Şimdi Ara

Gaziantep/Şehitkamil’deki 7.7'lik deprem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gaziantep’teki 7.7’lik depremi hissedenlere geçmiş olsun diliyorum. Konuşmalarınızı Whatsapp’tan yaparak şebekeyi rahatlatabilirsiniz. Acil ulaşılması gereken kişiler olduğu için, Whatsapp’tan konuşmak daha iyi olur. Yoksa herkes şebekeye yüklenir kimse aramak istediği kişiye ulaşamaz. Çöken operatörleri de yazabilirsiniz.

Güneydoğu ayağa kalkmış durumda.
    Yaralananlara acil şifalar, vefatlara Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.

Tekrardan geçmiş olsun, az zaiyat ile atlatmak dileğiyle. Allah’a emanet olun.

2. ANA ŞOK yaşandı, saat 13:24'te 7.5Mw oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 7 Şubat 2023; 0:56:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Turkcell den Turkcell 'e arıyorum çalıyor. Vodafone ve TT arama yok. Ulaşılamıyor. Yer Kayseri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antep mi Maraş mi merkez üssü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eridim E kullanıcısına yanıt
    Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkez üssü Gaziantep-Şehitkamil hocam.

• Elon Musk: Türk hükümeti onaylarsa Starlink uydularını aktif edebiliriz.

• Deprem anını yaşayan herkeze geçmiş olsun Hiç surmedigi kadar uzun sürdü Sanki İnanılmaz korkutucuydu ilk deprep durduktan sonra merdivenden aşağı inerken bu seferde artçı sallantiya yakalandık 15. Kattan inmek kolay olmadı 😟

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Köyümde ve köydeki bazı evlerde hasarlı ve orta hasarlı evler var.
    İstanbul'dan Kayseri'ye TT - TURKCELL sorunsuz şimdilik.
    Şu an için kar yağışı ve yerde 30 cm kar var günün aydınlatmasını ve jandarmanın köye gelmesini bekliyoruz.
    Genel can ve mal kaybını öğrenemedik.
    Büyüklerimiz iyiler evde hasar var.
    Allah yâr ve yardımcıları olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 6 Şubat 2023; 7:21:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artçilar devam ediyor balikesir de olmuş şuan halen dişardayiz,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deprem 7.7 büyüklüğünde REVİZE edildi.

• abi noluyo yaa ne olmuş ülkeme gece gece

Allah herkesın yardımcısı olsun

• Adanada beşik gibi salladı.Yıkılan binalar mevcut.Herkese geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kayserideydim gece çok fena salladı duracak sandım bir türlü bitmedi. Ailecek geçtik odaya bekledik diğer artçılar da olunca evden çıktık. Bura bile böyleyse diğer yerleri düşünemiyorum.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Gerçekten, Balıkesir’de 4.1 ile sallandı. Ülkede şu an deprem fırtınası var diyebilirim.

Ege’ye de uğramaz inşallah bu depremler, uğrasa da alıştık zaten beşik gibi sallanmaya. :/

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Bir müddet evlere girmeyin, artçı şoklar çok yüksek seviyede devam etmekte. Fay çok stres boşalttı, devam etmesini bekliyor uzmanlar.

• Dronecell 'i olan operatör ile dünkü 2. Büyük deprem sonrası köyümüzde devre dışı gibi bir şey fakat TT uzerinden gorusebiliyoruz bu nasıl iş anlamadım.
    İlgili firmaya da haber verdim bekliyoruz . Bizim evimizde dahili 6-7 ev zaten hasar almıştı ve yıkıldı çok şükür can kaybı yok.
    Kayseri'nin ilcelerine bağlı bir köyden bahsediyorum Adana sınırında bulunan.
    Belediye dahil herkes teyakkuz halindeler.
    Köyde karakış malum henüz hasar tespiti v.s olmamış ve gece an itibariyle 03.35 artcilar devam ediyormuş.
    Rabbim memleketimize rahmet etsin inşallah..
    İnsanlarımıza yardım etsin inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 7 Şubat 2023; 3:40:32 >
  • GENERALCELL kullanıcısına yanıt
    Dronecell’in zaten adı var sanı yok. Ya kardeşim madem yapmayacak, kullanmayacaksın neden tanıtıyorsun ?

Dün Turkcell yoktu bildiğin. Turkcell hattımla İzmir içindeki hiçbir operatöre ulaşamıyordum. Bazen Vodafone çalıyordu, sonrasında sadece Vodafone olan hatlar ile iletişim kurabildim. Tüm Türkiye felç oldu, inşallah pişkin pişkin 1-2gb vermemişlerdir deprem bölgelerine. Enkaz altındakilerin kimisinin şebekesi yok. Kimisinin internet paketi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.