Şimdi Ara

Gebze Ford OTOSAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler staj görüşmesi için Gebze'deki Ford OTOSAN'a gitmem gerekiyor, ama nasıl gideceğimi bilmiyorum. Tek bildiğim TÜBİTAK-MAM ile aynı yerde olduğu. KOU'de okuyorum ve Umuttepe kampüsündeki KYK Yavuz Selim'de kalıyorum. Umuttepe'den buraya nasıl gidebilirim? Bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Google Maps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirsen dolmuşla
    Zenginsen taksiyle
    otostop ta cabası.
  • bahsettiğin yer ar-ge bölümü, staj mülakatının orda olduğundan emin misin? tübitak yerleşkesinin içinde orası.
    umuttepeyi bilmem ama izmit otogardan gebze arabasına bin, gebze centerın orda in, gebze center ile tübitaka arası 1 km falan ister yürü istersen indiğin yerden tekrar minibüse bin
  • Umuttepe'den 33 numaraya bin, araba dolphini geçince e-5 te in. Adam seni yan yolda bırakır üst geçitten e-5 kısmına geç. Ordan 401 yada 402 nolu arabalara bineceksin. Üstü beyaz altı mor Gebze-İzmit yazar. Gebze'ye varınca şöföre yada yolculara falan sorarsın.
    Kent kartın varsa 2.90 çeker Gebze arabası, eğer benim düşünüğüm yerse önünden geçiyor bu arabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 22 Nisan 2013; 17:20:01 >
  • izmit-gebze arabasına bin.Gebze centerin orda in.(mobilin orda incem de indirirler.) ışıklardan beşevlere giden arablara bin.senin indirirler önünde. İstersen numaramı pm atayım gebzeye gelince beni arasın daha detaylı tarif ederim
  • gebzeye gıdecegıbe emınmısın
    ford fabrıkası golcukte.
    ama emınsen gıdecegın yere gebze ızmıt arabaları ıle gıdeceksın
    otogardan kalkığ e5 uzerınden devam edıyor arac
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel izmir fabrikası.
    8 yıl önce açıldı
    İzmir BMW servis
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tubitakin 1km alt tarafinda oturuyorum tubitakin icinde ford otosanin oldugunu ilk defa senden duydum gebze izmit arabalarina bin gebze centerda in ordan sonra yurursen 5 dk kalik yok yurumezsen 15 dk bi otobus geciyo besevler arabasina binesen seni kapisinda indurir

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Umuttepe'den 33 numaraya bin, araba dolphini geçince e-5 te in. Adam seni yan yolda bırakır üst geçitten e-5 kısmına geç. Ordan 401 yada 402 nolu arabalara bineceksin. Üstü beyaz altı mor Gebze-İzmit yazar. Gebze'ye varınca şöföre yada yolculara falan sorarsın.
    Kent kartın varsa 2.90 çeker Gebze arabası, eğer benim düşünüğüm yerse önünden geçiyor bu arabalar.

Şu anda Otosan'nın içinden yazıyorum, bu mesajı takip et adres tarifi doğru.

• Staj görüşmesinin yapılacağı yer hakkında bilgi vermediler, zaten gideceğim tarih daha belli değil. Geçen haftaya çağırdılar, ama vizelerim olduğunu belirttiğim için haftaya haber veririz demişlerdi. İK'dan arayan kadın da sürekli Gebze'den bahsedip durduğu için mülakatı orada yaparlar diye düşündüm. Zaten İzmit'te Gölcük ve Gebze'de fabrikaları var. Gebze olmazsa Gölcük'te yaparlar artık. Gebze'dekinin de TÜBİTAK-MAM'da olduğuna eminim. Nette sitelerinden kontrol ettim zaten. Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim, bu sayede yolumu bulabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.