Şimdi Ara

geç çalişma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabam 2003 focus 1.8 tdci. Kışın zor çalışan arabam için servis tawsiyesi ile dort ısıtma bujisini değişti. Sorun devam edğnce aküyüde değiştik. Soğuklardan diye yazı bekledik ama sorun hala dewam ediyor. Çalişması için en az dört beş saniye marşa basmam gerekiyor. Araç 180000 de. Acaba sorun nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene kullandim banada kizdirma bujisi dediler araştirdim bujileri degiştirmedim enjektörleri revizyon yapmadan düzelmedi benimki başka masraf yapma enjektörleri ölçtür. Bence eğer ankarada oturuyorsan
    ostimde bosh dizel yetkili servisi uraz pompa sorununu çözer.focus 1.8 tdci lerin çogu gerçek km degil servis kaydida yoksa şansina

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselmetin10

2 sene kullandim banada kizdirma bujisi dediler araştirdim bujileri degiştirmedim enjektörleri revizyon yapmadan düzelmedi benimki başka masraf yapma enjektörleri ölçtür. Bence eğer ankarada oturuyorsan
    ostimde bosh dizel yetkili servisi uraz pompa sorununu çözer.focus 1.8 tdci lerin çogu gerçek km degil servis kaydida yoksa şansina

Yok ben belçikadayım. Km gerçek senelik kayıtları mevcut. Zaten km oynamak çok büyük suç. Enjejtörler değildir umarım.

• Yakit sistemi(enjektör pompa ) delphi dir.biraz naziktir. Simdi 2006 focus tdci varda rahatladim bosch sistem sorunsuz.benim sorunumu araca bilgisayara baglayarak yolda hareket halinde degerlere bakarak buldular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Saat ve Tarih Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Araç geç çalışma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.