Şimdi Ara

Gebze Teknik Üniversitesi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
15
Favori
63.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam elektronik mühendisliği nasıldır ? İş ve staj konusunda avantajlı mı bir de avcılardan ne kadar sürer orası evden gidip gelmeyi düşünüyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visvisva -- 12 Temmuz 2017; 21:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimarlık nasıl hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visvisva

Hocam elektronik mühendisliği nasıldır ? İş ve staj konusunda avantajlı mı bir de avcılardan ne kadar sürer orası evden gidip gelmeyi düşünüyorum da

evden gidip gel yapamazsın avcılardan gebzeye.imkanı yok yani :) Haftasonları gidip gelirsin rahat şekilde. Anadolu yakasından gidip gel yapılabilir fakat Avrupadan yapamazsın

elektronik mühendisliği gayet iyi arkadaşlar.Orda okuyan çok iyi arkadaşlarım var Türk telekom olsun diğer büyük elektrik şirketlerinde adını unuttum işe/staja giren.Ayrıca lab imkanı çok olduğu için bir sürü kendi projelrini yapıyorlar insansız araçlar gibi. Güzel tercih olur.
  • Ben buranin elektronigini istiyordum 80k geldi yine de bir ihtimal var midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

Mimarlık nasıl hocam?

Okulun en prestijli bölümü açık ara. Gayet iyi 3 adet binası var atolyöleri falan baya çalışıyor arkadaşlar fantastik mimar ortamları şekiller bir şeyler yapıp duruyorlar :) Mimarlar okuldaki en sosyal arkadaşlar tabi okulun ilgi göstermesininde alakası var bu durumla. O filmlerde izlediğin mimarlık ortamları gayet var gelip görmeni tavsiye ederim dediğimi direk anlarsın misal o meşhur merdivenleri var oraya çık üst kat atolyeleri gez diğer binalarını gez
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Ben buranin elektronigini istiyordum 80k geldi yine de bir ihtimal var midir ?

70k ile kapatmış görünüyor geçen sene. Bu sene daha yükselir gibime geliyor ama siz genede yazın ne olur belki tutar.
    http://aday.gtu.edu.tr/
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Aynen ya mucize falan olur belki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Aynen ya mucize falan olur belki :)

Umarım olur bakalım
  • Sene başında bende buraya gelmek istiyordum ama çalışmadım . Hep 200 lu puanlar aldım . Motive edecek bir şeyde yoktu . Birde gittiğim temel lisenin halini görseniz daha doğrusu bulunduğum sınıfı ...Zaten onlar ayrı bir mesele , neyse

Puanlar düşük olunca bende hedefi sürekli düşürdüm . En son Üsküdar üniversitesi dedim bilgisayar mühendisliği için . Ama siralamam orayada yetmiyor . Mezuna kalicagim ne yazıkki

Okulun 2 sene öncesinde puanları düşüktü sonra birden uçuşa geçti .

ABD vatandaşlığı var okulun Erasmus u olduğunu biliyorum . ABD ye staja gidip orda yaşamak istiyorum . Yüksek lisans falan ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Sene başında bende buraya gelmek istiyordum ama çalışmadım . Hep 200 lu puanlar aldım . Motive edecek bir şeyde yoktu . Birde gittiğim temel lisenin halini görseniz daha doğrusu bulunduğum sınıfı ...Zaten onlar ayrı bir mesele , neyse

Puanlar düşük olunca bende hedefi sürekli düşürdüm . En son Üsküdar üniversitesi dedim bilgisayar mühendisliği için . Ama siralamam orayada yetmiyor . Mezuna kalicagim ne yazıkki

Okulun 2 sene öncesinde puanları düşüktü sonra birden uçuşa geçti .

ABD vatandaşlığı var okulun Erasmus u olduğunu biliyorum . ABD ye staja gidip orda yaşamak istiyorum . Yüksek lisans falan ..

Seneye gelirsiniz umarım hocam. Puanlar uçması normal çünkü mükemmel kadrosu var hem hocalar hem rektör hepsi genç ve yurtdışında çok iyi eğitim almışlar.

Yani okulun puanını etkileyen tek şey kötü ulaşım ve sosyalsizlikti çünkü lisans yeni açıldıgı için vs . Ama son senelerde kulupler inanılmaz derece aktifleşti. Ulaşımda eskisine göre iyi tabi marmarayda açılacak seneye dahada uçar 30kya bile çıkabilir 40k'dan

Değerlenen arsa gibi olacak desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Değerlenen arsa gibi olacak desenize

Seneye tutturusun hocam umarım çalışmanı sıkı tut niye olmasın.
    Bu tüm ülke için iyi bir şey çünkü çalışan teknik üniversiteler ülkeyi kurtaracak yoksa her yerde açılan dersane-üniversiteler değil.
    Hocam geçen sene 73k ile kapatmış ben 65 kyım girer miyim yüzde 100

• Ya sen ne şeker bir oda arkadaşısın iyilik meleği mübarek

• quote:

Hocam geçen sene 73k ile kapatmış ben 65 kyım girer miyim yüzde 100

Girersiniz gibi %100 mü bilemiyorum tabi ama girersiniz
  • Elektronik mühendisliği nasıldır yazılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Nolan

Elektronik mühendisliği nasıldır yazılırmı ?

Konuyu okursanız yazdım görüşlerimi evet yazılır iyi bölümlerden biri. Asıl soru sen ilgi duyuyor musun elektronik mühendisliğine?

sen okuyacaksın,işe gireceksin, yaşayacaksın bu hayatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Nolan

Elektronik mühendisliği nasıldır yazılırmı ?

Konuyu okursanız yazdım görüşlerimi evet yazılır iyi bölümlerden biri. Asıl soru sen ilgi duyuyor musun elektronik mühendisliğine?

sen okuyacaksın,işe gireceksin, yaşayacaksın bu hayatı

Ben genel olarak hiçbir şeye ilgi duymuyorum :D
  • Hocam üniversite ortamı nasıl ve içi

• quote:

Hocam üniversite ortamı nasıl ve içi

Üniversite ortamı olarak gayet büyük bir kampüsü var yeşillik alan dolu bisiklet sürmeyi vs seviyorsanız.Kütüphane ortamı var güzel bir kütüphanesi var.Hazırlık -mimarlık kantini tarafı genelde kafetarya tarzı orda oturuyorlar güzel havalarda diğer bir tarafta kütüphane tarafı.

Sosyal kulup etkinlikleri falan zaten saymıyorum onları bir sürü oluyor. Spor yapmak için olanaklar var havuz var,tenis-basket vs vs sahalar var açık kapalı,fitness salonu vs,kürek takımı var vs.

Yani diğer üniversitelere göre daha az kişi olduğu için itü diyelim kıyasla siyasi bir ortamı yok yani.

detaylı yazarım başka bir şey merak ediyorsanız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.