Öncellikle herkese merheba. Gaziantep makıne veya endüstri düsünüyorum. Makine öncelikli tercihim suan. 1. ikinci ögretim yazıcam. hocaların ıkıncı ögretime bakısından eksisi artıları nelerdir sizce ? 2. ingilizce okumak bölümü yurt dısına cıkmama kolaylık saglar mı ? 3. ben anadolu ogretmen mezunuyum ing altyapı az biraz var ama kendime güvenmıyorum zorlanmaktan korkuyorum. ayrıca bolumun zorluguda korkuttu beni. sanki antep ekstra zor havası var forumlarda ben lys sınavına adam gibi calısmadım pek duzenlı bir ögrencide degilimdir bu yüzden okumakta sıkıntı yasar mıyım soruları bıle var aklımda 4.erasmus yapmayı kesınlıkle dsünüyorum ortalama yı yakalarsam eger okulun ımkanları ıyı mı merak ediyorum 5. karadeniz teknık mı yazardınız gaziantep mı ? benim için mesafe olarak ikiside aynı uzaklıkta sayılır 6. antepdeki sosyal hayat nasıl ögrenci yasamı halkın bakısı doguda oldugu ıcın kafamda sorular var yardımcı olanlara tesekkür ederim simdiden.
arkadaşım bu konular zaten açıldı iyice bi ararsan bulursun her soruna cevabı bu kadarda hazır lokma beklemeyin makine okuyucaksınız bide mezunları bulun facebook dan mesaj atıp sorun burada kötüleyende olur iyi diyende en iyi mezunlar ve okuyanlar bilir