Şimdi Ara

Ge70 /60 harddiskten gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç laptop kullanmadım , o yüzden gelen bu sesin normal olup olmadığı konusunda bi fikrim yok epeyde kafamı meşgul ediyor bu konu İstanbul dışında olduğum ve pcyi sürekli kullandığım için garantiye yollamak istemiyorum ama touchpadin solundan bana yakın yerden cızırtı tıkırtı tarzı sessiz ortamda duyulan bir ses geliyor ama ses dikkat edilirse duyuluyor hd tüne testinde sorun gözükmüyor bu ses sizden de geliyor mu normal midir ? bununla ilgili servise gönderen var mı ?

• Sıkıntı yok sizde normal herkeste olan durumlar özellikle 5400 rpm disklerde biraz daha hissedilir.Ses yalıtımı iyi olmayan bilgisayarlarda da aynı durum sçz konusu servise göndersenizde bir şey değişmez yeni bilgisayarsa sistem oturaklaştıkça yani sistem güncellendikçe biraz daha geçer sesin şiddeti özellikle işlem durumunda yapıyor bunu.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap için teşekkürler de benim disk 7200 rpm ve servisi aradığımda neden yollayın bi bakalım diyorlar biraz aklımı bu karıştırdı sizdede varmı/ydı aynı sorun ?
  • Tabiki her leptopta bu sesler var
    Peki tekrar sağolun hd tune de art arda yapılan bu testeki farklılık neden ve sonuçlar sizce nasıl ?
     Ge70 /60 harddiskten gelen ses Ge70 /60 harddiskten gelen ses

• Normal sonuçlar o aşırı zigzag yapan bölüm oanda yaptığı bir işlemden kaynaklanabilir ondan dolayı grafik testinde hiç bir uygulamanın açık olmamasını söylerim sizde açık değil ama arka planda herhangi bir kullnımdan olabilir sizde sıkıntı olsa o büyük zig zaglar grafiğin her yerinde düzensiz biçimde olurdu ben birçok hdd testi yapmış biri olarak tecrübem bu yönde.Böyle durumlarda şunu diyoruz cızırtıdan rahatsız oluyorsanız ssd kullanacaksınız başka yolu yok,her hdd ses yapar.
    Siz böyle söyleyince aklıma geldi bilgisayar ikinci bölümde beklemeden dolayı balanced ayarına geçmişti belki o zigzag o yüzden olabilir teşekkür ediyorum , bi kaç yıl idare edeceğim gibi :) yardımınız için teşekkürler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.