Şimdi Ara

Gebze Teknik vs İzmir Yüksek Teknoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üniversitelerde okuyan, bilgi sahibi olan insanlar aydınlatabilir mi?
    - Akademik anlamda
    - Lisans sonrası iş bulma anlamında
    - Laboratuvar imkanları anlamında
    - Sosyal hayat ve öğrenci yaşamı açısından hangisi daha tercih edilebilir bir üniversite olur?

• iytede makine okuyorum okulun 2 tane zayıf yönü var konumu ve barınma.Benim barınma konusunda bir sorunum olmadı Ankaradan geldim doğrudan kyk çıktı uğraşmadım barınma konusunda.İzmirde fahrettin altay denilen yer var buradan izmirin her yerine gidebilirisin.F.altay iyte arası bir saat sonrası nereye gideceğine bağlı.Bizim okulda erasmusa gitmek çok kolay bazı bölümler için(makine için değil yüksek ortalama şart).Hangi bölümü düşünüyorsan akademik kadrolarına bak.Staj iş bulma konusuna gelirsek ben iytede okumama rağmen hiç izmirde staj yeri aramadım.Sen de büyük şehirlerden geliyorsan çok takılma o konuya şirketlerin çoğu online başvuru alıyor nereden geldiğine bakmıyorlar
  • Bende Ankaradan geleceğim fakat İYTE sanırsam şehir merkezinden uzakta bir üniversite. KYK çıkmaması durumunda özel yurtlar bulunuyor mu?
  • Fallout4Çılgını F kullanıcısına yanıt
    uniyurt var linkini bırakıyorum bakabilirsin.Gülbahçe köyü var genelde üst dönem öğrenciler orada kalıyor illaki yer bulursun o konuda endişen olmasın.İzmirde oturan kişilere bile kyk yurdu çıkıyor.Eğer gelirsen ilk senende gülbahçede ev tutmanı önermem arkadaş ortamın olsun öyle çıkarsın
    https://uniyurt.com.tr/iyte-ogrenci-yurdu/
  • İkisi de çok benzer okullar. Eğitim kalitesi anlamında, kampüs anlamında, yenilikçilik anlamında benzer okullar.

Artı Eksileri sayarsak hangi anlamda hangi okul üstün

Sosyalleşme anlamında İyte , Gtü'den bir iki tık üsttedir
    İyte Barınma kampüs içinde bu avantaj ama kaliteli değil yurdu bu da dezavantaj. Gtü'nün yurdu daha kaliteli ama uzak.Yeni yurt başlıyor ama bitişi 2022.
    İyte Konumu merkeze uzak bu konuda da dezavantajlı. Gtü içinden Marmaray treni geçiyor. Her yere kolayca gidebilirsiniz.
    Her ne kadar Gtü'nün binaları yeni olsa da İyte daha güzel yapılaşmış.
    Lab imkanları benzer.
    Erasmus ikisinde de kolay yapılıyor.
    Gtü sanayinin içinde olduğundan bir tık avantajlı iş ve staj açısından.
    İyte'nin Teknokenti daha eski ve aktif. Gtü Teknokent yeni kuruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 6 Ağustos 2020; 13:36:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ege ee vs gebze elektronik
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.