gelmezmi desem ne desem neysse hayırlısı olsun :d o olmazsa 81 k erciyes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.