Şimdi Ara

GAZİANTEP YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gaziantep de unıversite kazandım istedıgım yerler gelmedı garanti olsun dıe yazmıstım burası geldi. simdi kalacak yer , sosyal ortam vs bu sıkıntılar war birkaç şey sormak istiyorum
    1. antepte üniversite hayatı warmıdır yanı sosyal ortam vs (okuyanlar için)
    2. antepte gezilecek görülecek yerler dısında vakit gecırılecek yerler warmıdır bir genç için
    3. antepte özel yurt arıyorum duyduguma göre cemaat yurtları warmıs baska yok dıolar warmı bildiginiz özel yurt
    sizin onereceklerınız warsa yazarsanız sevınırım

şimdiden teşekkrler

• 1)Tabiki var. Üniversite çevrelerine güzel ortamlar yaptılar.
    2)Her şehirde olduğu gibi gezilecek görülecek yerler var.
    3)Özel yurtlar ile ilgili fikrim yok

Kafana takılan sorular olursa PM at
  • Anetp güzel ve mütevazi bi şehir yani hem ekonomik hem iyi hayırlı olsun...
  • teşekkür ederim sağolun. görecez bakalım bide ankaradan gelicem böyle attan inip eşşeğe binmiş gibi hissedicem die endişelenıorum. aslında bilmedıgım bi şehir antep iyi veya kötü oldugu konusunda bi bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel. -- 16 Ağustos 2010; 2:23:03 >
  • Antepliyik tama y'orum
  • mrk etme attan inip katıra bincen emk etme eşşek sayılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wafwaf -- 16 Ağustos 2010; 3:35:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

mrk etme attan inip katıra bincen emk etme eşşek sayılmaz

katırı eşşegi görecez bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    İstanbul-Mersin yol tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antep üniversitesi sosyal bir üniversite mi bilmem ama şehir güzeldir,ucuzdur cafeleri felanda var bi gece hayatı yok
  • Ben de Antep'i kazandım. İnşaat mühendisliği. Hayırlısı olsun diyorum. Üniyi araştırdım eğitimi çok iyiymiş. Geçiş notu yüksekmiş, disiplinliymiş, zormuş. Eğitim aısından çok güzel olacak ama sosyal olarak çok iyi değil bildiğim kadarıyla. Benim için internet olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenical

Ben de Antep'i kazandım. İnşaat mühendisliği. Hayırlısı olsun diyorum. Üniyi araştırdım eğitimi çok iyiymiş. Geçiş notu yüksekmiş, disiplinliymiş, zormuş. Eğitim aısından çok güzel olacak ama sosyal olarak çok iyi değil bildiğim kadarıyla. Benim için internet olsun yeter.

sağol seninkide hayırlı olsun. benimde makina müh. okulun iyi oldugunu bende duydum eskiden odtünün bi koluymuş odtü eğitim sistemi halen devam ediyor diyolar.
    sosyal ortam herkez farklı söylüyor. okul çevresine tıkılıp kalacaz gibi gözüküyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel. -- 16 Ağustos 2010; 19:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gargamel.

quote:

Orijinalden alıntı: Xenical

Ben de Antep'i kazandım. İnşaat mühendisliği. Hayırlısı olsun diyorum. Üniyi araştırdım eğitimi çok iyiymiş. Geçiş notu yüksekmiş, disiplinliymiş, zormuş. Eğitim aısından çok güzel olacak ama sosyal olarak çok iyi değil bildiğim kadarıyla. Benim için internet olsun yeter.

sağol seninkide hayırlı olsun. benimde makina müh. okulun iyi oldugunu bende duydum eskiden odtünün bi koluymuş odtü eğitim sistemi halen devam ediyor diyolar.
    sosyal ortam herkez farklı söylüyor. okul çevresine tıkılıp kalacaz gibi gözüküyo.

Odtünün bir kolu olduğunu ben de duydum. Ben kime söylesem (okumuş etmiş) herkes övdü. Etrafı da gelişiyormuş diyorlar. Karfur, real gibi alışveriş mağazaları varmış. Oralarda sürterik

• ben doğma büyüme antepte yaşıyorum;
    1-)sankopark avm var(bowling,her türlü mağaza,oyun alanı,sinema,buz pateni vs vs)gaziantep te sanko park tan ayrı olarak 3,4 tane sinema var,harikalar diyarı diye bi saçmalık var(lunapark gibi bi yer)
    2-)özel yurt falan olup olmadığını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75

ben doğma büyüme antepte yaşıyorum;
    1-)sankopark avm var(bowling,her türlü mağaza,oyun alanı,sinema,buz pateni vs vs)gaziantep te sanko park tan ayrı olarak 3,4 tane sinema var,harikalar diyarı diye bi saçmalık var(lunapark gibi bi yer)
    2-)özel yurt falan olup olmadığını bilmiyorum

sankopark ı bende duydum arkadaşlardan güzel bi yermiş oralarda sürterik harbiden
  • bende işletme yazdım gelmedi fakat iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum. okuyan şehri bilen arkadaşlar yazarsa sevinirm tekrardan giricem bende seneye yazmayı düşünüyorum
  • gargamel.
    Malzemeler orada eminim çok takılırsın
  • Ben Üniversite öğrencisi değilim o yüzden birşey söyleyemem üniversitenin eğitimi vs. konusunda ancak üniversitenin çevresinde birçok kafe mevcut , gece hayatı pek yok şehirde.Ulaşım kolay , kafeler pek pahalı değil.Şehir merkezinde büyük bir alışveriş merkezi var bir sürü markayı barındırıyor ve ayrıca bu Avm'de çok sayıda sinema , fast-food , kafe tarzı yerlerde mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

gargamel.
    Malzemeler orada eminim çok takılırsın

kendi tahminime göre yeni açılan vakıf üni.lerle birlikte şehir 1-2 yıla iyice öğrenci şehri olmaya başlayacaktır. şehirde ona paralel olarak gelişir. buda sürtecek daha çok mekan demektir

• askerliği 5inci zırlıda yaptım antepte güzel memleket ortam falan dert olmaz
  • vaybe antep e gelecek antep güzelmi diye soruyor
  • Yukarı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.