Orijinalden alıntı: Mc_Leopard maddede konu calışma. Mantığı otuttur yeter . Puanlar nasıl gidiyor bu arada. Azda kaldı stresde vardır muhakkak.
Dahi anlamindaki "de" her zaman ayri yazilir
"Stres de"
Evet bu yazıdan çıkarılacak ana düşünce nedir ? . Olm yeter dalga geçip durma, sana daha kızgınım zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Mc_Leopard
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
quote:
Orijinalden alıntı: Mc_Leopard maddede konu calışma. Mantığı otuttur yeter . Puanlar nasıl gidiyor bu arada. Azda kaldı stresde vardır muhakkak.
"Stres de"
Evet bu yazıdan çıkarılacak ana düşünce nedir ? . Olm yeter dalga geçip durma, sana daha kızgınım zaten
Ne dalgasi lae türkce calismaktan paranoyak oldum iyice
quote:
quote:
quote:
quote:
"Stres de"
Ne dalgasi lae türkce calismaktan paranoyak oldum iyice
Gecen bana da oldu. Calıştıktan sonra ilk 1 saat okudumdan pek bişi anlamamıştım . Yarın a düzelir. Fen e devam
beyler fen e bu kadar kasıyoruz ama çok kolay sorarlarsa geçen yılki gibi pişman olmayalım sonra bu arada kimya konularını tekrar ediyorsan pergel diye bi kitap var 3 günde tüm kimyayı + bi kaç lys konusunu baştan aldım artık daha az kaçıyor kimya tavsiye ederim..
teşekkürler beyler tavsiyeniz için. Valla bu saatten sonra konu öğrenilmez. ayrıntı çalışacak vaktimizde(vaktimde) yok . soru çözüp bildiklerimizi umutmamaya çalışıyoruz
mcleo valla hacı ygs1 380-410 arası oynuyor bu son denemelerde. en çok korktuğum ders matematik. senin nasıl puan durumları
quote:
Orijinalden alıntı: k4n44t
teşekkürler beyler tavsiyeniz için. Valla bu saatten sonra konu öğrenilmez. ayrıntı çalışacak vaktimizde(vaktimde) yok . soru çözüp bildiklerimizi umutmamaya çalışıyoruz
mcleo valla hacı ygs1 380-410 arası oynuyor bu son denemelerde. en çok korktuğum ders matematik. senin nasıl puan durumları
Bende matematikden tırsıyorum. Benimde 300-350 arası falza değil
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: k4n44t
Bende matematikden tırsıyorum. Benimde 300-350 arası falza değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme