Şimdi Ara

Ge Force 555M Ekran Kartına OC işlemi sonrası Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar merhaba, MSI After Burner programı ile CORE CLOCK kısmını %10 arttırsam bile PUBG Lite'a girdiğimde oyun daha Lobby'e gelmeden donuyor ve öylece kalıyor, güç tuşuna 5 saniye basarak resetlemem gerekiyor pc'yi. Yanlış mı yapıyorum, yoksa bu ekran kartı OC işlemine elverişli bir kart değil mi anlamadım.
    Tavsiye verebilecek birisi var mı?

Intel İ5 2430 2.30 işlemci (Turbo Özelliği var, bununla 3.00'a çıkabiliyor)
    8 gb ram
    ge force 555m ekran kartı
    windows 7 64 bit home premium

• Hocam merhaba önceliklikle %10 core clock az bir şey değil aksine oldukça yeterli bir değer olduğunu söyleyim. (Öyle %20 core kaldırabilen erkan kartı ben hiç görmedim)
    Evet ekran kartın kaldırmadığı için donuyor. Düşürmen gerekiyor. Power limit'i %110 'e çek bir de bu overclock olayları tamamen şans işidir. Voltaj da vermen gerekebilir ki ben hiç tavsiye etmem ısınma sorunu yaşaman muhtemel gibi.
    Bir de dizüstü pc den yapıyorsun bunu karşılığında ne kadar ısı elde ettiğine bir bakman lazım.
    %9 8 7 deneyerek devam et kaldırabileceğini bir değer var mı kendin bulacaksın.
    Benim bir ekran kartım %1 bile yemiyordu :D :D. Tamamen ekran kartının karakteristik özelliği bu.
  • zesuzi Z kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeş, emegine sağlık, dediğin gibi deneye deneye bulmaya çalışayım o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.