Şimdi Ara

GE 62 Isınma ve Kırık Görüntü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda bazen oyunlarda ekran kırık gibi gözüküyor tam açıklaması zor ama sanki sağ üstten sol alt köşeye bir çizgi giriyor ve ekranı ikiye ayırıyor anlık olarak.normalde bu durum yok ama oyun oynarken bazen karşıma çıkıyor.Ayrıca bilgisayar oyunlarda çok ısınıyor.

Son olarak bilgisayarı ilk aldığımda 300 fps görüyordum cs:go gibi oyunlarda bu değer şimdi 100-120 civarında
    Ekran kartım gtx960m.

• arkadaşlar bilgisayar 75 dereceyi aştı en son yaklaşık 30 dk bile sürmeyen dirt 3 oyununda bu ısınma sorununu çözmem mümkün değil mi ?
  • yukarı
  • 75 derece gayet normal. Yüksek performanslı bir çok parçanın ince küçük bir kasaya sıkıştırılmış hali bu. Dev bir kasa değil. Daha önce oyun bilgisayarı kullanmadınız sanırım. Bu değerler gayet normal. 80-90'a kadar da çıkacaktır. Fps düşmesinin ısınmasıyla alakası yok başka bir durumdandır. Ekran çizgi olayını video çekmeniz lazım anlatımdan çıkarım yapmak pek mümkün değil. Büyük ihtimal V Sync ayarıyla alakalı olabilir. Oyundan ve Nvidia Denetim Masası'ndan V Sync'i kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırık görüntünün yazılım kaynaklı olup olmadığını öğrenmen için temiz bir Windows + driver kurulumu yapman gerekir. Eğer sorun devam ediyorsa, farklı çözümler üretebiliriz. Oyunda 75 derecelik sıcaklık son derece normal, panik butonuna basmana hiç gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.