Şimdi Ara

gazla kullanırken titreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabam mk3 mondeo lpg deyken farları yakınca araba titremeye başlıyor farı kapatınca normale dönüyor benzinde sorun olmuyor aküyü şarj dinamosunu gósterdim sorun yok gaz ayarından dediler bilen arkadaşlar sorun ne olabilir cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kral100

Arabam mk3 mondeo lpg deyken farları yakınca araba titremeye başlıyor farı kapatınca normale dönüyor benzinde sorun olmuyor aküyü şarj dinamosunu gósterdim sorun yok gaz ayarından dediler bilen arkadaşlar sorun ne olabilir cevaplarsanız sevinirim

aracı yükte iken ayar yaparlarsa sıkıntı giderilir. far klima uzunlar açıkken obd test cihazıyla ayar yapılırsa sorun çözülür
  • Teşekkürler üstat yarın götürüp yaptıracağım bakalım düzelecekmi

• Sorun gaz ayarı değilmiş akü ve ateşleme bobini değişti ve ecu güncellemesi yapıldı 450 tl verdim nerde kaldı bu lpgnin avantajı bundan sonra lpgli araba hayatta almam adam gibi arabası olan kimseyede tavsiye etmem

• Tamam,

Bir dahakine dizel alırsın, pompa bozulunca da dizel almazsın olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral100

Sorun gaz ayarı değilmiş akü ve ateşleme bobini değişti ve ecu güncellemesi yapıldı 450 tl verdim nerde kaldı bu lpgnin avantajı bundan sonra lpgli araba hayatta almam adam gibi arabası olan kimseyede tavsiye etmem

Aracınızın akü ve ateşleme bobini arızasını LPG sistemine yükleyerek tüm dertlerden kurtuldunuz. Benzin filtresini değiştirince de suçu benzine bağlayıp kimseye benzin tavsiye etmezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaz pedalında ki son tık sesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.