Bildirim
gazla kullanırken titreme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kral100
Arabam mk3 mondeo lpg deyken farları yakınca araba titremeye başlıyor farı kapatınca normale dönüyor benzinde sorun olmuyor aküyü şarj dinamosunu gósterdim sorun yok gaz ayarından dediler bilen arkadaşlar sorun ne olabilir cevaplarsanız sevinirim
aracı yükte iken ayar yaparlarsa sıkıntı giderilir. far klima uzunlar açıkken obd test cihazıyla ayar yapılırsa sorun çözülür -
Teşekkürler üstat yarın götürüp yaptıracağım bakalım düzelecekmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun gaz ayarı değilmiş akü ve ateşleme bobini değişti ve ecu güncellemesi yapıldı 450 tl verdim nerde kaldı bu lpgnin avantajı bundan sonra lpgli araba hayatta almam adam gibi arabası olan kimseyede tavsiye etmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam,
Bir dahakine dizel alırsın, pompa bozulunca da dizel almazsın olur biter. -
quote:
Orijinalden alıntı: kral100
Sorun gaz ayarı değilmiş akü ve ateşleme bobini değişti ve ecu güncellemesi yapıldı 450 tl verdim nerde kaldı bu lpgnin avantajı bundan sonra lpgli araba hayatta almam adam gibi arabası olan kimseyede tavsiye etmem
Aracınızın akü ve ateşleme bobini arızasını LPG sistemine yükleyerek tüm dertlerden kurtuldunuz. Benzin filtresini değiştirince de suçu benzine bağlayıp kimseye benzin tavsiye etmezsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X